Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 532
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 130
Селма Блеър изглежда  чудесно , преди време  на снимки често  беше с бастун заради множествената склероза .
Дано е в ремисия .
Селма Блеър наистина изглежда страхотно!
Преди време, когато беше най-зле, сподели в инстаграм си, че се подлага на експериментално лечение. След това състоянието ѝ се подобри коренно и по отношение на говора, и в движенията. Дано се развият нещата по най-добрия възможен начин!

Скрит текст:
Аз пък харесвам мъже м/у 170 и 175 (163 см съм). Както се казва, нека има избор и за такива като мен Trollface а като гледам височината на световните лидери и топ 20 на Форбс за богаташи, ръстът е последното нещо, което оказва влияние.
Блатечки не е мой тип, колкото и да е висок.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 18:50 от Не се сърди, човече

# 2 131
Иван и Андрей използвали песен на Мими Николова във филма за Гунди.Обаче не са я питали и съответно тя не е взела пари.Сега ,обаче щяла да си търси правата.

# 2 132
  • Glasgow
Дали не е песента в края, "Синева" с женски вокал? Много ми хареса

# 2 133
Мими Николова трябва да е регистрирала патентно в Агенцията за патенти песента си,за да може да иска заплащане за нея...

# 2 134
  • Glasgow
"Синева" е на Мария Нейкова, сега проверих, някоя друга ще е

# 2 135
"Замълчи, замълчи" се казва песента.Дали е регистрирана не зная.Ама се съмнявам Иван и Андрей да не са се допитали законово как е.

# 2 136
Те половината история са я измислили, та за една песен ще се притесняват дали е законно да я ползват.

# 2 137
В последните си изяви Селена Гомез и Деми Мур са с много подходящ стайлинг. Не знам какви дерматологични грижи полага Деми за себе си, но е намерила подходящото за себе си (поне на статични кадри е супер).

# 2 138
  • Sofia
Правата за дадена песен не е ли на авторите и композиторите ?

# 2 139
Правата за дадена песен не е ли на авторите и композиторите ?
И на изпълнителя, ако използваш негово изпълнение.

# 2 140
  • София
Те половината история са я измислили, та за една песен ще се притесняват дали е законно да я ползват.
Не съм гледала филма все още, но доколкото слушах интервюта са се водили от разказите и спомените на жена му Лита . Те не са били до Гунди, ясно е че няма как да са наясно с точните факти.
А и това все пак е просто филм.

# 2 141
Деми Мур си направи лифтинг. Надали е само това. Винаги съм я харесвала, но напоследък, когато говори, звучи като суетна девойка. Винаги може една жена   да изглежда добре, без да си мисли, че е на 30, когато е на 50, 60. Изглежда глупаво такъв маниер. Също не ми харесаха подробностите, които извади към Аштър. Не че той ми стана симпатичен с тях.
Тери Хатчър си е запазила фигурата, не си е напълнила лицето и изглежда много добре. Аз харесвах най-много нея в "Отчаяни съпруги" като външност.

# 2 142
Тери Х. изглежда наистина много добре. Радвам се, че не се е насочила съм обезобразяващи процедури. Моята любимка в сериала беше Марша Крос. 🫶🏼
Селена последните пъти и на мен ми харесва. Изглежда доста свежо. С нова прическа е, не гледа сластно и бомбите ѝ са прибрани. Тя още ли е с онзи къдравия?

# 2 143
Аз четох в коментари доста неща и те са ,че преди катастрофата са били в развод.Четох,че той даже е живеел с друга.Четох,че се развеждат и после пак се женят.Също така,че е карал пил.Много теории имаше.Не знам колко са истина за Гунди.

# 2 144
На каквито и платформи да е Мария, тя е с ръста на средно висок стол, така че няма начин мъж с половин глава по-висок от нея да минава за висок.
Joy това подчертаното от къде ти дойде
Падам от смях

Общи условия

Активация на акаунт