Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 981
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Реално TSH ми е в норма ,но просто четох ,че FT4 бил от голямо значение за развитието на бебето и затова нещо се филмирах
vilka12345a Аз редовно го пускам с Тсх, моето стои на долна граница, въпреки приема на Акутирокс (с Хашимото съм), но пък и ТСХ ми стои ниско. Имайте впредвид, че масово ендокринолозите не се впечатляват грам от фт4, макар да е много важно. Вашето ТСХ как е? Ако е в норма е възможно да ви кажат, че няма проблем.

# 601
Здравейте , имате ли проблем с изхождането
Как се справяте с това , АГ ми изписа Лактулоза сироп , но няма ефект при  мен
Аз имам на моменти и е доста неприятно.
Аг ми изписа това при мен помага. Понякога Веднага понякога на другия ден

# 602
Реално TSH ми е в норма ,но просто четох ,че FT4 бил от голямо значение за развитието на бебето и затова нещо се филмирах
vilka12345a Аз редовно го пускам с Тсх, моето стои на долна граница, въпреки приема на Акутирокс (с Хашимото съм), но пък и ТСХ ми стои ниско. Имайте впредвид, че масово ендокринолозите не се впечатляват грам от фт4, макар да е много важно. Вашето ТСХ как е? Ако е в норма е възможно да ви кажат, че няма проблем.

И аз се бях филмирала, като към края на 3тия месец заради една ендокриноложка, която ми намали дозата ми беше паднало фт4 и скочил ТСХ,  бях много ядосана, защото при положение, че знам за този проблем, който имам, е абсурдно да няма кой адекватно да ме проследи, но не, явно няма, та даже и да ми влошава нещата. Честно казано, макар че минах през 3 ендокринолога до сега, никой не се поинтересува от фт4, чак съм чувала изявлението "мен фт4 не ме вълнува, кажи за тсх" - е доктор си ще му се незнае, най-малко пакета за щитовидна в лабораторията ги включва тия изследвания,ти не ги гледаш. Та аз вече си контролирам дозата сама, изследвам се често и спрях да ги слушам, те ми намаляват дозата, фт4 ми пада още и още, а аз също четох много проучвания колко е важен. Сега гледам да го държа колкото може по-висок, без да изпускам ТСХ. Тъй като тия драми бяха след опасния за бебето период не отидох, но ако имаш притеснения д-р Начев, който преглежда в Майчин дом се интересува и от фт3 и фт4.

# 603
А ,усещате ли бебета по-активни?
Ритат ли много?
При мен е до ден и се притеснявам на моменти ..

Да, аз усещам бебето по - активно последните 2 седмици. Особено когато полегна за малко почивка и съм по гръб с изпънати крака усещам движенията. Ако съм седнала или в движение не толкова.

# 604
А ,усещате ли бебета по-активни?
Ритат ли много?
При мен е до ден и се притеснявам на моменти ..

Да, аз усещам бебето по - активно последните 2 седмици. Особено когато полегна за малко почивка и съм по гръб с изпънати крака усещам движенията. Ако съм седнала или в движение не толкова.
Същото и при мен, в легнало положение най-много се развихря. Даже е забавно на прегледи, като легна за ехограф и се вижда как вкарва по някое ритниче

# 605
От около седмица може би го усещам почти постоянно, освен когато спим той или аз, разбира се, но би трябвало да е към 1 кг вече, така че е разбираемо, преди това сякаш само отвреме на време по някое ритниче или когато много се допре до стената на корема, а сега се усеща и при допир как си плува вътре и се намества.

# 606
От около седмица може би го усещам почти постоянно, освен когато спим той или аз, разбира се, но би трябвало да е към 1 кг вече, така че е разбираемо, преди това сякаш само отвреме на време по някое ритниче или когато много се допре до стената на корема, а сега се усеща и при допир как си плува вътре и се намества.
Коя седмица сте ?

# 607
Коя седмица сте ?

26+5

# 608
Здравейте , имате ли проблем с изхождането
Как се справяте с това , АГ ми изписа Лактулоза сироп , но няма ефект при  мен
Като си пия магнезия редовно и си ходя всеки ден, отделно често закусвам овесени ядки със сушени сини сливи и кисело мляко, много ми помагат.

# 609
Здравейте!
Ще се представя на кратко - 43 годишна съм, имам син на 16г.  и очаквам още един с термин на 18.07.2025г. Второ секцио ще е.

Качила съм 9кг, корема ми е огромен още от сега… Бебето върви по-едро. Предстои ми теста за диабет. В 25-та седмица съм.

Търсех из форумите кърмене с импланти. Много оскъдна информация има. При предишната бременност кърмех успешно до 1,8г.,  но тогава имах малки гърди и беше лесно. Много уверена бях в това.  При поставянето на имплантите преди 8г. доктора ме увери, че ще мога… дано!

