Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 077
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
Някои хора бъркат свободата със слободията.
Ако ти самият не си познаваш и поставиш  границите, а трябва някой, да те варди, то това излиза от рамките на нормална връзка.

# 136
Сетих се покрай тая тема, една приятелка някога хвана нейния в изневяра, след три месеца връзка. Не флаг ами светофар направо да ти извади очите.. Рева, тръшка се, пък накрая взе, че му прости.. И не се мина и месец, засича го нашата с колата, със същата мадама.
Хора, такъв бой му наля вечерта като се събрахме компанията, че все едно Майк Тайсън се всели в нея.. Никой не я дръпна, оня се опитва да бяга, тя го гепила за парцалите и го налага.. За първи и последен път в живота си видях толкова освирепяла жена.. Опита се да я осъди, не успя, защото единствените свидетели бяхме ние, домашно събиране. Два избити зъба и счупен нос.
Чак пък за изневяра да убиеш човек. Защото можеше да се задави с кръв или да си удари главата и край.
А иначе за свободата, просто има доста комплексирани хора. На гърба на човека до себе си се борят за права, които и без друго изначално имат. Само че никой не им е виновен, че са имали баща деспот или майка орлица.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 22:18 от zavs

# 137
Мдам, от една страна вой до небето срещу мъжете насилници, ама жената насилница сте я покрили. А и все пак да се изневерява не е незаконно, докато да се нанася телесна повреда е.  Някак усещам нещо като одобрение в поста, но не го споделям.

# 138
  • Далечният изток
А можеше просто да си тръгне с достойнство. Според мен се е изложила, според теб явно е някакво геройство дето го е запукала... Хора разни....

# 139
Тя дето го е запукала, ами още сума народ е направила съучастници така. Нещо не успявам да го оценя това, освен че на повечето хора им е под достойнството такава разправа.

# 140
.... За първи и последен път в живота си видях толкова освирепяла жена.. Опита се да я осъди, не успя, защото единствените свидетели бяхме ние, домашно събиране. Два избити зъба и счупен нос.
Интересно обаче ако изневерилата беше жена и я беше сполетяло същото, целия форум щеше да е наскачал до сега. Че и 3 лайка има поста до момента. Ей тва се нарича двоен стандарт и определено е дразнещо. Ок, разбирам че насилието е неприемливо за изневяра, но това важи и за мъж, не че онзи не си го е заслужавал. Обаче счупен нос и избити зъби, тва нещо е прекалено и можеше да завърши много зле за нея, не всеки би стоял като боксова круша в този случай.

# 141

...Хора, такъв бой му наля вечерта като се събрахме компанията, че все едно Майк Тайсън се всели в нея...
 Два избити зъба и счупен нос.
Просто е имала див късмет.
Следващия път може да загуби мача. Не е като да не се е случвало и на Тайсън.

# 142
Даже не го осъзнават тва, аз при положение че съм изял сума ти женски бой, някоя да ми счупи носа и да ми изкърти зъби не знам дали нещо ще ме спре да и отвинтя главата. Извинявам се ако поста ми предизвиква душевен дискомфорт на някого, но тва са много сериозни неща и не препоръчвам на никого да си играе с късмета си по този начин.

# 143
  • Далечният изток
Аз пък мисля, че съфорумката здраво преувеличава. След подобни телесни повреди няма как някой да остане безнаказан.

# 144
Пфф по-жалко от тва да се биеш за мъж не знам кво е... Да си отива при другата. Халал да й е Smiling Imp

# 145
Аз пък мисля, че съфорумката здраво преувеличава. След подобни телесни повреди няма как някой да остане безнаказан.
Мда, и аз тва си мислих. Води се средна телесна повреда всяко от двете- изкъртен зъб и счупен нос, няма нужда от свидетели, а в случая като има такива щяха да ги викат всички по отделно за показания. И освен глоба можеше да получи и условна присъда. Най-много да го е бушонирала хубаво, другото са разкрасявания.

# 146
Сега, тъй като явно има нужда от разяснение. Не, не преувеличавам. Цялата ситуация с боя си има и предистория, беше преди 13 години.
Дали го одобрявам, да. Дали е средна телесна, да. И да, никой не взе отношение, защото трябваше да го пребием дружно. Жената пробва с разговор, понесе словесна нападка, доста нецензурна накрая. Тя му отвъртя шамар, а той и отговори и и разцепи устната. Та, да поясня, че казах, че е искал да бяга. Разбра, че не е уцелил човека след като и отвъртя и той шамара.
По-бързо от бивша каратистка не можахме да реагираме. Та така..
Адвокатите им се срещнаха, предложи се споразумение, тъй като и двамата бяха с медицинско.
И да, щях да кажа, че е паднал и си и разбил муцуната ако бяхме стигнали до съд. В нейна защита.

В интерес на истината след толкова години, бих я спряла. Но и сега потвърждавам, че бих я защитила ако не успеем да потушим ситуацията. Тогава беше друг акъл, по-друго време. Хванахме различни епохи докато се развивахме и все още не мислехме толкова рационално.
Все още обаче ми е като куриоз.. как не знаеш на какво можеш да попаднеш срещу теб.

Разводних темата, приключвам.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 23:46 от LittleWolf

# 147
...По-бързо от бивша каратистка не можахме да реагираме. Та така..
Абе с два разбити зъба и счупен нос... По-скоро ми прилича на кранистка.
От Байкушева Махала в Перник.

# 148
Аз не мисля, че някой да ти каже, че иска свобода, е ред флаг. В крайна сметка, не слушай думите, а гледай постъпките. Свободата не е като задължително да тръгнеш да изневеряваш. В случая е станало така, но това не означава автоматично, че всички свободолюбиви хора си търсят такива странични забавления. То може да ти се говори и колко си невероятен/а и как някой ден ще се ожените и пак да те предадат

# 149
Бившият ми и той издигаше на пиедестал "свободата". Много често не знаех нито къде е, нито с кого е. Вярвах му като пълна идиотка докато веднъж не го излових да се среща "невинно" с някаква мацка, която не му беше по джоба ама се пробваше. Като върна лентата назад, колко не знамена а направо червени светофари е имало във връзката ни трябва всяка неделя да ходя на църква и да казвам молитва, че съм се отървала (и не успях да забременея).
Вероятно сега щях да съм с две деца и да ходя насинена да търся промоциите в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт