Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 068
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Ронин, не знам на колко си, но може да мина за млада. Само богата не съм хахаха.
Е ако само не си богата.... Може.
JoyJoy

# 226
Еее, сори, не съм млада...
Joy
Какво да правя.
Ще свалям критериите.
JoyJoy

# 227
Абе, много хора казват как мъж, ако отвърне на жена с удари, едва ли не тя няма шанс. Което на мен ми се струва голяма глупост. И много частен случай.
Ако един човек иска да те нарани и идеята му е да те удари така, че да има последствия, има много начини да го направи. И повечето хора, тренирали конкретни спортове, знаят, че често силата на удара изобщо не е най-ключовото. Която всъщност обикновено е едното от двете възможни предимства на един мъж. Другото е ръстът.
Най-важното така или иначе е да знаеш къде точно да удариш, за да забавиш или неутрализираш някого. И тези места са почти идентични при мъжете и жените.
Ти май се шегуваш?
Ела в боксовата зала.
Обещавам да съм нежен.
Просто нямаш шанс.

По-скоро хитрост , трябва да ползва жената
Мъжа в 99% ще е по-силен.

Ако искаш да се пробваш с твойте тайни удари? Пиши
Явно не си гледала Олимпиадата по бокс ?

П.П. Сетих се за хватка от каратето. Работи 100%. И нищо няма да мога да направя.
Бягаш.  Няма да мога да те хвана. Не се шегувам !!!!

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 19:41 от RoninBG

# 228
Оу, ама тук само на доверие ли се кара? Суперррр...
Приятно ми е, 20-годишна, 176 см, 120-60-90, 120 см крак, дълга руса коса, тъмнозелени очи, три висши, четири магистратури, високоотговорна и суперзаплатена мениджърска длъжност с големи перспективи за международна кариера, пет апартамента около жълтите павета, 6 вили по планини, морета и езера по света и у нас, 7 коли, 8..., 9..., 10... и т.н. (попълни според вкуса си) търси... Хм.
Всъщност нищо не търся, само се хваля. People Princess

# 229
Забрави да споменеш Бентли с шофьор и къща на Майорка...

# 230
Скромността краси човека. Flushed

# 231
Оу, ама тук само на доверие ли се кара? Суперррр...
Приятно ми е, 20-годишна, 176 см, 120-60-90, 120 см крак, дълга руса коса, тъмнозелени очи, три висши, четири магистратури, високоотговорна и суперзаплатена мениджърска длъжност с големи перспективи за международна кариера, пет апартамента около жълтите павета, 6 вили по планини, морета и езера по света и у нас, 7 коли, 8..., 9..., 10... и т.н. (попълни според вкуса си) търси... Хм.
Всъщност нищо не търся, само се хваля. People Princess
Можеше да спреш на 20 годишна Simple Smile
Другото го писах, като екстри Simple Smile
JoyJoyJoyJoy
И аз се шегувам.
Ако беше черна (руса НЕ) с пъстри/зелени очи, зодия овен/телец, другото е детайл Simple Smile
Ахахахаххахаа

# 232
Сийке, като станеш на 30 се обади.
Много си зелена още. Аз тъкмо ще съм на 35-36 някъде.

# 233
Добре де. Няма да я обсебвам Simple Smile от 20-30  да ми пристане. После на 30 ще видим Simple Smile
JoyJoyJoyJoy
ШЕГА ХОРА ШЕГА

# 234
Ти май се шегуваш?
Ела в боксовата зала.
Обещавам да съм нежен.
Просто нямаш шанс.

П.П. Сетих се за хватка от каратето. Работи 100%. И нищо няма да мога да направя.

В боксовата зала първо си предупреден и готов и второ си с ръкавици. Ако не те е срам да се биеш сериозно жената няма шанс. Но на улицата, с голи ръце, ако успее да изненада има шанс. Но си е голям риск, защото може и да не успее и тогава...
Иначе техники има всякакви - удар в гърлото, очите, бъркане с два пръста с маникюр в носа и завъртане ... Даже може и да се престори, че иска и да му предложи дудук, а после да стисне зъби. Всичко може на теория, но в реалността е различно.

# 235
Ти май се шегуваш?
Ела в боксовата зала.
Обещавам да съм нежен.
Просто нямаш шанс.

В боксовата зала първо си предупреден и готов и второ си с ръкавици. Ако не те е срам да се биеш сериозно жената няма шанс. Но на улицата, с голи ръце, ако успее да изненада има шанс. Но си е голям риск, защото може и да не успее и тогава...
Иначе техники има всякакви - удар в гърлото, очите, бъркане с два пръста с маникюр в носа и завъртане ... Даже може и да се престори, че иска и да му предложи дудук, а после да стисне зъби. Всичко може на теория, но в реалността е различно.
Има един опит.
И след него .... и да е нямало да яде бой , ще яде.
Трябва да е 100% сигурна.
Пак казвам , ако искате в залата, ако искате на улицата. Готов съм да се пробваме.
Не съм тренирал от 20 години. Ония ден удрях тез  боксови човали  по улиците. Които мерят силата на удара.
Ударих 900 КГ.
Ако женичката е 50-60 кила ? ще литне на 2-3 метра.

Не подлъгвайте тука аудиторията. Ще яде некоя жена бой, заради вас.
 Не вярвайте на тези неща от филмите.

# 236
Ако си говорим сериозно, жената има шанс само, ако изненада мъжа и уцели с един удар важно място - гърло, очи, слабини. Иначе мъжката сила си е по-голяма (освен ако не е някой съвсем хърбав) и, реши ли, мъжът винаги ще надделее. Изключвам много слаботелесни мъже и жени кечистки.

# 237
Добре де. Няма да я обсебвам Simple Smile от 20-30  да ми пристане. После на 30 ще видим Simple Smile
JoyJoyJoyJoy
ШЕГА ХОРА ШЕГА

Тихо, тихо, да не ви чуе мъжът ми.
Повярвайте ми, не можете чак толкова много да изпиете, момчета. Да не говорим, че може да се гътне от радост, още преди да успее да извади ракията.

# 238
Нямам шанс с мъж като го ядосам и нападна, бия. Пробвала съм. А не съм кротушка.
Не препоръчвам. Малоумно е.
Тестостерон, физическа сила, с един удар и може да ме приключи.
Подбирайте си закачките и битките.

# 239
На спаринг в залата дори мъже с моите килограми метат с мен земята, хем и ме пазят и не играят с пълна сила.
Тия работи с удар в гърлото, бъркане в очите и т.н. са само ако са ви нападнали и не сте могли да избягате, като последна мярка. Хората се пазят, дори инстинктивно, не е толкова лесно да удариш някого в гърлото и да не реагира.

Общи условия

Активация на акаунт