Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 968
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за съветите за изследването, Елче! От Бургас съм. Но идеята за храна с мен много ми допадна 😉🤭

Момче чакаме, изкуших се само с един комплект бодита. Не за друго, ами цялото ни внимание е към завършването на по-обширен апартамент, в който да се нанесем преди събитието. И пренасянето трябва да е възможно най-оптимизирано.
Бих купила иначе всичко.

Чета с интерес покупките, които правите.
При предното си дете смених 3 колички, според нуждите ми за момента и беше удобно. Първата беше Chicco trio for me . Ползвах я само 2-3 месеца с коша за новородено. После се оказа хилава и с тесен гръб и взехме Любимата ми Mutsy. Най-удобната, тежка, но леко маневрена, с голямо място за багаж. Беше с помпещи гуми и возеше меко. Сега няма май с такива гуми. Последната беше когато малкия проходи - евтина, лека, сгъваема.

Мина много време от тогава.  

🍀

# 616
6месеца и 1седмица усещам бебето ниско долу някой имал ли е такъв проблем

# 617
[/quote
Нормално е и аз я усещам или около пъпап ,но най-редовно ниско долу явно там е по -удобно

# 618

Аз днес влязох в 6 месец и през последната седмица също имах подобни усещания.

# 619
Аз по принцип най - често усещам бебето долу в ляво

# 620

А някога усещала ли си го на друго място? На консултациите докато те преглеждат не е ли било в тази област?

При мен винаги е било там, сега просто стига до около пъпа, съдейки по “разходката” на уреда по корема ми.

# 621
Момичета постоянно ли усещате бебетата си в смисъл аз постоянно усещам ,но вчера цял ден почти нищо и малко се сдухах дали всичко е наред 😔

# 622
Ох сз съм по същия начин в 25 седмица съм, първо че не го усещам всеки ден и реално само като седна да си почивам и то не винаги го усещам с предна плацента съм и предполагам че от това не го усещам постоянно нооооо това ме побърква
Момичета постоянно ли усещате бебетата си в смисъл аз постоянно усещам ,но вчера цял ден почти нищо и малко се сдухах дали всичко е наред 😔

# 623

Миличка ,не се притеснявай още не са придобили тази сила ,за да ги усещаме толкова често ,а и доста си поспиват .Особенно движенията им зависи и от нас самите ,ако сме активни доста през деня те си спинкат .Аг каза че до 28 седмица е нормално да го усещаме по 1 път на ден ,зависи и с каква плацента си ,може бебчо пордто да е от кротките бебета и аз моето не го усещам всеки ден от снощи на обед чак сега мръдна .

# 624
Много ви благодаря момичета за успокоението просто горе долу съм забелязала кога буйства примерно сутрин като закуся или ако хапна сладко или ако легна по гръб и сега като е пълна тишина и се шашкам 😁

# 625
Много ви благодаря момичета за успокоението просто горе долу съм забелязала кога буйства примерно сутрин като закуся или ако хапна сладко или ако легна по гръб и сега като е пълна тишина и се шашкам 😁

На мен и сладкото не ми действа ,но забелязвам че от пороткалов сок се активизира хаха

# 626
Здравейте, някоя дама има ли наблюдение от тази база и това кошче

https://visvitalis.bg/product/cybex-gold-baza-za-stol-za-kola-base-g

https://visvitalis.bg/product/cybex-gold-stol-za-kola-cloud-g-i- … -13-kg-moon-black

# 627
Момичета при вас бебето обърнало ли се е вече? Аз съм в 24 г.с. и все още сме с дупето надолу.

# 628
Момичета при вас бебето обърнало ли се е вече? Аз съм в 24 г.с. и все още сме с дупето надолу.
27ма седмица +1 съм..от 21ва седмица бебето си е с главата надолу.

# 629

При мен стои напречно ,надявам се да се завърти в правилната посока.

Общи условия

Активация на акаунт