Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 921
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Колко често ходите при Аг-то
До 23та седмица ходех веднъж на месеца.От тогава ходя два пъти месечно,така ще е до 33та седмица.После докторът каза ,че веднъж седмично ще ходя на тонове.

# 661
Мами във 7мия месец бебето е доста активно та въпроса ми е има ли мама която го усеща долу ниско

# 662
  • София
Мами във 7мия месец бебето е доста активно та въпроса ми е има ли мама която го усеща долу ниско

Основно така го усещам, последните два дни е особено активен.

# 663
И аз го усещам много ниско, но в момента е седалищно и може би заради крачетата и ритниците се усеща толкова силно

# 664
Има ли някоя мама ,която вече ходи на тонове или и предстоят такива и от коя седмица ви казаха ?

# 665
Има ли някоя мама ,която вече ходи на тонове или и предстоят такива и от коя седмица ви казаха ?
Рано ми е,карам 30та седмица. Докторът ми каза,че като започне 45 дни преди раждане,ще почна да ходя,пада се 33+4.Аз ще съм секцио,ако това има значение и датата ми е между 37ма и 38 седмица.

# 666
Аз ходя на тонове, но съм със скъсена шийка и ципесто прикрепване на пъпната връв и затова почнахме от рано (28ма седмица) и ще правим на всеки 2 седмици до 2ро нареждане.

# 667
Аз ще почвам с тонивете от 34 г.с., както беше и с предната бременност, поне така сме се разбрали за сега с АГ-то, което ще ме изражда.
Момичета, вчера бях на преглед при проследяващата ме по ЗК и в последствие видях, че на амбулаторния лист е записала 2ра степен зрялост на плацентата. Аз съм 27+2 г.с и доста се притесних, въпреки че тя изобщо не го изкоментира по време на прегледа. При вас как върви зрелостта на плацентата?

# 668
Здравейте,
За позицията на бебето, аз го нося мнооого ниско, чак като се движи го усещам в слабините, което понякога ми е дискомфортно, главата му е надолу, но дупето му е към ребрата и реално ритничетата ги усещам вече по в средата на корема.
Ходя вече на тонове от 28ма, сега влизам в 30та. Но аз се следя в Щерев, а там са от 28ма.
Последно си спомням на документ от 28ма, плацентата ми беше с 1ва степен на зрялост.

# 669
Ох мами ,аз свърших една глупост имам забрана за секс поради контракции ,които даже не усещам де но хормоните надделяха не бях свършвала от месец и нещо и …..и бебето изведнъж след като се освободих спря да ме рита ,а до преди това риташе изивнявам се за тъпия въпрос ама да не съм му направила нещо 🥲

# 670
Ох мами ,аз свърших една глупост имам забрана за секс поради контракции ,които даже не усещам де но хормоните надделяха не бях свършвала от месец и нещо и …..и бебето изведнъж след като се освободих спря да ме рита ,а до преди това риташе изивнявам се за тъпия въпрос ама да не съм му направила нещо 🥲
Хапнете нещо сладко,да видим ще се размърда ли.

# 671
Даа,помръдна лекинко може и да е заспала не знам ,но важното е че помръдна притеснявам се защото доко все ми напомня без секс аз не съм свършвала отдавна но хормоните ми днес не издържаха и ся ми е много виновно …пих но шпа след това нямам нито болки нито нищо

# 672
Даа,помръдна лекинко може и да е заспала не знам ,но важното е че помръдна притеснявам се защото доко все ми напомня без секс аз не съм свършвала отдавна но хормоните ми днес не издържаха и ся ми е много виновно …пих но шпа след това нямам нито болки нито нищо
Инвитро съм в 7ми месец.Без секс съм от септември,ясно ви е за какво става въпрос.

# 673
Инвитро съм в 7ми месец.Без секс съм от септември,ясно ви е за какво става въпрос.

Нищо не си му направила. 2 но-шпа и 2 магнезия и лежи повече сега.
Миналата бременност имах забрана, но няколко пъти през нощта свърших насън, което няма как да контролирам. Тогава лекарят ми така ми каза да направя и всичко беше наред.

# 674
Здравейте, мами! От 3,4дни имам запек пих съответно сиропа от лекаря предписан,1ви ден без ефект както и да е ефект на 4ден вчера с нормално изхождане и след това цял ден ме боли корема. Болки като на газове и диария, събуждат ме. Днес отново със запек и болки.
Имали ли сте такива симптоми ?

Общи условия

Активация на акаунт