Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 210
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Колко по-рано запазвате час за БХС и фетална. АГ ми каза, че ще говорим в 10та седмица по време на женската консултация, но взех да се притеснявам, че с коледните празници ще е трудно запазването?

Предполагам, че зависи от заетостта на специалиста, който смятате да посетите.
На мен днес ми беше женската консултация, аз съм 8-ма все още, но явно зависи от лекаря и по преценка. Взех последния възможен ден преди всички да излязат в отпуск и когато бебчо ще отговаря на седмиците за тези изследвания.

# 241
Определено е трудно записването за края на декември почти нямат вече часове. Вчера се записах и аз за 27 декември за фетална + бхс в Марковс при д-р Елена Павлова.

# 242
Моят час за ФМ е на 2.01.2025 г. Казаха ми, че с моя преглед откриват новата година Simple Smile
В 7 г.с. +6 дни, в болничен съм за две седмици, тъй като съм рискова група с моята професия. Спинкам си, хапвам си, без какъвто и да е апетит, но ако не ям ми става още по-зле. Имам пригаждания през деня и горе-долу така ми минават дните. Имам си коремче, което не мога да глътна, издута съм. След 10 декември ще ме заведат на женска консултация. Вече имам необходимост да кажа на близките си. Вие казахте ли?

# 243
Здравейте, момичета. Включвам се с един въпрос и с доста силно притеснение. Днес вече съм в 5.г.с. и 6 дни. Броя почти в 6. В началото в 4 г.с. имах менструални болки и след това спряха. Сега от вчера пак се появиха по няколко пъти на ден, като на моменти са по-силни и срязващи. Мисля, че в матката ги усещам. Взимам нош па от вчера. Обаче се чудя дали да ходя до спешен кабинет или вече ставам на хипохондрик със силна тревожност и трябва да се успокоя малко. Усещам, че от толкова притеснение губя представа, кое е нормално. Аз съм след инвитро. Имам две спонтанни бременности. Едно кухо яйце и една биохимична. И сега малко прекалявам може би с притесненията.
Ще бъда благодарна ако някой ми сподели, дали е имал болки в 6 г.с. Първи преглед имах в 5 седмица и се видя сакче и мехурче. Следващ преглед ми е чак на 3.12

# 244
Здравейте момичета,

Не съм се включвала скоро, но всеки ден влизам да прочитам вашите коментари.
Вчера бях на втория си преглед, видя се ембрион и пулс. АГ каза, че всичко изглежда наред. Измери го 13мм и каза, че съм 7 към 8 седмица. Следващия преглед е на 17.12 и тогава ми каза, че ще обсъдим къде да отида за феталната.
Миналата седмица бях леко болна и още ме държи тази кашлица и се чувствам като парцал ,буквално едва ставам от леглото за работа. Нямам търпение да мине този период, в който постоянно ми е отпаднало и имам чувството,че съм с температура, а я меря-нямам. Ноо накрая всичко ще си струва.
Поздрави!

# 245
Hope_Faith, аз имах подобни болки още преди да разбера, че съм бременна и се бях притеснила да не ми има нещо. Доколкото разбрах, просто матката се разширява и сакчето се намества. Ако са нетърпимо силни, според мен трябва да погледне АГ.
Момичета, днес съм на първи преглед, стискайте палци. При ЧХГ около 5600 какво мога да очаквам да се види? По приложение съм 6г.с. + 4 дни.

# 246
Момичета, вие имате ли вътрешно усещане какъв ще е полът на бебето, защото аз още откакто разбрах си имам едно чувство, дето не ме напуска, и си мисля за него в конкретния пол. Не че ще се разочаровам, ако е другия, в крайна сметка важното е всичко да е наред и да е здравичко. Просто усещането ми е много силно. Интересно ми е дали майчинския инстинкт работи наистина. Laughing

Hope_Faith, аз имах подобни болки още преди да разбера, че съм бременна и се бях притеснила да не ми има нещо. Доколкото разбрах, просто матката се разширява и сакчето се намества. Ако са нетърпимо силни, според мен трябва да погледне АГ.
Момичета, днес съм на първи преглед, стискайте палци. При ЧХГ около 5600 какво мога да очаквам да се види? По приложение съм 6г.с. + 4 дни.

