Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 89 775
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 470
  • При семейството си
Този път ми харесват всички от холандското кралско семейство.
При Амалия разликата с минали години е доста голяма, в положителна посока.

# 1 471
Мери с тоя костюм е доста зле, изглежда много изсипана, ниска и набита, определено не.

Страхотна Мери! Ризата и костюмът са супер, много добре ушит с леко издължен силует. Интересни боти Simple Smile.
Един и същи ангажимент и костюм .
Кралица Мери няма нужда от толкова нереални хвалби. Хубава жена си е , ама този път нито силуета и е издължен , нито костюма изглежда да е добре за нея. Иначе ризката е супер.

# 1 472
  • Countryside
Амалия изглежда великолепно, взе се в ръце и отслабна и то за няколко години, явно с много лишения и воля е било. Голямо браво от мен! Младо момиче е, добре че взе мерки и не само ще е по-здрава, а и ще изглежда и ще се чувства по-добре. Пак си е едра, такъв й е генът, но определено вече изглежда супер, особено сравнено с преди. На стари коледни снимки имаше някак тъжно изражение, а сега ми се струва искрено щастлива на тези.

На Мери костюма, твърдо не, изглежда като кинта и двай'се. А е разкошна жена, нито е ниска, нито е набита.

София е страхотна с тази синя рокля. Един от любимите ми цветове е тъмно синьо, а тя е и със сини очи и ще хармонира с роклята. София ми е супер симпатична и много красива жена. Изпълнява си задълженията, не се бута, скромно се държи, чат-пат има изцепки с тоалети, но й го прощавам. Тя ме спечели как доброволства като мед.сестра по време на ковида. И как роди 3 деца, ей така между другото, че и четвърто е на път. Живи и здрави да са с Карл-Филип, все така да е обичат и дано имат и едно момиченце за цвят!

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 22:44 от Г-жа Букет

# 1 473
  • Някъде там
Снимките качени в профила им.

Скрит текст:

И една любима на Амалия

# 1 474
При Мери е видно, че е от ъгъла на снимката.
Като/ако излязат още снимки в цял ръст, ще се види по-добре.

# 1 475
  • Някъде там
При Мери е видно, че е от ъгъла на снимката.
Като/ако излязат още снимки в цял ръст, ще се види по-добре.

# 1 476
Без сакото е страхотно, но то много променя силуета и се губи ефекта на панталона.

# 1 477
Страхотно е палтото на Амалия!
Харесвам цялото нидерландско семейство, но любимка ми е средната дъщеря. Много интересно момиче, ще бъде много атрактивна млада дама. Вероятно с огнения темперамент на майката 😄

# 1 478
  • При семейството си
И от друг ъгъл…нищо издължено и страхотно няма в костюма на Мери.

# 1 479
  • Някъде там
Фелипе и Летисия на опера в чест на 100 годишнината от смъртта на Джакомо Пучини.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 12:00 от daviz

# 1 480
Mного неестествена стойка на Летисия и при двете здрависвания. Като е опъната/изправена е ОК.

# 1 481
Не ми харесва роклята на Летисия, нито модел, нито дължина. Даже според мен ѝ е голяма.

# 1 482
  • София
"Сакото" на Мери, прилича повече на палто.
Много ми харесват пуловера и брошката на Максима. И се радвам, че няма вятър, Максима с хубава коса е различен човек. Но Амалия има разкошна коса.

# 1 483

Скрит текст:

Летисия не е с рокля, а с костюм от риза и пола. Обеците, които носи са на валенсианската марка "Sure Jewels". Преди да започне операта е имало минута мълчание в памет на жертвите от даната във Валенсия. Днес се навършва месец от трагедията. В скрития текст как стои костюма на модела.

Скрит текст:

# 1 484
За първи път да видя жена (Летисия), на която да не ѝ отива бяло. Може и от модела на роклята да е, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт