Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 913
  • 891
  •   1
Отговори
# 780
  • Germany
Добро утро!
Бел, стискам плаци и скоро да се похвалиш!
Аз също не смогвам с всичко през седмица, а не съм на пълно работно време. Но свикнах вече, да не си го слагам на сърце... Подаръци не сме купували, ама за децата ще е нещо малко за под елхата и отделно пари. Малкият иска нов монитор, а големият нов телефон. Аз искам билет за концерт, но ако се помотам още малко ще свършат. Мъжа ми обикновенно си купува сам, трябва само да го подсетя Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 781
  • Бургас
Аз на ММ съм казала какво искам за РД и за Коледа.Остана само да потренирам изненаданото си изражение за пред децата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 782
  • София
Бел, стиснати палци от мен!
Малката е много сладка! Елхата ви е супер! И Дядо Коледа с гномчетата. Simple Smile
Знам какво искам за Коледа. Нова кафе машина. Ще видим дали ще ме огрее...

# 783
  • София
Бел, чудна елха и Мишенце! Ще има да я обикаля още доста, докато стане ред за подаръците. Чакаме да се похвалиш с резултата после! Relaxed
Лин, чудесна идея - графа незаслушили...
Ние имаме поръчка от племенника да му правим табелка за вратата на неговата стая да не се влиза без да почукаш. Явно родителите му не проявяват разбиране.
На братовчедка ми пък едното дете искало трофей на любим футболен клуб. Та и него трябва да измислим.
Сега точно сме на работна вълна медали и трофеи за таекуондо. Simple Smile
Ети, и малкия има подобна идея за нов геймърски компютър, но му казах - никакъв шанс. Като мине HBO и ако има заслуги ще го огрее. Сега има по-важни неща да прави.
Днес има първи предварителен изпит. Да видим какво му е влязло в главата.
Мони, действай с билетите. Аз вчера така набързо напазарувах няколко за Чакърдъкова. Баща ми ще е щастлив от подаръка.

# 784
Добър ден kaffeetrmker_2.

Отдавна семейният съвет реши, че за Коледа подаръци получават само най-малките. Техните вече са готови и надлежно скрити. Останалите са в графа "нищо, ама от сърце" newsm47.

Бел, чудни елха и госпожица Heart Eyes.

Спокоен и успешен ден.

# 785
  • София
Бел, стискам, да ти се получи както го искаш! Мишето е разкош.

# 786
Чудна е Мишето, оправи ми настроението рано сутринта.
Писна ми от Меркурий и невървеж, кълбо от нерви съм, имам чувството че нищо не става, както трябва и е планирано.

# 787
Благодаря, момичета ❤

Тути, в същото положение съм и аз, всичко, което може да се обърква, се обърка. За кълбото от нерви и ММ ми го повтаря, че не можело да се говори с мен. Дано отминава вече този период.

# 788
Стискам палци, Бел!
Тути, оммм- кай си! Ще мине.

# 789
  • Телиш/Плевен
Бел, стискам палци! Hug

Тути, дано скоро приключи този невървеж. Hug

Още не съм мислила за подаръци, но аз и традиционно някъде към средата на декември ги измислям. Grinning

# 790
Подаръците вече са купени, само трябва да ги опаковам. Нито един концерт нямам планиран за следващата година.
Американските колеги на ММ ни поканиха утре да отпразнуваме деня на благодарността, довечера ще правя пай и тиквеник.
Бел, да стане както го искаш.
Тути, и това ще мине Hug

# 791
Привет!
Нещо не успях да се разпиша сутринта, но се замотах.
Вчера инцидентно си поръчах нов телефон, днес пристигна. Много съм доволна колко бързо се прехвърлиха данните, само банкиранията трябва да оправя в банката. След забележка на колежката даже му купих калъф и протектор Grinning

Подаръци съм измислила само за любимия. Даже единия го поръчах още преди месец и вече е готов и чака да го взема. Той е и рожденик в декември, та за това два.

За другите нямам идея.
Геймърски компютър и ние щяхме да купиваме, аамааа 3000 лв. не. Сега се преговаря за Плейстейшън. За който трябва и телевизор Grinning И то като нищо пак ще стане същото Grinning

# 792
  • София
Али, честит телефон!
Бяхме навън. Малко се намръзнах, че пообиколихме добре. Сега пуснах климатика и пия чай.

# 793
  • Бургас
Прекрасна е Мишето с елхата! Видях я сутринта.

Момичета,бързо да ви минава лошият период.

# 794
Не видях снимки, че нещо пак ме завъртя въртележката. И дори идея за подаръци нямам. Че и за гаджето на сина ми трябва да измисля нещо. Чудесно момиче ми изглежда, но не съм я опознала още.
Титина я разбирам напълно. И аз последните 13 години развозвам. Не сме я карали никога да тренира насила. Тя сама си налага някакъв режим на тренировки. Но живота на цялото семейство в момента се върти около нея. Че лятото и две обиколки на централна Европа направихме заради състезания. Като започне май месец сезона и почти всяка седмица до края на юли сме някъде.
Натали е номинирана сред двадесетте атлетки за любимец на публиката. Самата номинация е голяма чест. Да попадне в класация с олимпийска медалистка и участнички в олимпийски игри е постижение. Ако някой иска, може да я подкрепи като хареса снимката. https://www.facebook.com/share/p/19twmQAes9/

Общи условия

Активация на акаунт