Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 324
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Аз още си чакам резултата от моя тест. В понеделник съм на ранния скрининг, а в петъка преди това ще дам крэв за биохимичен.
Момичетата, които вече имат резултати, кажете всичко наред ли е? Дайте да си раздвижим малко темата, че нещо сме много неактивни.
Не знам за вас, ама аз имам нужда да си бъбря с някой, дето минава през същите трепети и тревоги.
Моят тест излезе още на 26ти декември, пуснах на Panorama,най-пълния пакет,който е,всичко е наред.Аз съм инвитро,бременна в 14та седмица и 4 дни,термин 06.07.
На пренаталния излезе,че очакваме момиченце и съм много щастлива.

# 391
Аз още си чакам резултата от моя тест. В понеделник съм на ранния скрининг, а в петъка преди това ще дам крэв за биохимичен.
Момичетата, които вече имат резултати, кажете всичко наред ли е? Дайте да си раздвижим малко темата, че нещо сме много неактивни.
Не знам за вас, ама аз имам нужда да си бъбря с някой, дето минава през същите трепети и тревоги.

При мен всичко беше наред на скрининга, минах на 31.12.25 г. Сега съм в 14+5 с термин 05.07.25 г.
Ако ти се бъбри, разгледай темата по-назад, някъде трябва да има линк към вайбър група на момичетата от тази тема.

# 392
И на мен ми става хубаво като видя известия от нашата групичка 😁 при мен грипа почти мина. Не ми изписаха нищо, защото почти нищо не става за бременни. Но се поосвестих. Много е лошо. Внимавайте. Като ходите по болници задължително с маска, че аз най-вероятно там се заразих, докато се редих за направление. Иначе за симптомите моите също отшумяха. В началото си имах едно стабилно апетитче, но сега се нормализира, даже с този грип и болката на зъб съм свалила 3кг…
Аз с първата бременност направих БХС и Пренатален. Сега реших да пропуснем БХС и направих само пренатален тест. Все още ми е малко нереално и свиквам с мисълта, че съм бременна 😁 не сме се похвалили още на почти никой.

# 393
И на мен ми става хубаво като видя известия от нашата групичка 😁 при мен грипа почти мина. Не ми изписаха нищо, защото почти нищо не става за бременни. Но се поосвестих. Много е лошо. Внимавайте. Като ходите по болници задължително с маска, че аз най-вероятно там се заразих, докато се редих за направление. Иначе за симптомите моите също отшумяха. В началото си имах едно стабилно апетитче, но сега се нормализира, даже с този грип и болката на зъб съм свалила 3кг…
Аз с първата бременност направих БХС и Пренатален. Сега реших да пропуснем БХС и направих само пренатален тест. Все още ми е малко нереално и свиквам с мисълта, че съм бременна 😁 не сме се похвалили още на почти никой.

И аз влизам все и проверявам, но или сме малко, или всички са предпочели вайбъра.
Аз утре мислех да ходя до Вита да дам кръв за бхс, а в понеделник имам час за самия преглед.

# 394
Здравейте,включвам се и аз 11г.с. термин 29 Юли,2ра бременност.1во дете момче на 3г. сега мисля че пак ще е момче😀.
Гледам че пишете за тестовете,аз ще правя на 15ти само че БХС ли как се казваше този евтиния,лекаря каза ако има съмнение ще пуснем някакъв скъп на 24години съм и това ми препоръча.

# 395
Обадиха ми се преди малко за теста. Всичко е наред, чакаме здраво момченце 💙

# 396
Здравейте и от мен в 11г.с. + 1 ден. Някъде мернах нещо за вайбър, който смятам, че ще ми е по удобен за следене, тааа ще може ли някак да се вмъкна и аз в тази групичка там 🫶🏼

# 397
Не е ли най-добре да има фейсбук група която да е затворена и да има участници само майки с термин Юли 2025

# 398
Първоначално колко шишета и какви е добре да се вземат?

# 399
Не е ли най-добре да има фейсбук група която да е затворена и да има участници само майки с термин Юли 2025

Имаме фейсбук група.

iani87, да ти кажа си зависи от бебето. С баткото бях взела цял комплект на Томи Типи, той обаче изобщо не ги искаше. Отказа също мам, авент, лансинох и медела. Накрая взе едно на Нук.
Януарчето отказа всички други освен Томи Типитата.
Ако кърмиш пък може и въобще да не ти потрябват шишета.

# 400

Имаме фейсбук група.

iani87, да ти кажа си зависи от бебето. С баткото бях взела цял комплект на Томи Типи, той обаче изобщо не ги искаше. Отказа също мам, авент, лансинох и медела. Накрая взе едно на Нук.
Януарчето отказа всички други освен Томи Типитата.
Ако кърмиш пък може и въобще да не ти потрябват шишета.

Как да я намерим тази група? И аз предполагам,че там сте по-активни.
Радвам се за хубавите ти резултати, и аз чакам тези дни моите.

# 401
Съветвам за шишетата да си вземете едно шише за проба и след като се роди и опитатате, да си вземете повечко, ако са нужни. Със сина ми бях купила комплект на Авент, изобщо не се харесаха и така си и останаха, хареса Томи Типи, та купувахме още доста шишенца след раждането (беше на АМ)

# 402
И аз мисля да взема няколко малки, защото все пак поне за водичка ще му трябва и да пробваме. Друго не ми идва наум....
Първия път не кърмих дълго, но мисля че тогава можех и повече, но нещо се ошашках и се отказах.... Но то преди 13 години акъла ми е бил такъв, сега ще видим.

# 403
И аз ползвах авент стъклените и антиколик. Сега виждам, че на dr. Browns са много модерни, ако някой ги е ползвал да даде отзив ☺ и аз не успях да кърмя дълго с първото дете, защото беше с брутални колики и денонощен рев. Но живи и здрави се надявам с второто да имаме по-голям успех.
Честито Bobby 💙

Ъпдейт: и моя тест е излязъл. Живи и здрави ще си имаме здраво момиченце ❤

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 15:09 от Mariya66666

# 404
Момичета, имаме и фейсбук и вайбър група. Във вайбър сме най-активни, там си пишем постоянно. Затова не сме толкова активни тук. Идвайте при нас, има линк назад в темата Hug

Общи условия

Активация на акаунт