Звездни Компромати - Ноември'24

• 293 467
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 190
Тото копира Джо Роугън, но има съществена разкика между двамата.

# 2 191
Аз Николета си я харесвам още от рекламата на флирта. За онова време си беше съвсем ОК за мен визията ѝ.
На Венета палачинките ги продават в хладилните отделения в супер-маркетите. Точно толкова сухи и порести са.

# 2 192
  • София
Селена
Жизел
Скрит текст:

При Жизелката май имаме новина.

# 2 193
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Селена
Жизел
Скрит текст:

При Жизелката май имаме новина.
Да, бременна е от  треньора по бразилско жиу-жицу, с когото има връзка от миналата година,  обявиха го преди седмица, две...

# 2 194
Попадат ми тези дни клипчета от концерта на Преслава - 20 години и ми прави впечатление лошото озвучаване. Ясно е, че клипчетата в Интернет не са показателни за озвучаването на даден концерт, но все пак се добива известна представа. Та грандиозният концерт май е скалъпен евтинко с цел печалба и не е инвестирано във висока озвучителна техника. Но за непретенциозна публика явно толкоз! Като в кръчмата, ама в зала Арена...

# 2 195
  • на село
Не съм ги слушала на Преслава клиповете, но съм гледала клипове на концерти, на които съм била - качеството на видеоклиповете е ужасно. Няма нищо общо със звученето на живо.

# 2 196
  • софия
Зала Арена е най-гадното място за концерти. Не мога да се сетя за концерт (може би само на Стинг), на който озвучаването там да е било добро.
Залата не е предвидена за това. Сигурно в кръчмата е по-добре.

# 2 197
  • на село
Зависи кой свири в Арена. Като знам какви групи идват и какво озвучаване имат. Неслучайно Стинг ти се е сторил по-добре. Аз съм била на Найтуиш в Арената и звукът си беше чудесен.

# 2 198
Преслава все едно ѝ пука как ще звучи. Важното е после да се пише какъв мега концерт е било.

# 2 199
Концертът на Шаде в Армеец беше невероятен. Звученето зависи от екипа и техниката на артиста.

# 2 200
Един професионалист, който уважава себе си и публиката си, ще се постарае да осигури перфектното озвучаване като техника и екип.  Голям шум, гръмки 20 години на сцена, а звученето като в капанчето в Приморско. Евтинко, но нали затова му се казва и чалга.

# 2 201
Аз познавам чалгарите от тик ток. Наистина ли хората не виждат, че тези персони,  събрани от кол и въже грачат? Или вият на умряло. Една Галена се друса на сцената като надрусана. Тази Преслава, ами тя грачи. Толкова грозен глас. Кой друг? Константин, полу заспал, застаряващ, даже не знам какво пее. И пее ли? Аз го виждам как се лигави с един безкрайно  циничен Фънки. И нищо друго. Скимтят, вият, но иначе 20 години били на сцената. Глория и тя 20 години била на сцената. С този заглушен гласец. Ама иначе всички от 20 години на сцена. Ама, каква сцена? Вие сте кръчмарски певици. А същевременно, гледам интервю на Васил Найденов, който казва: аз не се смятам за голям певец.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 19:15 от Анонимен

# 2 202
Софито Маринова си е баш ... В Пей с мен, беше писала двойка на Десислава, която е ненадмината певица, за разлика от Софи, която си е като нея си. От злоба го направи, не от нещо друго. Естествено, Деси се държа много над.
Не го забравяйте това никога, това си е компромат. Да пишеш двойка на една перфектна певица- колежка.

# 2 203
Дали пък не е било по сценарии?

# 2 204
Концертът на Шаде в Армеец беше невероятен. Звученето зависи от екипа и техниката на артиста.
Абсолютно. Същото беше и с Холивудските вампири. Докараха си озвучителна техника за милиони и саунда беше без грешка.
Просто Преслава няма възможности за тази зала. Да, в кръчма щеше да й се получи.

Общи условия

Активация на акаунт