Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 795
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Сф
От ФФ и Долче Густо свързаха ли се с някой за кафе машините?

# 1 366
# 1 367
Evhen, това е размера на кашона. CTN e Carton. Куфарът е с по-малки размери.

Много съм зле, видях междувременно като си проверих поста за грешки🤣

Въпреки всичко дебелината му е над 20 см, иначе другите размери стават.

Много ме стресираха Уизз на последното ни пътуване, а аз не бях от плашливите, прибирала съм се със 17 кг "раница" от Италия, един огромен сак, който сигурно и размерите за чекиран надвишаваше, но времената бяха други.

# 1 368
Вече имаме мейли, даже потвърдих тази за офиса Simple Smile (Фантастико и Долче густо)
Ще си разплета чорапите от нерви Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Личната ми награда ще да е нещо от 33 годишнината на Фантастико Simple Smile
И в този ред на мисли в неделя се разходих в софийско Фантастико - нищо общо с нашето Simple Smile Simple Smile Simple Smile Огромно, заредено, пълно с народ и нито една касова бележка не стоеше самотна и безпризорна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
На обяд пристигнаха шоколадите от Лакми - 24 броя фин млечен, точно както малкия го обича.

# 1 369
Вече имаме мейли, даже потвърдих тази за офиса Simple Smile (Фантастико и Долче густо)
Ще си разплета чорапите от нерви Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Личната ми награда ще да е нещо от 33 годишнината на Фантастико Simple Smile
И в този ред на мисли в неделя се разходих в софийско Фантастико - нищо общо с нашето Simple Smile Simple Smile Simple Smile Огромно, заредено, пълно с народ и нито една касова бележка не стоеше самотна и безпризорна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
На обяд пристигнаха шоколадите от Лакми - 24 броя фин млечен, точно както малкия го обича.

В този където пазарувам аз масово не си взимат жележките 😁 касиерките като станат по големи купчинки ги мачкат и хвърлят..

# 1 370
  • София
Днес е ден за получаване на награди 🙂

# 1 371
Звъннах на АВЕНДИ във връзка с играта им със Смирнофф. Тегленето беше на 20-21ви, обаждане нямам, играта вече я няма на сайта.
Една много мила дама,каза че ще предаде на "агенцията", записа ми номер и имена и каза да очаквам да се свържат с мен.
Имаше печеливши тук освен мен, пиша го за информация. 🙃

# 1 372
Ох, и аз с одеяло от Милка и Фантастико преди малко. Надявах се на другата моментна награда или на нищо, че да участвам за голямата, ама късмет... Grinning А даже не купих бонбоните, за да участвам. Съвсем случайно вкъщи се сетих, че май имаха игра точно във Фантастико. Ама няма да мрънкам. Ще си чакам търпеливо някоя по-голяма награда. Blush

# 1 373
То на маймуни ни направиха с тези игри и такова подаряват..
Ей сега си взех одеалото на милка ми то като за дете -късо и тясно и за какво я пращат тази простотия и те не знаят.

Не го знам на Милка одеялото, но ако видиш на Бочко "одеялото", ще паднеш от смях. Толкова смотана и изкуствена материя, че се чудя кой ще е този дето ще си завие бебето с него.

# 1 374
Аз не можах да намеря онзи ден някой като каза, че има печеливши на Смирноф, но днес получих обаждане за награда.

# 1 375
  • Сливен
Пристигнаха тениските, за моите близки/на пролет в двора, да работят в градината с тях 😁/. Когато отворих пакета - о, изненада,ваучери подарък.

Единият е за вино -има изискване тук, минималната сума за покупка от сайта, е 160лв. ПОДАРЕН
А другият е за Козметика - 10лв.
Ако има желаещи - подарявам ги. 🫶

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:45 от сикрет

# 1 376
Крина май качват последните печеливши. Виждат ми се повече бройки от последното ми проверяване в сайта им.

# 1 377
  • Варна
Куфара на Кока кола от коя игра е.Уникален е.При мен е суша.От никъде,нищо.

# 1 378
  • София
Куфара на Кока кола от коя игра е.Уникален е.При мен е суша.От никъде,нищо.
https://coca-cola.promo/campaigns/26

# 1 379
От ФФ и Долче Густо свързаха ли се с някой за кафе машините?
Аз нямам мейл от тях, но съм в края на списъка.

Общи условия

Активация на акаунт