Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 357
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Някъде там
Щом е била в безпомощно състояние може да е била упоена с нещо. Може да си има помагачи този...
Безпомощното състояние се отнася до "изнасилената".

Ето я причината заради която е била в колата уж, Ребека, според адвокатката и.  Grin

Мариус беше арестуван късно вечерта в понеделник. Тогава в колата с него била жената Фрогнер.
- Клиентката ми беше в кола с Мариус снощи, защото щеше да вземе колата му назаем, докато той имаше планирано пътуване в чужбина. Тя отглежда кучета и се нуждаеше от кола. Имаше чисто практически причини, поради които тя беше там.
Ларсен не знае дали това се разследва като нарушение на ограничителната заповед.

# 1 006
  • на село
Няма от кой друг да вземе кола, та до него допря. Адвокатката да беше измислила нещо по-умно.

# 1 007
Мариус е с иззета книжка и и няма право да шофира. Нарушил е и полицейския час.
Арестуван е в близост до дома на Метте-Марит, където живее и той.
Случаят, за който го арестуват, се е случил по-рано през годината.
Общо сега има пет жертви, четири жени и един мъж, в случаите, в които Høiby е обвинен.
https://www.nrk.no/norge/hoiby-pagrepet-pa-nytt-_-siktet-for-voldtekt-1.17132588
Тук има подробна информация

# 1 008
  • При семейството си
Ето автоматичен превод, на съобщението от полицията, което пусна Фенрис:

“Полицията разшири обвиненията срещу Marius Borg Høiby. Обвинението е разширено, за да се приложи и за нарушение на раздел 291 буква b от Наказателния кодекс, който се прилага за сексуален контакт с лице, което е в безсъзнание или по други причини не е в състояние да устои на акта.

Полицията е съставила протокол по информация, излязла в хода на разследването. Прокуратурата реши да разследва случая на 6 ноември 2024 г.

Това, което полицията може да каже за изнасилването е, че се касае за полов акт без полов акт. Жертвата трябва да е била неспособна да устои на акта.

Окръжният съд в Осло е назначил адвокат Хеге Саломон като правен защитник на жертвата.

Частта от обвинението, която се отнася за жертвата от инцидента с Frogner, сега е разширена, за да се приложи за нарушение на раздел 282 от Наказателния кодекс, който включва злоупотреба в близки отношения. Освен това обвинението се отнася и за друго нарушение на ограничителна заповед срещу същата жертва. Освен това има съставен сигнал за нарушаване на ограничителна заповед и шофиране без валидна шофьорска книжка.

Нов арест
Høiby беше арестуван от полицията вчера в 23.12 в кола заедно с пострадалия от инцидента Фрогнер. Полицията е извършила оглед и е иззела мястото. Сега той е в централен арест в Гренландия.”

Точно в момента на ареста, в 23 часа, шофира с Ребека…
Този път полицията дали не е предупредила Ребека кога ще го арестуват?!

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 11:50 от Elpis

# 1 009
  • Някъде там
Вече ми е жал само за адвокатите на всичките по случая, че им се налага да измислят такива нелепици за оправдание.

Чудя се има ли някой който вярва, че нормален човек ще иде да вземе кола от човек който едва не те е убил.

Първият път й беше малко по-лесно на адвокатката да измисли, че Ребека е ходила да си вземе багаж, но сега оправданието е меко казано  смешно и нелепо.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 13:46 от daviz

# 1 010
Голяма жена съм, но нещо не разбирам какво е това изнасилване без изнасилване?
С предмет. С ръка. Със скоростния лост. Или пък да я е принудил да му извърши орални услуги. Действително ли искате разяснение какво може да е това изнасилване без изнасилване? Варианти бол, и все са травмиращи за жертвата.

# 1 011
  • При семейството си
А защо се появява и мъж, като жертва, в обвинението, нещо явно съм пропуснала?
Кой е този мъж?

# 1 012
Имам чувството, че в тази Норвегия никой не е наясно какво се случва. Медиите твърдят едно, полицията друго, адвокати трето... Ако е престъпник на свобода този Мариус, да вземат да го затварят вече и да се приключва. А то - обвинение след обвинение (кое от кое по-неясно и объркано), а той продължава да си ходи насам натам и жертвите му правят компания. Ама че история!

# 1 013
  • При семейството си
Мариус колко пъти го арестуват вече, два или три?

# 1 014
  • на село
Все повече си мисля, че нямаше да чуем нищо от това, ако случаят с Ребека не е завършил с погром на апартамента и пристигането на полиция. Тя, очевидно е обработена от Метте, която пак е пробвала да замете всичко. Ребека е податлива, дори смятам, че си се гушкат пак с Мариус. Ако не  беше вдигнал такава патърдия, още щеше да си ходи щастлив под чадъра на мама.

# 1 015
Това вече става пълна пародия!
Ребека си е издействала ограничителна заповед по отношение на Мариус, но отива да наеме точно неговата кола, защото „..отглежда кучета и се нуждаеше от кола. Имаше чисто практически причини, поради които тя беше там...“

И точно тогава в колата се е оказала и "жената Фрогнер", която преди време е била изнасилена „с полов акт без полов акт. Жертвата трябва да е била неспособна да устои на акта...“  Това се е случило на 6 ноември 2024 г., когато Мариус е следствен по няколко обвинения, но междувременно е пускан да излиза извън страната за няколко дни на шопинг разходка из Лондон!?!

Мариус явно си посещава партита с наркотици, както преди, но и Ребека и „жената Фрогнер“ зорлем се бутат между шамарите като му правят компания!

Полицията и прокуратурата дремат, а адвокатите стават за смях с глупави оправдания!

# 1 016
А защо се появява и мъж, като жертва, в обвинението, нещо явно съм пропуснала?
Кой е този мъж?

# 1 017
  • При семейството си
Изнасилването става в Осло.
На 6 ноември започва разследването и по този случай, жертвата не е подала оплакване, но разследващите стигат и до този случай.
Мариус е бил в колата с Ребека.
Аз поне това разбрах.

Благодаря и на двете. Бях пропуснала наистина за тази заплаха за убийство.

# 1 018
За мен, някой е вдигнал мерника на монархията и Хокон и като най-лесно действа през Мете Марит и неуправляемия им син. И неговата деградирала наркоманска компания.
Да я свалят вече тази монархия и да се свършва мъката им. Включително и нашата.

# 1 019
Този Мъж е постъпил най-разумно - изнесъл се е в чужбина!

Общи условия

Активация на акаунт