Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 040
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
Кофти.... много червени лампи, направо цяла коледна елха да светне. Дано си се осъзнала

# 61
  • София
Мирена, и ти чака този човек да ти изневери, за да му биеш шута? Услуга ти е направил, да знаеш. А на любовницата, дето ще ти заеме мястото, може само да съчувстваш.

# 62
"Виж тази каква пола е облякла ,ти защо нямаш такава?"
"Виж тази мацка каква е слабичка ,ти защо не станеш като нея"

Блякс!!!
Благодарна съм, че съм избухлива и няма как да изкарам и 5 минути с този голям червен фар

# 63
Mirena, оттъвала си се. При този мъж не червена лампа, а осветление за цяла дискотека.

# 64
Леле, а това да си позволява да те сравнява с други не е червен флаг, а си плаче за убийство.

# 65
  • София
На такъв въпрос веднага бих отговорила с "Ами нямам, не ми харесва и няма да се облека в това"или "Харесва ми (в зависимост от положението, можеш да попиташ мацката откъде я е купила, купи ми, ще нося"
И
"Ако много ти харесва можеш да тръгнеш с нея". Или "И аз, ама шоколадът не прощава, пък той ми е по-важен от това как изглеждам. Ако не ти харесвам не съм те вързала за мен".
И все в тоя род.

# 66
Мирена, и ти чака този човек да ти изневери, за да му биеш шута? Услуга ти е направил, да знаеш. А на любовницата, дето ще ти заеме мястото, може само да съчувстваш.
Не си тръгнах защото познавах и другото му лице,на човек който обича с цялото си сърце и който беше готов да направи всичко за мен.
След всеки червен флаг който се проявяваше и слагах розовите очила и си мислех,че онзи човек в който се влюбих е някъде там и отново ще се появи.
После се появиха децата и имаше период в който всичко беше  наред.Но на него сякаш му дойде в повече да бъде баща,съпруг,да ни подсигурява финансово защото моето майчинство даже и за децата не стигаше.Битовизмите ни заляха,животът ни стана една идея скучен.При всеки един мой опит да излезем някъде семейно или да отидем на почивка отказваше.Свободното си време вместо с нас предпочиташе да го прекарва навън с някой колега или приятел,да практикува хобито си или просто си намираше някакво занимание само и само ние да не го занимаваме.Мислех ,че това е някакъв вид мъжка депресия.
Но след появата на любовницата всички червени флагове направо ме заляха отново и с всеки изминал ден ставаше все по-зле и по-зле.
Финансово не съм била зависима,по-скоро мога да кажа емоционално.

# 67
Предвид написаното тази любовница е изпратено спасение от Бога.

Не, че някога ми се е случвало но съм една идея по-пухкава и съм си подготвила отговор, ако някога ми каже, че трябва да отслабна: "Не си достатъчно богат да искаш да съм толкова слаба 😆🤔"

# 68
  • София
Въпреки че съм сравнително слаба, никога не съм понасяла забележки на тема външен вид.
Това са ми от първите червени флагчета, които успешно избягвам.
Това, което все още пропускам е - агресия по време на шофиране. Ако мъж е агресивен на волана и после става лошо.

# 69
  • София /Абсурдистан
Те докато шофират, всички са агресивни.

# 70
  • София
Те докато шофират, всички са агресивни.
Не, не са.

# 71
Не познавам семейство, което да не е преминавало през битовизми, безпаричие, болести с деца и родители,  и всякакви трудности. Но защо, на днешно време на мъжете им стана по- трудно и проблемно да се справят, не знам?
И после, кой правел повече компромиси, кой се борил и търпял ?
Ей, жените са по- силния пол.
Кой, каквото ще  да говори.
Жените са тези, които намират решения и носят всичко на гърба си.
Що за по- лесно, господина да не намери утеха при някоя любовница?

# 72
Не познавам семейство, което да не е преминавало през битовизми, безпаричие, болести с деца и родители,  и всякакви трудности. Но защо, на днешно време на мъжете им стана по- трудно и проблемно да се справят, не знам?
И после, кой правел повече компромиси, кой се борил и търпял ?
Ей, жените са по- силния пол.
Кой, каквото ще  да говори.
Жените са тези, които намират решения и носят всичко на гърба си.
Що за по- лесно, господина да не намери утеха при някоя любовница?
Честно казано и аз не знам защо в днешно време мъжете бягат от отговорност.Защо са толкова безхарактерни,лабилни и при всяка трудност търсят лесното?

# 73
защото им предоставяме тази възможност
защото ние се състезаваме за тях, а не те за нас

# 74
Неприятно ми е да го призная, но и жените бягат от отговорност.
Аз не си спомням бабите ми, да не говорим за прабабите ми да се излежавали по диваните, както го правя аз.
На работа не се спирам, но не работя много дни.
Просто сега се живее в пъти по-лесно и хората стават все по неустойчиви.
И това съревнование все да няма прецакани. Борба за надмощие на половете...
Да ви кажа честно по-рано мъжете и жените вършеха много повече неща заедно. То нямаше и как иначе.  Говорим за нормални двойки, не разни фрапиращи случаи. Сега уж много мъже участват активно, но ми изглежда насилено.
Аз имах един учител, никога няма да го забравя.
Той често отделяше време да ни изчете една лекция за живота.
Казваше " ако един мъж пие, ще пие и след сватбата, ако ходи по жени ще ходи и след сватбата" и т.н.
Може и да сме били по на 13-14 , но ми се е набило в главата.
Да си затвориш очите защото половинката ти не затваря вратите или говори по време на филм е едно. Да не обърнеш внимание, че се заглежда
по жени е друго.
Явно има червени   led крушки, фенери и прожектори.
Някои светлинки леко дразнят, ама други директно ни заслепяват.

Общи условия

Активация на акаунт