Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 072
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Ееее, ужас..... съжалявам за загубата ти!!!

Честно, и аз нямаше да се сдържа. Думите за жилището ще ми е все тая, но за дететооо!!!! Не шамари, ами не знам какво щеше да изяде.
Ако се случи пак, звъниш на 112 за влизане с взлом (макар че, ако има ключ не е взлом), но да.......

# 196
Нямам деца и няма как да знам каква би била реакцията ми, ако имах. Обаче щом някой влиза в жилището ми без мое съгласие и отказва да си тръгне, по-скоро бих се обърнала към полицията, отколкото да се излагам да налитам на бой.

# 197
Не шамари, а юмручни удари е трябвало тук, в твоя дом нахълтала неканена да вдига скандали е доста смекчаващо вината обстоятелство дори и при средна телесна повреда.
Иначе да, шамарите принципно са израз на слабост, но не винаги. Да не разказвам пак мои училищни истории за бой от страна на учител и на какъв психически тормоз го подлагахме системно и съвсем целенасочено.

# 198
Добре, бе, какъв човек трябва да си да влезеш в чужд дом, да търсиш сметка на друга жена, че и да ѝ ровиш в раните...!!!! Без думи съм!!!

ПС: Принципно съм съгласна, че боят не е решение в 99% от случаите.

# 199
Има хора, които обичат да провокират. Ако например знаят, че нещо те дразни, нарочно ще го правят. Това не означава, че трябва да падаш на тяхното ниво.

# 200
То на теория всички го знаем това. Но като ти се изтъпани в дома и в екстремна ситуация ти излее кофата с тъпотиите на главата, адреналинът не пита. Пердето пада.
Докато викнеш 112 и дойдат, тази кой знае какви ще ги намели още и какво ще направи.
Ритниците и навън.

# 201
Трябва да викне полиция, за да може после да иска ограничителна заповед. При нарушаването ѝ новата ще си полежи малко в ареста....

# 202
Какво друго е могла да направи наистина? С такъв човек не можеш да излезеш наглава, не можеш да викнеш полиция, защото той има ключ. Ограничителна заповед - възможно, но много, много трудно и бавно изпълнимо, особено ако доводите ти са "тя ми наговори глупости". Идва у вас и почва да ти бърка в раните, ами ще изяде боя, какво друго е очаквала всъщност тази?

# 203
Добре, бе, какъв човек трябва да си да влезеш в чужд дом, да търсиш сметка на друга жена, че и да ѝ ровиш в раните...!!!! Без думи съм!!!

ПС: Принципно съм съгласна, че боят не е решение в 99% от случаите.
Тя си има претенции за това жилище да живее в него още в момента в който бившият се изнесе.Защото е голямо,на хубаво местоположение,след ремонт и добре обзаведено.Но това жилище е купувано след брака и тя няма думата,но се меси и налива масло в огъня.
Очаква ,че аз ще си взема детенцето и ще се махна ,пък тя ще се настани в семейният апартамент и ще се шири на воля.
И честно да ви кажа,ми идваше не два шамара ,а много повече да я удрям,но се въздържах.

# 204
Mirena, добре се е нахендрил мъжът ти с тази. Тепърва ще има да му пие кръвчицата... Хем проста, хем алчна.
Бас държа, че не след дълго мъжът ти ще дотърчи да ти се моли да го прибереш, само и само да се отърве от нея. Трябва да си луда, ако го направиш.

# 205
И на какво основание ще има претенции към чуждо жилище, особено придобито след брака, т.е. 1/2 е твое.

Следващия път, ако има такъв, наистина звъни на 112.

# 206
Mirena, добре се е нахендрил мъжът ти с тази. Тепърва ще има да му пие кръвчицата... Хем проста, хем алчна.
Бас държа, че не след дълго мъжът ти ще дотърчи да ти се моли да го прибереш, само и само да се отърве от нея. Трябва да си луда, ако го направиш.
Е той вече всяка вечер виси вкъщи до посред нощите ,уж защото искал да прекарва време с детето.То е ясно защо,но не си признава.
Ама няма прошка,имаше един такъв период когато щях да му простя,но отмина.

# 207
Противно на повечето мнения, има ситуации, в които да се правиш на над нещата освен признак на слабост е и глупаво да оставиш на боклука да му се размине. Като в тази ситуация, тук няма нюанси, няма различна гледна точка, а има само бяло и черно. Всичко друго може да бъде приемливо или подминато, но подигравка със смъртта на дете, за такива неща си заслужава доста брутална саморазправа.

# 208
Мирена, кажи на мъжа си за случката. За подигравката!!! Не вярвам да подмине все едно нищо не е станало....

Всичко друго може да бъде приемливо или подминато, но подигравка със смъртта на дете, за такива неща си заслужава доста брутална саморазправа.

Точно!!!

# 209
  • София
Противно на повечето мнения, има ситуации, в които да се правиш на над нещата освен признак на слабост е и глупаво да оставиш на боклука да му се размине. Като в тази ситуация, тук няма нюанси, няма различна гледна точка, а има само бяло и черно. Всичко друго може да бъде приемливо или подминато, но подигравка със смъртта на дете, за такива неща си заслужава доста брутална саморазправа.
А човек заслужава ли да е такъв? Да се саморазправя? Има късмет жената в случая, че любовницата не е викнала полиция, че тогава щеше да го отнесе още веднъж. Полиция, ограничителна заповед и прочее. Никакви саморазправи с такива уроди.

Общи условия

Активация на акаунт