Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 825
  • 891
  •   1
Отговори
# 870
  • Бургас
Мони,ако стигнете до базара,моля те пусни някоя снимка!☺️ Умирам си за немските коледни базари!😍

Честити да са Андреевците! Мисля,че имаме един хубавец тук! 🤔

# 871
Али, стискам палци!
Бел, с какво пребори косопада?

# 872
  • Телиш/Плевен
Честити да са Андреевците! Мисля,че имаме един хубавец тук! 🤔
И аз имам такова чувство, но не си спомням на кого беше и не знам дали изобщо още пише тук. Иначе помня, че с Лято и Ети сме родени на една дата. Heart

# 873
  • Бургас
Лято,честита рожденичка! Много здраве!
На имениците честито!
Направихме коледната украса. Аз участвах в смяната на постелката пред вратата.Умморих се и легнах да си почина Simple Smile
Сега отивам на МОЛ,че моята певица има участие и искали да облечени в определени цветове.
Предложете ви сладкарница в Пловдив, да си поръчам торта за РД. Знам ,Нико,но нещо не ми хареса коледното им предложение. Нещо ми бледнее Wink

# 874
Лин, аз харесвам на Долче Мела тортите.

Честито на всички, имали поводи за веселба!

# 875
Аз не купувам торти от сладкарници.
Последно купихме от Сладкопекарна Каприз. Супер надменно отношение и скъпа и невкусна торта, дори не беше добре направена като дизайн.
Тази година тортата е от бивша наша колежка, но си ги прави вкъщи и не може да издаде сертификат.

# 876
Мари, започнах да се мажа с масла преди всяко измиване и да седя по 1-2 часа. Използвах тези:
Скрит текст:
След измиване пръскам вода от розмарин, и слагам този серум: https://www.arlen.bg/product/25142/serum-protiv-kosopad-loreal-p … s-serum-90ml.html
С розмарина пръскам всеки ден и пия биотин, това е общо взето.
На мен по-големият ми проблем е късащата се коса… Ако някой има предложения за спасяване да казва.

Лина, аз харесвам Entso cakes. На Иван Вазов е сладкарницата.

# 877
  • София
Днес го пиша релаксиращ ден. Успях да почета, даже дремнах половин час. Доволна съм. Сега пия чай в една от коледните ми чаши.

# 878
  • Бургас
Аз пък още прибърсвам разни неща, ще рече човек, че в палат живеем. И като се вгледаш, пак не е идеално чисто.

Уж в мола да ходим с Вики, тя тепърва влезе коса да мие. Angry

# 879
  • Бургас
Купихме тоалет. Аз имам нов телефон за РД. Детето има смарт часовник. А баща и високо кръвно 😂

# 880
Честити да са днешните именици.
Лято, здрава и щастлива да е госпожичката ви.

Изпълнихме предвидения план с буболечетата. Елхата е готова. Децата я правиха сами, аз само ги наглеждах.
Скрит текст:

Хич ме няма в снимането. Цветовете са доста по-наситени в действителност.
Друга ми беше идеята, но тяхното желание и щастието в очичките им е по-важно. Голям купон си спретнахме снощи. Песни, танци, филм и... заспаха за секунди. Шоколадът изобщо не им попречи на заспиването Joy.
Вече ги изпратих и сега малко почивка, че довечера ще излизаме с приятели.

Снегът отново ни пропусна, но пък ни налази мъгла. Влажно, мрачно и студено е.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 16:55 от 2в1

# 881
  • Бургас
Олееее,разкошна елхата!
Браво на детските ръчички!😍

# 882
  • Бургас
2в1, поредна година ми пълни душата елхата ви Heart Прекрасна е! Браво на буболечетата!

Лин, честити ви покупки!

Довлачихме се и ние с Викчето. Изтървахме автобуса и повървяхме до съседния комплекс. Светят лампички, приятно време, ние си вървим двечките и си клюкаме нещо, много готино. Засега сме още с добрите, да видим докога Joy

# 883
И аз като Селесте идвам да отбележа, че чаках елхата на 2в1. Винаги ѝ се получава страхотна.
У нас няма елха, пращам клипчета на Монката, че поне нея да я полази коледния дух, ама засега няма ефект;)
Честита рожденичка, Лято, здрава и щастлива да е!
Със сняг се събудихме днес, протестирам.

# 884
Е, много е хубава елхата!

Общи условия

Активация на акаунт