Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 998
  • 689
  •   1
Отговори
# 135
Pistachio latte не ми излиза въобще на мен 😣

# 136
# 137
Много благдоаря ❤ свга да ми хване и кода и поръчвам

# 138

Хвана ли ви?

# 139
  • София
Аз пробвах - не хваща. Добавих още един продукт - пинсета за 3 ла. Пробвах кодовете от таблицата за 20 и 20+ % намаления - кодът намаля само пинсетата, но не и парфюмът.
"Промокодът важи за избрани продукти без друго намаление" - пише най-отдолу на банера им за Черен петък.
А parfumdreams.de дават код за намаление в WatsUpp-a: SINGLE 25 - за 25% намаление на ненамалени подукти.
Обаче всички неща, които са ми в уиш листа (без Шанели, разбира се) имат някакво намаление и този код не върши никаква работа. Забелязах, че често практика стана - пуснат някой код, а в същото време намалят и повечето продукти. И кода за какво да го ползваш тогава?

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 15:23 от Vesika

# 140
# 141

Не Sad
Хвана ли ви?

# 142
Привет !
Поръчвам от изпитани сайтове 99 % от случаите.
Момичета и момчета и аз към феновете на Barenia.
Къде е най-изгоден ?
В момента го намирам на най-добра цена във флакони 60 мл с код е 160 лв

# 143
  • София

олиии мега избухване! ще се пълна лудница! Kalotinis за мен е майстор на гурметата Cupid Поръчах и трите нови от линка на Milen™ Satisfied
Milen™ Wine GlassWine Glass

# 144
Арабските парфюми и тук в САЩ са хитови и не са само за бедняци, само да уточня. Имат страхотни попадения с много добра трайност. Да не говорим, че много дизайнерски не си заслужават цените. Извинявам се за оф топика. Simple Smile

По принцип сте права, но не съвсем! Аз свърших бутилка на 'Creed Aventus' и реших да пробвам с неговия (уж) клонинг - 'Armaf club de nuit intense man - Pure Parfume'! Поръчах го на сляпо - повлиян от коментарите във 'Fragrantica', но уви (поне за мен) - нищо общо, нито като трайност, нито като аромат!!!👍🙂

# 145

По принцип сте права, но не съвсем! Аз свърших бутилка на 'Creed Aventus' и реших да пробвам с неговия (уж) клонинг - 'Armaf club de nuit intense man - Pure Parfume'! Поръчах го на сляпо - повлиян от коментарите във 'Fragrantica', но уви (поне за мен) - нищо общо, нито като трайност, нито като аромат!!!👍🙂

E, няма как да е съвсем същия. Нали ще ги затворят като ревнат Крийд. Simple Smile  Та в този ред на мисли, за повечето хора е достатъчно ароматите да споделят 80% от нотките си.

# 146
  • Sunshine state
Естествено, че има и скапани. Аз много се интересувам и гледам ревюта постоянно. Имайте на предвид, че при повечето арабски иска време да отлежат, понеже се произвеждат набързо и нямат време да се смесят добре - пръскаш няколко пъти и оставяш за месец. Такова е. Темата е дълга, та да не ви занимавам. Simple Smile
На Калотинис пистачиото още го няма тук, така ме е яд, понеже в момента съм точно на тази тема. Дори се изкушавам да го поръчам и да си го взема лятото като си идваме в България. Моля да споделите отзиви дали е траен Simple Smile

# 147
Някой има ли допълнителен код за нотино (от тези с различните букви и цифри за допълнителна отстъпка)?

# 148
Няма грешка. И моите последни поръчки са с цена на доставка.

Perfume-bg.eu, които винаги са били с безплатна доставка и те! Вече почти няма сайтове с тази приятна опция, уви! 😞

# 149
perfume-bg.eu все още пише на сайта им, че имат над 150лв безплатна доставка. Последната ми поръчка беше с безплатна доставка под тази сума ако е до автомат, но това май са го махнали или поне не видях да го пише.
А при Елинор погледнах и вече не пише нищо за безплатна доставка, а преди мисля, че пишеше.

Общи условия

Активация на акаунт