Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 069
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Момичетата, които пуснаха тестове на 2-ри - какви тестове правихте? Колко време Ви казаха, че се чака за резултати?
Аз правих Вижън и ми казаха 3 до 7 раб.дни
И аз пуснах Вижън на 2ри и ми казаха същото - от 3 до 7 работни дни. Надявам се по-скоро да звъннат и всичко да е наред.. ❤️

# 376
Момичетата, които пуснаха тестове на 2-ри - какви тестове правихте? Колко време Ви казаха, че се чака за резултати?
И аз пуснах Вижън на 2ри и ми казаха същото - от 3 до 7 работни дни. Надявам се по-скоро да звъннат и всичко да е наред.. ❤️

Аз правих Veragenne в Синево, дадоха ми код за достъп и си проверявам в сайта, но ми казаха да чакам резултати до 10 работни дни, горе долу до 15ти трябва да излезнат.

# 377
От 2-ри ли ги броиш или от 3-ти? И аз се надявам по-скоро да се обадят

# 378
От 2-ри ли ги броиш или от 3-ти? И аз се надявам по-скоро да се обадят
Хич не си играя да ги броя 😃 Просто искам вече да се обадят 🫣🥹

# 379
Ох, сигурно резултати ще получите преди мен 😁 Аз пуснах на 18.12 и ми казаха 10 работни дни .. заради многото почивни дни вчера или онзи ден беше 10 работен ден и днес ще им звънна да питам какво става ..

# 380
Чакането е ужасно 🥹 Уж си бях обещала да не се притеснявам толкова, но го мисля постоянно и искам вече да звънне този телефон 🫣

# 381
Здравейте! Аз съм в 12 г.с + 2 дни и имам питане относно това дали вие си имате все още някакви симптоми по време на бременността?
Тъй като аз докато дойде време за следващ преглед и буквално изперквам,постоянно се притеснявам дали всичко е наред и имам чувството,че повечето симптоми са отшумели…
Знам,че не е хубаво да имам такива мисли,но някой път просто не мога да ги контролирам.
Благодаря предварително!

# 382
Здравейте! Аз съм в 12 г.с + 2 дни и имам питане относно това дали вие си имате все още някакви симптоми по време на бременността?
Тъй като аз докато дойде време за следващ преглед и буквално изперквам,постоянно се притеснявам дали всичко е наред и имам чувството,че повечето симптоми са отшумели…
Знам,че не е хубаво да имам такива мисли,но някой път просто не мога да ги контролирам.
Благодаря предварително!
Аз съм 12+4, повечето симптоми ги няма и при мен. Мисля, че е нормално вече да намаляват.

# 383
Ох, сигурно резултати ще получите преди мен 😁 Аз пуснах на 18.12 и ми казаха 10 работни дни .. заради многото почивни дни вчера или онзи ден беше 10 работен ден и днес ще им звънна да питам какво става ..
Аз си пуснах на 17ти на Panorama,казаха ми до 02.01,но резултат имах още на 26ти

# 384
Момичета, моят термин се измести за началото на август, та се включих и в другата тема, но паралелно ще следя и вас.
Ние с каката не правихме пренатален тест и сега с бебо също смятам да не правим

# 385
Момичета, моят термин се измести за началото на август, та се включих и в другата тема, но паралелно ще следя и вас.

Не ни бягай, че може пак да си си при нас 😁
Как ти се измести терминът? На ранния скрининг ли го промениха?

# 386

По-скоро исторически от прегледите. Бях ви писала, че последната менструация беше на 19.10. 10 дни след това обаче тестът беше "-". Отидохме на шреглед и не се видя нищо, та АГ ми лредписа Дуфастон за предизвикване на цикъл, като каза, че ако има нещо, няма да навреди. Пих го 5 дни и цикълът не дойде, та направих нов тест и излезе бледа втора черта. Наказа ме да пуна кръвен и да отида на преглед и двете отговаряха на 6 г.с. Миналия ден бях пак  на преглед и чухме пулс и вудяхме много дибре оформено бебче с параметри за 9 г.с., в която трябва да съм според кръвния и размера на бебето, та просто каза, че няма да считаме ПМ на 19.10, а на 01.11, което ме измества за август 😄

# 387

По-скоро исторически от прегледите. Бях ви писала, че последната менструация беше на 19.10. 10 дни след това обаче тестът беше "-". Отидохме на шреглед и не се видя нищо, та АГ ми лредписа Дуфастон за предизвикване на цикъл, като каза, че ако има нещо, няма да навреди. Пих го 5 дни и цикълът не дойде, та направих нов тест и излезе бледа втора черта. Наказа ме да пуна кръвен и да отида на преглед и двете отговаряха на 6 г.с. Миналия ден бях пак  на преглед и чухме пулс и вудяхме много дибре оформено бебче с параметри за 9 г.с., в която трябва да съм според кръвния и размера на бебето, та просто каза, че няма да считаме ПМ на 19.10, а на 01.11, което ме измества за август 😄

Късна овулация? Важното е, че има положителна развръзка ❤️

# 388

На мен на биохимичния ми излезе ,че нямам риск,но бях категорична в това,че ще правя тест.Просто нямаше да съм спокойна и само щях да вървя и да го мисля.

# 389
Аз още си чакам резултата от моя тест. В понеделник съм на ранния скрининг, а в петъка преди това ще дам крэв за биохимичен.
Момичетата, които вече имат резултати, кажете всичко наред ли е? Дайте да си раздвижим малко темата, че нещо сме много неактивни.
Не знам за вас, ама аз имам нужда да си бъбря с някой, дето минава през същите трепети и тревоги.

Общи условия

Активация на акаунт