Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 077
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Свободата си е свобода, това че не те държи някой на къса каишка далеч не значи че трябва да търчиш като отвързан след всичко.
Човек дето ще ми е верен само защото не му давам "свобода", а го държа плътно до мен... мне, все някога ще се отскубне достатъчно и ще си потърси, ако само това го е спирало. Не е това което прави някого верен партньор.
А че някой минава с това изказване за свободата за да не му търсят сметка като действително прави простотии, е съвсем отделна тема. Тогава пък аз съм напълно свободна да се махна от тая ситуация или да махна човека дето я е причинил. Правила съм го, бих го направила отново. Хем и аз държа да има свобода.

# 151
Каратистката и ебльото още ли са заедно?

# 152
Този трябва да е бил е*ати хърбата, че жена да го пребие, че и носа да му счупи. Няма човек, който да седи мирно и да чака да го пребият, ако е по-силния......или случката много се преувеличава.

Свободата - всеки я разбира различно. Дори без другия да те ограничава, логично е ти да се съобразяваш. Ако ти е по-готино в петък вечер да си с приятели и/или чужда компания, защо ти е тогава този човек за връзка? Да, всеки има нужда понякога да се види с приятели, но може да покани и гаджето с тях. Не е нужно да е или-или.

# 153
Ненавиждам хора, които подкрепят насилието. Че и горда съфорумката, че е съпричастна на престъпление. Долна работа.

# 154
Тогава беше друг акъл, по-друго време. Хванахме различни епохи докато се развивахме и все още не мислехме толкова рационално.

Това е съвсем вярно, времената са много различни. Но пак има двоен стандарт - колко мъже ги съдят и разкарват по съдилища, че преди 30 години опипали някоя или я натискали вербално за секс . И няма значение, че тогава времената бяха други.

И пак ми е съмнително жена да пребие мъж. Трябва тя да е била наистина каратистка тежка категория, а той хърбалан категория муха. Но ако е бил такъв как е свалял мацки???

# 155

И пак ми е съмнително жена да пребие мъж. Трябва тя да е била наистина каратистка тежка категория, а той хърбалан категория муха. Но ако е бил такъв как е свалял мацки???
Не е задължително, ако го е ударила изненадващо в лицето, шокът е голям и някой не трениран се парализира. Изпитвал съм го когато в дискотека един супер надъхан на бой след първия удар с юмрук в лицето се отпусна и беше до там.
За телесните повреди по скоро не е искал да я съди, при достатъчно желание от негова страна можеше доста скъпо да и излезе, много наивно звучи така написано кво щели да кажат присъстващите. Следователите си имат методи, като хванат всички по отделно да описват случката в детайли по няколко пъти много бързо лъсват несъответствията и съответно и те могат да се сдобият с някой бонус за заблуждаване на следствието

# 156
Този трябва да е бил е*ати хърбата, че жена да го пребие, че и носа да му счупи. Няма човек, който да седи мирно и да чака да го пребият, ако е по-силния......или случката много се преувеличава.

Абе имах на един колега, дъщеря му шампион за юноши по джудо за България, беше нахранила с яко бой една тренирана софийска батка, който ѝ досаждал в дискотеката на Зимния дворец, беше му извадила рамото и летял по стъпалата от втори етаж. Та не беше хърба, ами ячко тренирано момче. Ама ги съди де ... от срам.

# 157
rf22, може и така да е, не знам. Пак казвам, че до съд не стигнахме.
Интересно ми е тук възмущаващите се, след вулгаризми как ще реагирате, афектирани и от повторена изневяра? Ако случайно му ударите шамар и той ви разцепи устата?
Хората реагираме непредсказуемо в повечето случаи, под влияние на силни емоции.

Червен флаг ми е да си блеят в телефона, да ме питат нещо и в същото време да не ме слушат какво отговарям..

# 158
след вулгаризми как ще реагирате, афектирани и от повторена изневяра? Ако случайно му ударите шамар и той ви разцепи устата?
Как се участва с такава селска свада случайно? Ужас. Joy

# 159
Няма такова положение като случайно да удариш шамар на някого. Според моите разбирания нищо не оправдава насилието. Ако са нормални хора, ще се разберат с други методи, а не с бой.

# 160
Как се удря случайно шамар?

# 161
Аз съм удряла инстинктивно, абсолютно неумишлено. Естествено ситуацията нямаше нищо общо. Смяхме се. Но все пак. Афектиран човек не разсъждава.

На по 19 до 25 години всички сте били мирни, кротки и изключително дипломатични и зрели.. На толкова бяхме тогава.

# 162
Никога не съм имала "инстинкт" да наранявам. Възрастта не е оправдание.

# 163
Никой не казва, че насилието е начин за решаване на проблеми. Просто ми е чудно как жена може да пребие мъж, освен ако не е някоя кечистка или подобно. И в такъв случай мъжът трябва да сигнализира за побоя. Не да го раздухват как едва ли не жената е в правото си и е направила някакво велико дело, щото той бил изневерил. Както някой каза по-назад, досега все още изневярата не е криминализирана за разлика от побоя.

# 164
На по 19 до 25 години всички сте били мирни, кротки и изключително дипломатични и зрели.. На толкова бяхме тогава.

Не знам колко съм била зряла, но никога не съм посягала, колкото и да съм била афектирана – нито като дете, нито като вече пораснала (изключвам боричканиците с брат ми като малки). Във всяка ситуация хората могат да се разберат с думи. Друг е въпросът, че често от думи боли повече и по-дълго, отколкото от шамари и юмруци.

Общи условия

Активация на акаунт