Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 989
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Аз пия витамини Pregna Formula и отделно приемам Магнерот-по 4таблетки на ден.

# 586
Аз пия фолиева киселина ,вит.Д,аспирин и магнезий.Омега 3 я забравям .

# 587
Момичета, избрахте ли си колички? Аз постоянно събирам мнения, че това се оказа цяла наука 😃 Първо дете ще ми е и темата ми е необятна 😃

# 588
Здравейте , имате ли проблем с изхождането
Как се справяте с това , АГ ми изписа Лактулоза сироп , но няма ефект при  мен

# 589
Момичета, избрахте ли си колички? Аз постоянно събирам мнения, че това се оказа цяла наука 😃 Първо дете ще ми е и темата ми е необятна 😃
Ние се спряхме на Baby Monsters

# 590
Как се справяте с това , АГ ми изписа Лактулоза сироп , но няма ефект при  мен
И на мен Лактулоза сироп не ми действа. Взимам пробиотици, но пак имам дни с пропуск. Пробвала съм и Лакситинил, по препоръка на други мами, но много ми раздува червата и не ми се струва добре, иначе действа безотказно.
Иначе като много се запече положението, слагам свещичка Ева кю.

Ние вече купихме количка Cybex Mios. Спряхме се на нея, тъй като нямаме асансьор и после няма да се налага да купуваме отделно лятна количка.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 21:41 от Badajoz

# 591

Здрасти, ние се спряхме на mutsy nio. Точно като поръчвахме в сайта на производителя имаше 40% намаление и направо от сайта на производителя с доставка до България си го поръчахме. Заради това препоръчвам освен българските магазини след като се решите на количка, погледнете и чуждестранните ( така може да ви излезе доста по- евтино) .

А за проблема с изхождането - от както приемам магнезий и на ден поне по едно киви - нямам проблем. Преди кивито не ми действаше по този начин, заради това си мисля че тяхната комбинация ми помага Simple Smile

# 592
Как се справяте с това , АГ ми изписа Лактулоза сироп , но няма ефект при  мен

Здравейте,

Моята АГ ми изписа "Фрутилакс" натурален слабителен сироп и мога да кажа , че на мен доста добре си ми влияе , но трябваше седмица / две за да свикна. Доста ми идва сладък ( с инсулинова резистентност съм) , но се свиква. Но пък не надува и няма болки, а за мен си е важно, защото си имам проблеми със стомаха от години.
Иначе има и Лактулакс ( суроп) , Laxatinil Fruct Мармалад със слабително действие, Дуфалак и др. Но всеки трябва да си опита сам и да си прецени.

И аз съм така. Обиколих сигурно всички магазини в София и още не мога да избера. Разбрах ,че масово майките сменят след първата / втората година големите колички с по - леки летни колички. И се чудя изобщо дали да купиваме голяма 2 в 1 или 3 в 1 количка, тъй като нашето ще се роди лятото и ще е поотраснало до зимата вече. Иначе мисля, че най- добрия вариант са количките с включени повече неща към тях , като чанта, чувалче, дъждобран и т.н.
Иначе аз съм се спряла за сега на  https://visvitalis.bg/product/venicci-kombinirana-kolichka-2-v-1 … =82339&rlv_rpos=1   , но все още се колебая. Някой да има такава количка за да ме посъветва дали е удобна или не?

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:50 от ziliana

# 593

Ние се спряхме на Chicco модел 2 в 1, отделно може да се закупи кош за кола. Избирахме количка за първи път. Доста разглеждах аз и четох мнения. Тук в България конкретно за колички нямаше много информация и не знам до колко са популярни, но в чужбина имаше информация, ревюта, видеа.

# 594
Аз си харесах Easywalker Harvey, обаче нещо не я намирам по физическите магазини, а ми се иска да я видя преди да я купя, та продължавам с издирването Simple Smile Спрях се на нея, само по снимки и видео, защото ми се вижда достатъчно практична, но не и прекалено малка. Кошът за новородено има няколко възможности за проветряване, което е добре за края на август и за септември. Пише, че е устойчива както на студ, така и на горещини. Харесва ми това, че кошът за по-голямо дете може да се слага в изцяло легнало положение, както и това, че багажното отделение има опция за затваряне с цип. Имат и най-различни акасесоари, включително калъф за сгъната количка, удобен при пътуване. Наядвам се и наживо да ми хареса толкова.

Четох и доста ревюта, всички бяха положителни. Пише, че вози много леко, заради по-големите колела и се справя добре на неравни повърхности. Удобна седалка, количката тежи около 11 кг, което ми се видя доста малко (не че съм много запозната колко тежат количките, но за голяма количка ми се видя добре като кг.)

Преди това обмислях Joolz, но нещо не ми хареса като я видях на улицата.

# 595
Аз имам от първия си син Camarelo Sevilla и сега пак ще си я ползвам. Най-великата количка е това за мен - супер маневрена, гази като танк, не е тежка, има опция за задигане на матрачето, ако детето е с рефлукс и още какво ли не.

# 596
А ,усещате ли бебета по-активни?
Ритат ли много?
При мен е до ден и се притеснявам на моменти ..

# 597
А ,усещате ли бебета по-активни?
Ритат ли много?
При мен е до ден и се притеснявам на моменти ..

Не се притеснявай ,зависи как е застанало бебчето ,зависи от положение на плацента и тн ,една позната ми каза ,че нейния Аг и е казал че бебчетата не е проблем дори един път на ден да се усещат до 28 г.с .И при мен е така някой път е много активна малката госпожичка,на другия ден никакво движение или едвам едвам доловимо

# 598
Момичета някоя от вас изследвала ли е FT4 и какви за резултатите.Под нормата ми е и изчетох много кофти неща ,а чак понеделник съм на консултация с ендокринолог та ако някоя знае ще се радвам да сподели ❤️

# 599
vilka12345a Аз редовно го пускам с Тсх, моето стои на долна граница, въпреки приема на Акутирокс (с Хашимото съм), но пък и ТСХ ми стои ниско. Имайте впредвид, че масово ендокринолозите не се впечатляват грам от фт4, макар да е много важно. Вашето ТСХ как е? Ако е в норма е възможно да ви кажат, че няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт