Ако мога и аз да си дам моите 5ст по темата с покупките, въпреки че има много време. Аз за разлика от Bobby ползвах стерилизатор някъде до към 8мия месец. За видеофона съм съгласна. Ползвам го и до днес ! Супер удобно да си го гледаш на телефона докато готвиш, чистиш, къпеш се и т.н. Нашата камера е обикновенна на ксайоми с приложение на телефон. И съм много доволна. Сега ще преместим баткото в отделна стая и за бебето ще вземем още една камера.
За кошарката. Според мен тези платнените кошарки евтините са ТОП. В началото имахме дървена от икеа детето и с обиколници не спираше да се удря в дървените греди. В един хотел ни дадоха платнена и веднаха смених и дървената вкъщи. А тези огромните конструкции с шкафчета и чекмеджета според мен са напълно излишни. Дойста майки покрай мен си купиха такива и сега се чудят къде да ги пробутат. ОЛХ също е залят с такива кошарки. Детето порастне ли вече ти е напълно непотребна, а си дал 400-500лв.
Ползвах скринче от икеа, отгоре си сложих повивалник. Наистина удобство за кръста.
Количката ми беше сайбекс. Може би това ми е най-любимата покупка, която ще си ползвам и живи и здрави с това детенце. Гледам, че и анекс много ги хвалят. Но има един милион марки и видове и според мен трябва да се видят и бутат във физически магазин. Има специална тема за колички тук в бг мама.