Успех! Мисля, че тупкането на сърцето ще може да се види при този резултат. При мен се видя горе-долу по същото време с ЧХГ 6385.

# 247
Момичета, вие имате ли вътрешно усещане какъв ще е полът на бебето, защото аз още откакто разбрах си имам едно чувство, дето не ме напуска, и си мисля за него в конкретния пол. Не че ще се разочаровам, ако е другия, в крайна сметка важното е всичко да е наред и да е здравичко. Просто усещането ми е много силно. Интересно ми е дали майчинския инстинкт работи наистина. Laughing

Успех! Мисля, че тупкането на сърцето ще може да се види при този резултат. При мен се видя горе-долу по същото време с ЧХГ 6385.
Въпроса ми е дали ще успее да се види емирион или само сакче и мехурче? Тъй като трябва да съм на Фракси, си изместих часа с по-ранен и се надявам да се види всичко.. 🫣🤩
Иначе и аз имам усещане за пола, но ще видим.

# 248
Въпроса ми е дали ще успее да се види емирион или само сакче и мехурче? Тъй като трябва да съм на Фракси, си изместих часа с по-ранен и се надявам да се види всичко.. 🫣🤩
Иначе и аз имам усещане за пола, но ще видим.

Да, със сигурност трябва да се види според мен.

# 249
Момичета,

Искате ли да си направим Фейс или Вайбър група, за да споделяме там ежедневни неща като храни, четива, изследвания и други?

# 250
Момичета,

Искате ли да си направим Фейс или Вайбър група, за да споделяме там ежедневни неща като храни, четива, изследвания и други?

Аз съм за. Simple Smile

# 251
Момичета, вие чувствате ли се подути? Аз съм в 6г.с. + 3 дни. Нямам проблем с ходенето до тоалетна, но въпреки това се чувствам ужасно подута.
Мога само да кажа да се радваш,че само си подута 😆 комбинацията с другото е ужасна

# 252
Здравейте. Аз съм или в 7 или 8 г.с ( преди седмица и половина бях на преглед. Тъй като бебето върви по-голямо от изчислената г.с,  спрямо последната менструация(която ми е редовна и безпроблемна)е възможно и да съм забременяла по-рано от изчисленото или просто бебо си върви по-голоям , тъй като аз и моят приятел сме доста високи).
Вие ще правите ли генетичен тест и какво ви е мнението за него ? Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост!

# 253
Здравейте , да се запиша и аз в тази групичка. Казвам се Веси от Варна , имам момиченце на 9 г , това ще ми е трета бременност , имах една бременността която не се разви , за съжаление . Като си смятах термина е някъде около 15.07 . Имам типичните симптоми за начална бременност , няма да мрънкам .
С Хашимото съм и последно преди седмица си изследвах ТСХ преди 7 дни беше 5,025 , което не е добре , увеличих си дозата на хормона от 50 на 75 , имам час за ендокринолог на 3.12 , това беше най -рания час . Ако има някоя мама със същия проблем моля да сподели , че ми е притеснено . 

Момичета,

# 254
Здравейте. Аз съм или в 7 или 8 г.с ( преди седмица и половина бях на преглед. Тъй като бебето върви по-голямо от изчислената г.с,  спрямо последната менструация(която ми е редовна и безпроблемна)е възможно и да съм забременяла по-рано от изчисленото или просто бебо си върви по-голоям , тъй като аз и моят приятел сме доста високи).
Вие ще правите ли генетичен тест и какво ви е мнението за него ? Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост!

В петък съм на преглед, запазила съм час за фетална на 02.01 при д-р Славяна Галева,моята аг твърди,че този тест е за жени над 35 и с рисков фактор, но за мое успокоение ще искам да пусна и него,  сега в петък още да си запазя час. Тя работи с лаборатория Афродита, видях цената и е нещо от сорта на 1125лв.

Общи условия

Активация на акаунт