Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 711
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 2 085
Фил, проследява живота на една жена и едно дете след ноемврийските събития в Чехия през 1989. Ето тази е: https://www.goodreads.com/book/show/213707916
Само първа глава съм прочела засега. Много харесах "Хана" на същата авторка, тя пък е за семейство чешни евреи преди, по време на и след Втората световна война. Тежка, но много хубава.

Ау, Артемис, звучи много добре. Ще се пробва, мерси.

# 2 086
  • тук и там
За валерианата  и котките съм чела противоречиви неща,според някои ги успокоява,според други източници ги подлудява.Та не бих рискувала с Майчето.Нинджата май се прецака.Изкара година и то рядко съм я ползвала.Пари на вятъра,съжалявам че си дадох парите за нея на миналият Черен петък,и  пак добре че беше намалена,иначе съвсем щеше да ме е яд.

# 2 087
Бърд, доста интригуващо звучи, остава да я има и в Сторитела. Харесвам литература за онзи период.

# 2 088
  • Наблизо
Да кажа добър вечер.

Кайси,още е в гаранция,връщай! А котана наистина й дай малко валериан.Моята ни дебне торбичките от чай за лек сън.Имат валериан и си търка главата и се опитва да го ближе.

Тцццц,Бърди,дано го изпишат твой мъж утре да си почине..Как ги ненавиждам тез машинки.мибалата година като лежахме с малкото след астматичния му пристъп и аха заспи и му падне сатурацияа и почва да пищииииии таз машина..Аз отивам и почва да го местя,че да се пооправи сатурацията и току дойде някоя сестра и му сложи маска с вентолин.Ужасни са..
Това и по повод болници и спешни.При нас ни знаят вече.Минава,ама..И аз винце смуча.

Пропуснах рожденик,кой? Да е жив и здрав!

Аз пък нали взех нов юрган.По интернет и уж Марков и е тънък.И ме е яд,че дадох два пъти повече пари от за не Марков със същата дебелина.И не става да го върна вече.Ще трябва да купувам втори,по-дебел.

Лека хубави хора.

# 2 089
  • Пловдив
Спали сте гледам, никой ней списвал по нощите Simple Smile

Кло, аз Скай виках Simple Smile за Сиросчето разбраФ.

Ха, добрутро! Бе как не мож да се работи само петък? 🙃 По-скоро ич да не се...знаете я моята мантра! М да.

# 2 090
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Аз се събудих в 5.40, сънувах, че е сутрин, и алармата ме е пропуснала някак си.
Задрямах пак до към 6.20...
Сега трябва да правя опити да събудя детето 😵‍💫

# 2 091
  • София
Добро утро!

Спах на пресекулки, сега ближа кафе и рани. Ще трябва да се избухват тия дни. Лошото е, че по-хубави в следващата седмица не се задават.

# 2 092
Бър,ще ги избуХаме,не бой се!
  Дубрутро!
Днес се разваля времето,моите деца се юрнали да пътуват.И малки и големи.
  Как ми липсва времето,когато питаха"Мамо,може ли?"

# 2 093
Добро утро!
Съвсем съм била неадекватна вчера, като съм те чела, Мисти. Верно Скай дириш, аз за Сири си мисля и пиша. Днес съм отпуск. Трябва 1000 задачи да отхвърля, включително в местни данъци и такси, отлагам от март, да отида и да проверя, защо едната декларация не ми е отразена.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 07:35 от Clo - Camille

# 2 094
Сама се събудих, но съм ужасно изморена, а ми предстои дълъг ден с много ангажименти. Дано всичко да е наред.

# 2 095
  • France
ДобрЮтро
Нали ви писах снощи, че съм много изморена? По този повод Славчо ме буди 3 пъти тази нощ Sad

Бърд, звучи интересно. Напоследък не мога да си намеря книга, която да ме грабне.

# 2 096
Дами, някой може ли да предложи рецепта за щрудел с готови кори? Или да действам по спомен, с плънка настъргани ябълки, поръсени с канела, грис и орехи?

# 2 097
Ааа, Мисте, сакън само в петък да се работи - да си развалим почивката като сложим най-хубавия ден за работен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 098
  • София
Добро утро!

От сряда детето е предало на класната една бележка за извиняване на отсъствия по домашни причини. Тя още не е извинила отсъствията. Има ли някакъв срок, в който трябва да се случи това?

Марулче, а на мен ми липсва времето, в което след отрицателен отговор на въпроса "мамо, може ли" минаваше само с малко сълзи и сополи, вместо тийн драми, от които и глухите по рождение започват да чуват.

# 2 099
  • Mediterraneo
Четири дена почивам, но кой да се спре алармата, цъфнах в шест и половина. Пия кафе, пералнята върти, изпразних миялната, пускам един прахосмук и излизам. Ще ходя да си чистя колата отвътре и отвън, че е ужасна. А любимата ми дрогерия има намаление 20% на всичко! Пак ще се олея, но смятам да купя на всички по нещо мъничко за под елхата и да приключа набързо с подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт