Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 342
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви за отговора,  дадохте ми кураж Simple Smile
Извинявайте за въпроса, казвате, че нямате много симптоми, гърдите при мен са само оплътнени, но не са твърди и болезнени. При вас как са? Тъй като всички говорят за болезнени гърди и все ги чакам да ме заболят... Та само при мен ли е така? Много е странно, въпреки положителните тестове, моето усещане е, че все още се надявам да съм бременна..
Здравейте! Утре съм на преглед и много взех да се притеснявам. В 6 г.с. съм, нямам явно изразени симптоми, само умора, задух, апетит  и от време на време болки в корема, това е май... Много се страхувам,искам всичко да е наред! Вие притеснявахте ли се преди първия преглед?
Аз се притеснявах, защото имах кафяво зацапване дълго време и изчетох какво ли не в интернет.
Иначе от началото на стимулацията, съм си обещала да не се притеснявам, освен ако няма нещо конкретно притеснително и да не си ограбвам от радостта, която може да донесе всеки ден от бременността.
Аз също нямам симптоми, освен ужасна умора през повечето време от денонощието, но липсата на такива не мисля, че е повод за тревоги, напротив.
В 6+3 г.с. съм.
При мен няма промяна в гърдите, нито болка. Дори бих казала, че преди цикъл дори ги усещах по-подути.
Вчера бях на преглед и всичко върви нормално, така че явно не е определящо това.

# 76
Благодаря ви за отговора,  дадохте ми кураж Simple Smile
Извинявайте за въпроса, казвате, че нямате много симптоми, гърдите при мен са само оплътнени, но не са твърди и болезнени. При вас как са? Тъй като всички говорят за болезнени гърди и все ги чакам да ме заболят... Та само при мен ли е така? Много е странно, въпреки положителните тестове, моето усещане е, че все още се надявам да съм бременна..
Здравейте! Утре съм на преглед и много взех да се притеснявам. В 6 г.с. съм, нямам явно изразени симптоми, само умора, задух, апетит  и от време на време болки в корема, това е май... Много се страхувам,искам всичко да е наред! Вие притеснявахте ли се преди първия преглед?
Аз се притеснявах, защото имах кафяво зацапване дълго време и изчетох какво ли не в интернет.
Иначе от началото на стимулацията, съм си обещала да не се притеснявам, освен ако няма нещо конкретно притеснително и да не си ограбвам от радостта, която може да донесе всеки ден от бременността.
Аз също нямам симптоми, освен ужасна умора през повечето време от денонощието, но липсата на такива не мисля, че е повод за тревоги, напротив.
В 6+3 г.с. съм.
При мен няма промяна в гърдите, нито болка. Дори бих казала, че преди цикъл дори ги усещах по-подути.
Вчера бях на преглед и всичко върви нормално, така че явно не е определящо това.

Абе щастливка си, че не те болят гърдите 🤣🤣
Вчера бях на преглед, говорих точно за всякакви болки и симптоми с АГто, защото с първата бременност бях много жизнена и спокойна, единствено ми се спеше една идея повече, докато сегааа ... Корема долу ниско ме дърпа, задух, умора не ами направо преумора, задъхвам се докато измия чиниите, сърцебиене имам на моменти, гади ми се от всичко, даже започнах да усещам разни миризми вече, а тези гърди са не са твърди ама са зверски чувствителни, особено зърната. Тааа АГто каза, че всичко си е индивидуално, може да има някой симптоми, може да ги има всичките, може да няма никакви, така, че спокойно, всичко е наред, надяваме се до Коледа да ни е просветнало 🤗

# 77
През юли ще ни светне най-ярко Grinning

# 78
Здравейте момичета,
Включвам се с един въпрос. Някой знае ли дали е противопоказно да се използва дарсонвал при  бременност. Имам час при козметик на 23.11 и сега се замислих дали няма да е проблем?

# 79
Здравейте момичета,
Включвам се с един въпрос. Някой знае ли дали е противопоказно да се използва дарсонвал при  бременност. Имам час при козметик на 23.11 и сега се замислих дали няма да е проблем?

Аз доколкото знам винаги трябва да информирате козметика, ако има бременност, защото много неща не могат да се използват като съставки. Моята козметичка държеше да я уведомявам дори и когато съм в цикъл.

# 80
  • София
Здравейте момичета,

Не може, на една приятелка и отказаха. И навсякъде пише, че не се препоръчва процедурата по време на бременност.

# 81
  • гр.Божурище
Охх аз имам всички видове симптоми и направо ми е ужасно само като лежа нямам киселини и не ми се гади ,гърдите са ми като топки за боллинг 😂,кръста ме боли на моменти ,болка нямам ниско долу ,но гаденето и киселините ме побъркват … с първата бременност пак бях така надявах се при следваща да е различно ,но уви не се става лесно майка 🥹🤗😂

# 82
Здравейте и от мен! Записвам се с термин 5.07.
Днес бях на преглед в 6 седмица съм, чухме сърчице,❤️ и съм много щастлива, излязох от кабинета с една голяяямааа усмивка 😂😂
Трета бременност🥰🥰 имам голям син на 14години и още един на 8 години❤️❤️ този път се надяваме за момиченце 😁😁
Попринцип първо писах в темата за термин юни2025 година тъй като мислех че ще съм за юни, но поради доста късната овулация съм с термин 5.07, а кога ще е божа работа❤️ Иначе много ми се гади, почти постоянно, дори и когато се храня, не се издържа направо, киселините са в повече, пия айрян и от време на време малко газирано, за да ми облекчи киселините, заспивам вечер още преди 21часа☺️☺️ Нашия татко, сам си вечеря, докато аз си спя сладко😂 Общо взето такива работи
Следващия преглед на 27.11 ще правим първите изследвания.Лекани безпроблемна бременност на всички❤️❤️🍀🍀🍀

# 83
Здравейте момичета не съм писала отдавна , бях днес на лекар видя се плодно сакче и мехурче лекарят каза има сянка не се притеснявай още е малко минаха само 10 дни от закъснението ми. Имам тромбофилия предписа ми фраксипарин през ден по една инжекция. Също Натаспин и фроспат витамини Б . Малко съм притеснена понеже имам един мисед аборт преди 5 месеца. Живея в Германия и в петък заминавам пак в Германия както казах малко се притеснявам , но се опитвам да съм спокойна. Вие как сте как върви при вас?

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 18:36 от ~hope~

# 84
Момичета, и аз тъкмо се чудя за гърдите. Моите първите седмици бяха осезаемо пораснали и болезнени. Сега постепенно почнаха да спадат, което не знам дали е нормално. 6 г.с. съм. Вчера доста ме наболяваха, но определено ми се струват спаднали. Днес са още по-спаднали и с по-намалена чувствителност. Но пък имам други симптоми като умора, задъхване и желание за сън. Та не знам…

Напълно нормално 🙂😉 След това,ще почнат да се пълнят с кърма. Имай търпение.

# 85
Благодаря за отговора. Blush Доста се бях притеснила днес. Но виждам, че май е на приливи и отливи, понеже сега пак ме понаболяват. Hug

Момичета, и аз тъкмо се чудя за гърдите. Моите първите седмици бяха осезаемо пораснали и болезнени. Сега постепенно почнаха да спадат, което не знам дали е нормално. 6 г.с. съм. Вчера доста ме наболяваха, но определено ми се струват спаднали. Днес са още по-спаднали и с по-намалена чувствителност. Но пък имам други симптоми като умора, задъхване и желание за сън. Та не знам…

Напълно нормално 🙂😉 След това,ще почнат да се пълнят с кърма. Имай търпение.

# 86
Ехооо, днес ми мина прегледа. В 5 г.с. +6 дни съм и чухме сърчицеее. ❤️ Слава на Бога! Вече съм по-спокойна! Лека бременност на всички юлски мами!❤️

# 87
Здравейте на всички! Аз все още не мога да се похваля с + тест, но минавам да кажа, че се радвам много за всички вас! ❤ Пожелавам ви, ако имате симптоми, то те да са леки и поносими и разбира се - до финал, без проблеми! ❤

# 88
Здравейте отново, мами ❤️

Днес бях на така чаканият първи преглед, на който се видя бебчето и сърчицето на бебчето 😍 Има малко разлика с приложението ( което ми казва, че съм в 6г.с. и 6 дни ) а от лекарката се установи 6г.с. и 2 дни 😁

Изписаха ми ,, Дуфастон" и исках да ви попитам вие пиете ли някакъв хормон и казали ли са ви защо ви го изписват, като на мен ми каза АГ-то, че просто иска малко да подкрепи бременността..

# 89
Здравейте отново, мами ❤

Днес бях на така чаканият първи преглед, на който се видя бебчето и сърчицето на бебчето 😍 Има малко разлика с приложението ( което ми казва, че съм в 6г.с. и 6 дни ) а от лекарката се установи 6г.с. и 2 дни 😁

Изписаха ми ,, Дуфастон" и исках да ви попитам вие пиете ли някакъв хормон и казали ли са ви защо ви го изписват, като на мен ми каза АГ-то, че просто иска малко да подкрепи бременността..

Здравей, мила, май се движим заедно, и аз съм малко по-назад от приложението. На мен ми изписаха Утрогестан, което пак е прогестеронов медикамент, но при мен е заради установен дефицит на хормона при изследване.

Общи условия

Активация на акаунт