Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 342
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, имаме и фейсбук и вайбър група. Във вайбър сме най-активни, там си пишем постоянно. Затова не сме толкова активни тук. Идвайте при нас, има линк назад в темата Hug
Не го намирам, точно за това питам отново, ако може някой да пусне за вайбър ☺

# 406
Първоначално колко шишета и какви е добре да се вземат?

Зависи. Каката я кърмих до 5 меаец, когато ми спря кърмата и шишета ползвахме само две - едното за вода и другото за изцедена кърма, когато бяхме навън. Ползвахме шишетата на Авент (пластмасовите,че стъклото протича) и сега пак ще си заложа на тях.

# 407
Повдигам вайбър групата

Оставям линк за групата, момичета
https://invite.viber.com/?g=eD5xvVhp21NLA_xPeUNIekcJ9hRAdq7P
[/quote]

# 408
Аз бях скрила фб групата но я оставям отново видима, за за може ако иска още някой да се присъедини - Бебета Юли 2025 в търсачката

# 409
Здравейте, момичета. И ние правихме биохимичен скрининг и тест Panorama. Резултатът излезе много бързо- ще си имаме момиченце. Показа ни нисък риск и сме много щастливи 😊
Направих и двете изследвания, защото скоро навърших 35, а и сме инвитро. Дай Боже всички да се радваме на безпроблемна бременност и на здрави бебчета 🤗

# 410
Здравейте,
Днес бях на консултация, всичко е наред. Чакам си още резултатите от пренаталния.
Радвам се за всички,които вече са спокойни с добрите си резултати от тестовете.

Аз да ви попитам вие работите ли, или вече си почивате?

# 411
Здравейте,
Днес бях на консултация, всичко е наред. Чакам си още резултатите от пренаталния.

Аз съм по майчинство от другия бебок още, но и да не бях нямаше как да работя, тъй като работата ми е свързана с рентгени и не бива да съм там.

# 412
Аз лежах за 2 дни в болница с кървене в 12та седмица и оттам ми пуснаха максималния болничен 30 дни, като лекарката ме заплаши, че ако не си седя на д-то ще се върна в болницата и разбира се аз го ударих на лежане и филми. Но имам още седмица и ще трябва да се връщам на работа. При въпроса на прегледа вчера, мога ли вече да се връщам отговора беше "ако искаш". 😃 не умирам от желание, но пък добре ще ми дойде и малко да съм в движение и малко социален контакт, толкова не съм седяла на едно място никога. А и като се върна вече всички ще знаят че съм бременна, та ще работя колкото преценя че мога, няма да си давам много зор.

# 413
Здравейте,

Аз съм 11 седмица, все още работя, но след две-три седмици ми предстои серклаж и оттам излизам в болничнен до края. Общо взето ще пазя леглото да не избяга. 😅🍀🙈

# 414
Аз имах обилно еднократно кървене декември месец, затова съм в болнични до 9 февруари,иска ми се след това да се върна поне за няколко седмици на работа. По принцип и лекарката не е привърженик на стоенето в къщи, ако няма проблем... Може би ще пробвам да се върна на работа,а ако не се чувствам комфортно ще остана в къщи. Като цяло работата ми не е физически натоварена, по-скоро административна, но пък и седнала цял ден май не е много ок, а и ще съм в 5ти месец тогава.

# 415
Здравейте, в 14 +3 г.с. съм, преди няколко дни ми излезе резултатът от БХС, изчислява всички показатели с нисък риск, но все пак другата седмица по препоръка на лекаря ми ще пусна и пренатален, тъй като съм на 39 г. след инвитро. Честно казано имам известни колебания дали ми се дават 1350 лв., ама така като чета, повечето сте преминали през този тест. Иначе, за групата, тъй като не беше много активна, следя и юнските мами, тъй като терминът ми е на границата между двата месеца... Надявам се да се опазим здрави, че страшни грипове върлували и да сме по-активни тук, защото това остава.

# 416
Пазете се. Аз от петък съм с температура,кашлица и болки в гърлото. За момента съм на парацетамол, инхалации и ТБ за гърло. Утре съм на лекар за контролен преглед. 😕

# 417
Бързо оздравяване! И аз се събудих с гърлобол и съм отпаднала, точно като начало на разболяване. Утре сутрин ще видя накъде вървят нещата. Посъбирахме се с хора тия дни и предполагам, че може да съм лепнала нещо, хем знам че върлуват вируси, хем все пак не си седях вкъщи и ето резултата.

# 418
За гърлото препоръчвам Гелоривойс, за 1 ден ми мина. Бързо оздравяване, момичета!

# 419
Здравейте момичета, как сте? Да ви попитам, има ли някоя на която при 1вата женска консултация, освен хепатит, спин, сифилис, рутинно е назначено и изследването на токсоплазмоза? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт