Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 37 873
  • 891
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Аз ще си замълча как е графика с 3 деца. Smile
Като добавим и болни свекъри, които през няколко дни трябва да се водят някъде за нещо...
Вчера така се изнервих във ВМА. Затворили касата в поликлиниката. За да платиш трябва да минеш през незнайно колко коридори и етажи по стъпала. Свекървата върви с бастунче. Никой не мисли за такива трудноподвижни хора как се справят.
Пратих им мейл. Да видим дали ще благоволят да отговорят.

# 766
Те затова нашите като горди родители на 4 броя деца ни бяха оставили сами да се оправяме, кой къде иска да ходи, ама сами да се спасяваме. Stuck Out Tongue Winking Eye
В нашият амазон тече в момента черната седмица и добри покупки успях да направя, обмислям и още няколко неща. Тази година си бях наумила сама да си направя адвентския венец, но май в крайна сметка пак ще го купувам, пък догодина вече може и сама. Grinning

# 767
Титина, моля те, сподели какво лечение са изписали за възпалено сухожилие.

Ходи на регабилитация, лазери, нещо му втриват. Това е спортният му терапевт и съм му безкрайно благодарна, че откликна веднага.

Хората с 2 и нагоре са герои в моите очи. Ако трябваше да покрия още един график и да имам 10 мин, за да стигна от училището до терапевта в трафика, щях да се застрелям.

# 768
Наминавам по вечерно време.
Променили са разписанието на автобуса, с който се прибирам от работа, събират се много хора. Писах на Градска мобилност, да видим.
По болниците е ужас, преживяхме го скоро. Изписаха сина ми с рецепта на друг човек, епикризата 4 дни по-късно.

# 769
  • Г. О.
Здравейте. Не ми остава много време да пиша. Надявам се всички да сте добре и хората около вас. Аз установявам, че с годините акъла ми никакъв го няма и все повече оглупявам. Имам чувството, че откакто изкарах Ковид първия път 2021 и рязко започнах да забравям неща, които преди не са представлявали проблем. Винаги съм имала много добра памет, особено пък фотографска памет, но помнех дати, рожденни дни, имена...сега е трудна работа. Забравям буквално след секунди нещо, което ми е било казано. Добре, че си записвам (когато се сетя) и поглеждам в тефтерчето записаното (когато се сетя). Не съм доволна от себе си. Не знам какво ще бъде, ако доживея старини..ужас.
Спокойна нощ и приятен утрешен ден!

# 770
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Вече пия второто кафе....
Уморена съм, а е едва сряда....
Трябва да поизчистя, че в понеделник не го направих....
Успявам само с пералните...
Как се справят хората....?
Явно аз съм мързелива и неорганизирана....
Вечерта съм на родителска среща.
Трябва и нещо да приготвя за вечеря.... може би кюфтета в Косорито - ще станат бързо, Митето обича....
Хубав ден!
Не съм си избрала нищо за под елхата...
На ММ имам идея какро ще е, но не съм взела...

# 771
Добро утро. Не се наспах. В обедната почивка съм на зъболекар.
За под елхата нищо не съм подготвила. Аз не искам специален подарък. Важното ми е, че ще се съберем със семейството.
Хубав ден!

# 772
  • София
Добро утро!
Аз кафе не съм пила още, но след малко потегляме от вкъщи.
Боби, и аз довечера съм на родителска.
След това евентуално ще се видим с приятели за вечеря.
А чистенето няма да избяга. При положение, че има куп по-важни, интересни и неотложни неща. Hug

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:07 от Rodiva

# 773
  • София
Добро утро!

Чакам Гого да се събуди. Междувременно се наслаждавам на първото кафе. За под елхата  нищо не съм избрала. За ММ. За Гоги лесно ще измисля нещо. Simple Smile Подаръците все още не го вълнуват.

Хубав и успешен ден!
.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 08:29 от Muffin...

# 774
Добро утро. Не се наспах. В обедната почивка съм на зъболекар.
Добро утро.
Същото и за мен.  Втората част също частично съвпада, важно ми е да се съберем,  но съм подготвила и подарък за всички,  включително и за мен.  Остават ми дребни подаръци за приятели. 
Хубав и успешен ден.

# 775
  • Бургас
Добро утро!
Спорен ден, прекрасни момичета!🍀

# 776
Добро утро!

И аз вече изпих кафето и след малко ще потегляме към градината и офиса.
С подаръците съм доникъде, винаги ми е много трудно да ги измисля. Вчера украсихме елхата и днес малката провери имала ли подарък отдолу 😃.

Днес имам нужда от малко стиснати палци за нещо, един път да видя и аз има ли ефект 😃.

Хубав и спокоен ден да имате 😊!

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 11:20 от Belle_

# 777
  • Бургас
Добро утро!

Изпих аз първото кафе, на път за морето съм с чаша чай.

Само с подаръците на Марто и братовчедките съм готова. Вики и ММ са с два празника през декември, само за единия съм готова, за Коледа нищо. С ММ се оказа, че всеки е мислил да изненада другия с пътуване без децата, така че ще оглеждам за билети.

Бел, голяма сладурана имаш. И елхата ви е много хубава.

# 778
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Къде 5ч и аз се събудих, главобол. Но май вече разминава Simple Smile само сушилня пуснах сутринта. Снощи семейно се видяхме, малко разтоварих. Отдавна не се бяхме събирали така всички. Хубаво е.
Боби, аз също не смогвам с чистене, готвене и всичко останало, освен работа. ММ помага, децата, ако аз не успея да сготвя набързо, поръчваме, преди много си го слагах на сърце, но вече не. Снощи свекърва ми отправи някакви реплики по този повод, но щерката я сдъвка набързо. Важното е да сме здрави.
Бел, стискам аз. А елхата и Мишето са прекрасни Heartpulse
За ММ подаръка ще чантичка, за щерката поръчах две черни сатенени калъфки, това поиска тя. Надявам се скоро да излезе от черния цвят Grinning
Малкия с баща си обсъждат ъпдейт на единия компютър, който аз не одобрявам. Двамата ме обикалят като уникални котараци, но още удържам фронта. Joy
На свекървата парфюм. До тук съм.
Селесте, много добре, така без децата Wink

# 779
  • Бургас
Въобще не знам на кой какво ще подарявам. Като стане време ще го измиля. Сега имам по-важни задачи, като например как да свърша работа за месец и половина до 20.12.
Децата искат смарт часовници. И вероятно това ще получат. Останалите -пиша ги незаслужили и край Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт