Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 556
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 085
Нисък е Блатечки, той затова цял живот се опитва да се доказва като Дон Жуан, Люлински гангстер и какво ли още не.
Много ми е неприятен. Има една гаднярска ехидна физиономия.

# 2 086
  • Glasgow
Аз няма да коментирам ръстта, да не разстроя някоя фенка. 🤭
Мина ми видео от колаборацията на Ким К и D&G, тя седнала, по корсет и бяла престилка, кахърна, отпива от една бутилка. Топ коментар под видеото "Сигурно е бил тежък ден в бордея"😄

# 2 087
E, бива ли набеденият за сексимвол на българския театър и кино да разхожда такова шкембе? Иначе винаги е имал излъчване на безработен чичка с кожено яке, който гледа лошо и се мисли за секси. Той като не успя да избере измежду две семейства къде да се кротне, дали има някоя нова млада музичка и той по тертипа на другите си колеги "секс-символи и лоши момчета"?

# 2 088
  • Glasgow
Нали ще се жени, за една червенокоса дама, поствана е тук

# 2 089
  • До морето
Зависи от жената. На мен ми е висок, била съм до него. Позата му е присвита, а Мария е на платформи, затова е това впечатление.

На каквито и платформи да е Мария, тя е с ръста на средно висок стол, така че няма начин мъж с половин глава по-висок от нея да минава за висок.

# 2 090
  • Sofia
Люлински битник ли е 😀?

# 2 091
Мария я слушахпредш няколко дни при Гала с голямо самочувствие разправяше за песента Малка,черна рокля .Съдила Теодора за текста на песента. Grinning

# 2 092
Мария я слушахпредш няколко дни при Гала с голямо самочувствие разправяше за песента Малка,черна рокля .Съдила Теодора за текста на песента. Grinning

Диапазон рекърдс (продуцентите на Теодора - тогава) бяха тези, които направиха проблема за песента на Мария. Доколкото разбрах, тя си е уредила всички права за песента, така че има право и да ги съди

# 2 093
  • София
И аз слушах 2 минути и забелязах, че много трудно говори. Всичко ѝ беше трудно, и да си изказва мисълта гладко, и правилно да артикулира с тея устни, изобщо личеше си, че ползва сложни за нея думички. Иначе се беше постарала да се вижда скъпарския часовник, но за съжаление стил не се купува с пари.

# 2 094

Диапазон рекърдс (продуцентите на Теодора - тогава) бяха тези, които направиха проблема за песента на Мария. Доколкото разбрах, тя си е уредила всички права за песента, така че има право и да ги съди

Текста на песента е взела.Там според диапазон не са уредени нещата.Ама не знам ,не ги разбирам.Но ме кефи с какво самочувствие е.Сама плащала таксата за училището на дъщеря й.

# 2 095
За Блатечки зависи кой, какво разбира под нисък или висок.
За протокола - според моите критерии той е средно висок мъж, заставала съм до него и е малко по-висок от моите 175 см.

# 2 096
Ютуб си първа песента на Мария ,най-вероятно тя е правата в случая.

# 2 097
Блатечки ми прилича на Мартин Карбовски. Вгледайте се.

# 2 098
  • На морето!
Анелия трябва да се нареди с кенсъл до онези канселираните, дето не ги споменаваме вече.
Време е за повече нетърпимост към тъпи, прости мутреси!
Преди да я кенсълнем да отбележа, че има много грозни глезени и, че мракът на снимката отговаря на душевността й, точно както ниското чело кореспондира с интелектуалния й примитивизъм.

# 2 099
Нисък е Блатечки, той затова цял живот се опитва да се доказва като Дон Жуан, Люлински гангстер и какво ли още не.
Много ми е неприятен. Има една гаднярска ехидна физиономия.

е как ще е нисък - 1.80м.

Общи условия

Активация на акаунт