Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 077
  • 318
  •   1
Отговори
# 165

Интересно ми е тук възмущаващите се, след вулгаризми как ще реагирате, афектирани и от повторена изневяра?

Ама те повечето пребити жени биват пребивани защото са казали нещо, прието като провокация. А и изневяра (реална или въображаема). Но това никога не се е приемало за оправдание - каквото и да ти кажат си държиш ръцете в джобовете или зад гърба и не посягаш. Защо тук да е оправдание?

Независимо дали за мъж или за жена "мога - бия" не е оправдание.

# 166
  • София
Чупила съм нос, но бях на 14 и не знам къде ми е бил акъла. Най-огромния ми съученик ме хвана за задника и директно му отвъртях една. От тогава си мисля, че ако вместо да се разреве ми беше отвърнал, сигурно нямаше да ме има. Пак казвам, толкова ми е бил акъла бебешки. Човек с разсъдъка си не удря друг, независимо от пола. Изключвам самозащита, но пак. Чувала съм разкази за раздадени шамари от жени на мъже и на тях се чудя къде им е акъла, защото тя импулсувно, но ако и той импулсивно също и отвърне и ще ги четем в новините.

# 167
  • София
При изневяра - просто бих блокирала отвсякъде и точка. Как пък няма да се излагам с физическо насилие!
Обаче, не знам как, аз изневеряващ мъж съм нямала. Някак изначално не се насочвам към такъв тип или не мога да ги приема за сериозна връзка, та да кажа след това, че има изневяра.

# 168
......а, но пак. Чувала съм разкази за раздадени шамари от жени на мъже и на тях се чудя къде им е акъла, защото тя импулсувно, но ако и той импулсивно също и отвърне и ще ги четем в новините.
Много пъти са ме удряли жени, гаджета или само приятелки, съученички също. Някой път изобщо не съм го приемал на сериозно друг път съм се ядосвал, някой път съм отвръщал съразмерно, друг път не. Най силно ме е удряла една съученичка дето я дразних доста упорито, тогава се въздържах от реакция ама ме ядоса много. Между другото тя ме харесваше, след тази случка продължи да ме харесва, ама вече не я отразявах много.
Обаче да ме удари някоя и да ми случи нос, изкърти зъб или да не ритне в топките, не се е случвало и не съм сигурен какво точно би и се случило в последствие. В такъв случай реакцията рядко е съразмерна, в този смисъл оправдавам и каратистката от историята след като и е цепнал устната със шамар първи. Но все пак горещо не го препоръчвам подобни изблици, разбирам че в днешно време време жените са по по и най, но физиката и биологията са непреклонни

# 169
Обаче, доколкото разбрах, в конкретния случай тя първа го е ударила. Затова попитах какъв е бил този "случаен" шамар.

# 170
  • София
Абе я да развеселя темата.
Такива случайни шамарчета по дупето, пощипване, хапане дали са червен флаг или не?

# 171
Зелен....Wink

# 172
Нямам случай през живота си да съм ударила някого първа, независимо за какъв яд, гняв или разочарование става дума. Даже и рядко викам. Е, съскам така че кръвчицата му се смразява на човек и реално малко неща му спестявам, но само вербално атакувам. Ако изобщо, щото никак не е изключено и да покажа ясно че ми е под достойнството да се занимавам дори само за да плювна отрова Grinning

А тия игриви пошляпвания и пощипвания, зависи дали са желани и от двамата все пак. Ако са баш игриви и нямаш против - кое да му е червеното? Червено е ако на теб не ти допада, но това него не го спира, щото нали "какво толкова?" и той така ти се радва.

# 173
Понякога хора, които не са се били никога през живота си просто замръзват.

Че не е било на място е ясно.
На спаринг иначе си личи превъзходството на средностатистическия мъж над Средностатистическата жена. Мъжете масово имат не просто повече сила, но и по-точен усет за дистанция,  за точен момент, а и повече агресия.
И въпреки това има жени, които средностатистически мъж ще го набият.
В реална ситуация обаче играят много фактори - изненадата, който нанесе първият удар е с предимство, дали ударът ще е с предмет, дали ще е в забранена точка - гърло, очи, слабини, дали другият е друсан и прагът на болката му е до небето, плюс че са му паднали задръжките, дали е сам.
Не е шега, имаш ли шанс е по-добре да избягаш.

# 174
Аз пък ще кажа жълт Smiley  някъде между червен и зелен, защото може да ти хареса а може и не. Дяволът е в детайлите, невинно пошляпване или селско перверзно шамарче.

# 175
Зелен флаг е пошляпване, пощипване и хапане по дупето. Но насаме или поне не пред хора.
Ако е прекалено публично и преднамерено, съм се карала. Дразни ме.
А един път, докато тупам през прозореца, така ме шляпоса, че щях да изхвърча барабар с килимчето. Стреснах се толкова силно, че инстинктивно се разкрещях що за идиот може да го прави, докато си надвесен над прозореца.
Така че - монетата има 2 страни.

# 176
Е, аз така просто си написах....много ясно, че зивиси от двамата, дали им харесва. И не пред хората, разбира се.....

# 177
Абе я да развеселя темата.
Такива случайни шамарчета по дупето, пощипване, хапане дали са червен флаг или не?

Ха, коя баба била учила внучката си, че като се наведе жена да върши работа някаква и ако мъжът и минавайки не я плесне по дупето бракът си е заминал. Разбира се има се  предвид закачливото потупване, не удар.

# 178
Е то ако не в шляпнеш тогава, кога?
Естествено че е нормално, ама наистина насаме, иначе идва просташко

# 179
Аз съм удряла инстинктивно, абсолютно неумишлено. Естествено ситуацията нямаше нищо общо. Смяхме се. Но все пак. Афектиран човек не разсъждава.

На по 19 до 25 години всички сте били мирни, кротки и изключително дипломатични и зрели.. На толкова бяхме тогава.

Никога не съм забивала шамар на гадже, нямам инстинкт да започвам бой, само да го завършвам. Щом тя е открила мача с шамар, нормално е да получи същото в отговор. Не разбирам хората, които ползват тези си умения за нападение в ежедневния живот, смятам че такива хора са чисто и просто лабилни и рано или късно няма да преценят някоя ситуация и ще налетят на някой по-силен от тях.

Общи условия

Активация на акаунт