При мен бебчето е много активно, особено вечер. Измъчват ме киселини, а така ми се ядът тестени храни.

Вегетарианка съм почти цял живот ( в студентските години нямаше пица без шунка 🤣). Ям повече плодове, чия, хуск… за редовна тоалетна.

Пия една шепа хапчета, защото годините ми са повечко. Магнерот 3по 2, по шпа 2 по 1, витамините, фолиевата и вечер аспирин протект.
Въпреки това крампи усещам в стъпалата. Ама явно така ще е.

Козметиката ми е био, веган… и т.н.

Радвам се, че намерих тази група!
Успех на всички!
🍀

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 22:18 от savage_17

# 610
Мами как сте,пазарихте ли вече за бебоците вече ние всичко вземахме

# 611
Успех и добре дошла, Саваш,
За хаповете- всички сме с шепи, не си сама. И не е от егн-то. Бедната на качествени вещества храна ни принуждава да попълваме липсите си с хапчета. Бебетата са супер паразит и те не питата за нас дали има, взимат си всичко нужно за тях.
За теста си вземи компания, вода и нещо малко захапване (айрян, сандвич или бисквити). Задължително да ти вземат кръв 3 пъти венозно, така е коректен резултата и боли по- малко отколкото от пръста. Да не се правят лаборантите, че те така си го правят. За София препоръчвам Токуда, конкретно за този тест, там знаят.
За кърмене- божа работа. Аз бих лекаря, при които съм слагала имплантите, да ми предостави инфо по темата. Трябва да знаят.
Момиче или момче очакваш?
За киселините избягвам това, което ме дразни, наблюдавам се и много храни отпаднаха от менюто. Още малко, летните месеци ще залагаме на лека храна и кг ще са по- малко. Дано 🤣

Успех 🍀

Цитат на: savage_17 l ink=topic=1704288.msg49540276#msg49540276 date=1743534392
Здравейте!
Ще се представя на кратко - 43 годишна съм, имам син на 16г.  и очаквам още един с термин на 18.07.2025г. Второ секцио ще е.

Качила съм 9кг, корема ми е огромен още от сега… Бебето върви по-едро. Предстои ми теста за диабет. В 25-та седмица съм.

Търсех из форумите кърмене с импланти. Много оскъдна информация има. При предишната бременност кърмех успешно до 1,8г.,  но тогава имах малки гърди и беше лесно. Много уверена бях в това.  При поставянето на имплантите преди 8г. доктора ме увери, че ще мога… дано!

При мен бебчето е много активно, особено вечер. Измъчват ме киселини, а така ми се ядът тестени храни.

Вегетарианка съм почти цял живот ( в студентските години нямаше пица без шунка 🤣). Ям повече плодове, чия, хуск… за редовна тоалетна.

Пия една шепа хапчета, защото годините ми са повечко. Магнерот 3по 2, по шпа 2 по 1, витамините, фолиевата и вечер аспирин протект.
Въпреки това крампи усещам в стъпалата. Ама явно така ще е.

Козметиката ми е био, веган… и т.н.

Радвам се, че намерих тази група!
Успех на всички!
🍀

Само кошара и матрак имам 🤣🤣🤣 чакам 1 юни да видим какви намаления ще има

Мами как сте,пазарихте ли вече за бебоците вече ние всичко вземахме

# 612
И аз започнах с покупките и вече имаме количка, кош за новородено за кола, сгъваема кошарка, стерилизатор. Имаме и няколко шишета. Отделно съм набелязала и дървена кошарка със скринче.
Следя във форума и по препоръка на приятелки какво е необходимо и кое е излишно, както и промоциите в различните магазини. Сложила съм много неща в любими. Голямото пазаруване предстои.

# 613
Аз пазарувам лека полека и на промоции, но големите неща са уредени. Количка ще вземем, стол за кола ни дадоха, а то и количката си има, та което му е по-удобно на бебчо ще ползваме, такъв шезлонг или както се казва трябва да избера от две семейства кой да вземем. Купихме дървена кошара, вана със стойка, взела съм шишета и имам малко дрешки, ама чак 62 и нагоре, чакам да ми дадат, за да видя колко 50 и 56 да докупувам. Пелени имам летни, тия дни ще поръчам още есенни, гледам да комбинирам поръчките, като харесам едно нещо, разглеждам из сайта и за други нужни неща, за да не плащам излишно доставки. Бебефон ще ни подарят нов. Кажи речи ни остават дребни неща като спални комплекти, козметики и някакви такива. Гледам да не прекалявам, подготвям се само с най-основното, защото в днешно време всичко можеш да си купиш и дори да нямаме нещо, ще се снабдим в движение.

# 614
Още нищо не сме взели ,само кошара имаме и количка не бързам още честно казано .

Общи условия

Активация на акаунт