Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 081
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
Днеска съм весел  и ми се говорят глупости.

Чудя се,
Въпреки, че целия светя от червени флагове Simple Smile
Няма ли някоя жена:
Млада
Красива
Богата
Умна
Интелигента

да си затвори очите и да ми пристане Simple Smile

Ахаххахахахахаххахахахах

Майтап е това.
Ама след толкова постове по темата.
Си е за смях.

# 181
  • Далечният изток
Еее, сори, не съм млада...
Joy

# 182
Абе я да развеселя темата.
Такива случайни шамарчета по дупето, пощипване, хапане дали са червен флаг или не?

Всичко опира до контекста Wink
Той и стрелочника, в едната ръка държи червения, в другата - зеления флаг. От това на колко ракии е, зависи съдбата на влака Wink

# 183
Ронин, не знам на колко си, но може да мина за млада. Само богата не съм хахаха.

# 184
Абе, много хора казват как мъж, ако отвърне на жена с удари, едва ли не тя няма шанс. Което на мен ми се струва голяма глупост. И много частен случай.
Ако един човек иска да те нарани и идеята му е да те удари така, че да има последствия, има много начини да го направи. И повечето хора, тренирали конкретни спортове, знаят, че често силата на удара изобщо не е най-ключовото. Която всъщност обикновено е едното от двете възможни предимства на един мъж. Другото е ръстът.
Най-важното така или иначе е да знаеш къде точно да удариш, за да забавиш или неутрализираш някого. И тези места са почти идентични при мъжете и жените.

# 185
Да, може да стане, ако не очаква и не е подготвен. Някой писа за джудистка и стълби. Там го вярвам - онзи не е очаквал, натискал се е и е мислил за друго, тя леко се е отдръпнала, препънала и той по стълбите надолу. Но не винаги ще е така, особено ако мъжът е настроен за агресия. Да не говорим, че удар, удар, но човек, занимавал се с бойни изкуства, реагира спонтанно даже и да не внимава. И даже може би по-успешно.

# 186
Повечето мъже в сравнение с жените са имали и предишни физически конфронтации, един вид - имат опит в побойща и ако някой ги удари може би инстиктивно отвръщат или знаят как да се предпазят до колкото се може. Давам пример -преди години в гимназията имаше няколко нахални момчета който си позволяваха да опипват момичета, първите няколко пъти не знаех как да реагирам, но след неколкократно повтаряне на ситуацията, виждайки на къде се насочва ръката им ги отблъсквах без проблем, ако ми се случи в гръб без да очаквам и шамари съм им удряла - не се гордея с това, но ситуацията е била такава.

# 187
Когато за първи път ме шляпна мъжът ми по дупето, бяхме пресни гаджета, предишният ми мъж ( БНД) не го беше правил и ми дойде доста изненадващо. А той нещо се беше въодушевил и явно си изпусна ръката, направо ме заболя, чак сълзи ми изскочиха. Той пък се стъписа горкия, не очаквал такава реакция, след години ми каза, че това било "най-кринджавото" му преживяване. 😁

# 188
Очаквам сега да ме нападнете за думите които ще кажа.
Познавам няколко човека които от думи не разбираха и накрая ядоха бой и си седнаха на дупетата.Не съм ги била аз, говоря за далечни мои познати и познати на мои приятели.
Бившият съм го удряла веднъж с юмрук в рамото в опит на самозащита защото ме стисна силно за дясната ръка при един наш скандал и даже китката ми после посиня,представете си за какво стискане и каква болка става въпрос.
През уикенда отвъртях два шамара на любовницата му защото дойде сама в дома ми в опит да ме изгони от собственият ми апартамент ,с довода че аз се ширя с детето в четиристаен ,пък тя и бившият ми били плащали голяма сума за квартира (двустаен) и се натискали в 50кв.
Не съм за насилието,нито се гордея ,че я шамаросах,но просто тя прекали и това беше някаква инстинктивна реакция от моя страна.

# 189
Когато друг те нападне и това е единственият начин да се защитиш, да кажем, че е в някакъв смисъл оправдано. Обаче първи да прибегнеш към насилие, твърдо не. За мен означава, че такъв човек е останал на примитивно ниво и не владее други начини за решаване на проблеми и изразяване на емоции.

# 190
Мирена, а защо изобщо си ѝ отворила вратата и си говорила с нея? ...и как точно се стига до шамари? И, не, не те нападам. Интересно ми е, как си позволяваш да шамаросаш някого, независимо какво ти казва. Защо принципно си говориш с нея?

# 191
Това да биеш шамари на някой е проява на слабост, емоционална неадекватност и простотия..повечето хора вероятно са имали моменти, в които им се искало да отвъртят по един шамар на някой, но все пак от нас зависи да се владеем и да не падаме на нивото на отсрещния..според мен това идва от възпитанието и хората, които си позволяват да бият шамари са ги шамарили като деца и го приемат за 'нормално' в момент на ярост, така да си изразяваш гнева..
За самозащита при физическа атака донякъде го разбирам, макар да е твърде рисково..

# 192
Мирена, а защо изобщо си ѝ отворила вратата и си говорила с нея? ...и как точно се стига до шамари? И, не, не те нападам. Интересно ми е, как си позволяваш да шамаросаш някого, независимо какво ти казва. Защо принципно си говориш с нея?

Не съм и отворила аз вратата.Бившият ми има ключ от жилището,защото все още не сме разведени и адвоката ме посъветва да не сменям ключалката докато не поделим имуществото.
Аз бях сама,той с детето в парка.
Ключа за нашият апартамент стои на връзката му при ключа за квартирата и тя му била казала ,че си забравила ключовете и искала да се прибира в квартира и той и дал връзката с ключовете.Това е версията му,аз честно казано не му вярвам.
Чувам ,че се отключва вратата и си мисля,че той води детето ,а в същото време гледам тя на прага ми.Започна словесно да ме напада,за коя съм се била мислела ,че съм искала четиристайният апартамент да остане за мен и детето,пък тя да се натискала в 50кв.
Искала тя да живее в този апартамент ,а аз да съм се изнасяла.Помолих я да напусне ,но продължи да ме напада словесно и последно преди шамара което каза е "заслужаваш това ,че детето ти е починало"(бях споменала в една друга тема,че ние имахме две деца и по-голямото се разболя и почина) и тогава и отвъртях шамарите.
И не,моите родители никога не са ме удряли  и никога не съм виждала агресия между майка ми и баща ми когато съм била дете.
Нито съм била възпитавана,че агресията е нещо хубаво.

# 193
Олеле, потрес.
Има ужасно нахални и нетърпими хора. Вероятно и аз щях да я ошамаря тази.

# 194
  • София
О, някой каже ли нещо за децата и аз скачам. Знам, че не е правилно, ама това ми е тригъра.
И на БМ съм скачала, тъй като каза нещо от типа, че децата не ме обичат и затова ще останат при него. Не помня много ясно, помня че го одрах.

Общи условия

Активация на акаунт