Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 834
  • 891
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Честит празник, Лято!
Да е здрава госпожицата и много щастлива!

# 856
Лято, честита да е прекрасната госпожица!

Стейси, браво на дъщеря ти. Много и се радвам и чак се гордея с вас, при все че даже не сме се виждали 😊 Браво!

И хубавото Мише видях онзи ден 🥰

Абе, всички сте чудни ❤️

# 857
  • Бургас
Але, какво се случва с бебенце?🤔🍀

# 858
Благодаря ви!
На бебето правили ли са катетаризация (май се казваше), или време не го практикуват?

# 859
Добро утро.
Събудих се срамно рано, а даже не ми е до разкрасяване. Днес трябва да пътуваме при сестрите ми,  а времето е кофти. Надявам се все пак да нямаме проблеми.
Хубав да е денят ви.

# 860
Добро утро.
Аз се събудих с алармата, но през нощта не спах, че момчето ме събуди след прибирането си. При нас времето също е кофти (нямаме сняг, де) и обмислям да скипна разходката преди работа.
Съни, лек път!
Хубав ден от мен!

# 861
  • Бургас
Добро утро!
Съни,лек път!
И аз не спах тази нощ. И главата се опитва да ме боли.
Поне времето е приятно навън
Хубава събота, момичета!

# 862
Добро утро!

Лято, честита да ти е рожденичката! Да е жива и здрава!

Станах рано,  направих мекиций и запрашваме за София да закараме багаж и да си видим детето. Баткото много плачка, като му казахме снощи,  че няма да се приберат...

Спокоен ден, банда!

# 863
Добро утро! Добре съм, работя си почасово.Днес ще се виждаме с кръстницата ни.А утре ще слагаме елхата и украсите.💓. честити именници днес! И хубав почивен ден!

# 864
Добро утро!

Лято, да ти е жива и здрава рожденичката 😊!

И при нас времето е смотано, тъмно и мокро.
Ще се оправяме и ще ходим към мама. Обещала е да украсяват елхата на малката и тя не забравя. Аз съм на фризьор, трябва да си подстрижа изгорялата коса 😒. Поне всичките усилия, които полагам явно дават резултат и за месец е пораснала много и косопадът намаля.

Хубав уикенд да имате всички!

# 865
  • София
Добро утро!

Седнах да си допия кафето. Оправих Гоги, изведох Арчи. По принцип ММ вече го извежда основно, но тази сутрин реших да съм аз. Студено и мокро е, само за книга и чаша кафе под одеялото.

Хубав уикенд!

# 866
  • София
Добро утро!
Честити да са имениците днес!
Аз снощи чистих сняг от колата уж, за да не чистя сутринта пак, но уви… Пак има за чистене. Grinning
На мен ми предстои маникюр, а после ако хвана ветеринарите ще закарам и кучето на преглед.
Довечера наши приятели ще ни водят някъде на вечеря, но все още дори не знам кое е мястото.
Бел, браво за резултата!
Лек път на всички пътуващи днес!

# 867
  • Бургас
Добро утро!

Снощи зарих огъня преди 22 ч, будих се няколко пъти, окончателно се разсъних в обичайния час на седмичната аларма, но си натисках парцалите до 8 часа. Преди обед ме чака домакинстване, децата също имат строга нота да си изчистят стаята, следобед уж за мола се гласим, ще видим кой ще стигне, че нещо все ни се разминава. Ако ли не, филм, книжка, ей такива ми ти приятни неща.

Хубав и спокоен да е денят ви! Да им спорѝ работата на работливите Мари, Руми, Бубе, Ети!

# 868
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart Андреевден е, ако има именици, да са много здрави и щастливи!

Хубава събота да имате! Hug

# 869
  • Germany
Добро утро!
Голям сън му ударих аз. От снощи в 21,00 до 7,30. Супер уморена бях и още ми се прилягва. Дано е просто умора, а не се разболявам. Доста е студено навън, беше заскрежена тревата. Мислех довечера да ходим на Коледен базар, но ако не поомекне, ще се разходим само през деня.
Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт