Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 494
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 415
Младата Вихра. За мен е била в пъти по-хубава от Ирина, може би и сега щеше да е, ако имаше парите на Иван и живееше богопомазания живот, който има стрина.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:28 от Анонимен

# 2 416
Димитър Маринов беше в 120 минути, с интерес го слушах.
Разказа за опита си за бягство от България, ареста и затвора, после за началото в Америка.
Може да се гледа тук:
https://www.youtube.com/watch?v=GqG6HrptgXY

# 2 417
Гледах го Маринов, много харизматичен, увлекателно разказва, беше удоволствие.

# 2 418
От интересен род произлиза Димитър Маринов - фабриканти на тютюн, прототип на фамилията от "Тютюн" на Димитър Димов.
От самото начало, когато се появи и започна да дава първите си интервюта, има нещо в този човек, което ме отблъсква. Едно лустро, един имидж, но някаква стаена неискреност виждам лично аз.
Неприятен ми е без видима и логична причина.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 13:03 от Tess d`Urberville

# 2 419
  • При семейството си
Беше удоволствие да изслушам Маринов. Интересен живот, интересен човек.
Напомни ми по нещо на нашия обичан хазяин, българин, емигрирал преди 90-те в САЩ.

# 2 420
Онзи ден ми излезе коледната реклама на Амазон с Маринов. Готин замисъл.

# 2 421
И на мен ми е неискрен Маринов. Имам усещането, че си гради един фейк имидж с измислена история. Преди време го слушах и ми звучеше абсурдна приказката му как е емигрирал в САЩ, не се връзваха нещата. Фантасмагории за пред публика и кастинги, за да си украсява личността. Често се случва в  актьорските среди, стандарт е да се разказват скалъпени небивалции като биография.

# 2 422
   Благодаря за снимките на къщата на Ивана Тръмп. Беше ми много интересно да ги разгледам. Направила си е един малък Версай. За мен този стил е ужасен и ми действа много подтискащо, задушаващо, не бих могла да спя в такава къща. Но си е стил, издържан от-до и си има почитатели. Представям си някой арабски шейх или пък руски олигарх там. Интересно защо не може да се продаде. Милиардери много има по света, точно с такъв вкус. Може наистина да е заради трагичния инцидент.

# 2 423
Тъкмо се връщам от премиерата в НДК.
На мен (като натъртвам  “на мен”) не ми хареса.Може би бях с други очаквания, понеже съм чела книги и статии за живота на Мария Калас, но този филм не успя да ме докосне, въпреки че акцентът е тъжния край на дивата.Още като разбрах, че Анджелина (а ми е любимка)  ще бъде в главната роля се зачудих как така, като двете нямат нищо общо, и като излъчване и като визия.Не съм се излъгала.
Но може пък на вас да ви хареса, споделям личното си впечатление, което както всички знаем е субективно🌸

Някой гледа ли вече филма за Мария Калас с Джоли? Признавам си, че имам повече интерес към него, отколкото към филма за Гунди.

# 2 424
Четох статия,че новата на Карен е доведена дъщеря на Веселин Маринов.

# 2 425
Джесика Алба
Скрит текст:

Сидни Суини
Скрит текст:

Шарън Стоун
Скрит текст:

Анджелина Джоли
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Елизабет Хърли
Скрит текст:

Лени Клум на корицата на немската Grazia
Скрит текст:

Виктория и Дейвид Бекъм
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Мерил Стрийп и Селена Гомез
Скрит текст:

Клаудия Шифър
Скрит текст:

Елизабет Олсън
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:

Кийра Найтли
Скрит текст:

Нокс и Вивиан (децата на Брад и Анджелина)
Скрит текст:

# 2 426
  • При семейството си
Едно старо интервю на Димитър Маринов:

https://eva.bg/article/34771-Dimitar-Marinov-edin-aktyor-na-175-godini?page=1

# 2 427
Да, точно така се случва приказният живот в САЩ - събуждаш се на площад гол и бос с цигулка и без документи и след 3 дена милионери те взимат под крилото си и стартира американската мечта... Гол и бос на площада без никаква идея какво ще правиш в САЩ без документи и английски език, защото алтернативата да се върнеш в онази България по-зле изглеждала?! Приказки от 1001 нощ. В историята на този човек има много неизвестности.

# 2 428
Скрит текст:
Художественная гимнастика by Lena Krupina
4h  ·
⚡️Эльвира Краснобаева покидает вторую сборную?
Ранее мы узнали, что Эльвира Краснобаева покинула сборную Болгарии и будет выступать за Федерацию художественной гимнастики Армении, однако FRG Armenia поделилась, что больше не будет работать с Эльвирой и ее семьей, а на заявленный турнир в Дубай Эльвира не приедет.
FRG Armenia рассказала о проблемах с которыми столкнулись при подготовке и работе с Эльвирой и почему они больше не будут работать:
В августе 2024 г. нам поступила информация, что Эльвира Краснобаева ищет новую страну за которую будет выступать, мы проконсультировались с несколькими тренерами и решили пригласить ее тренироваться в Армению. На тот момент мы не сильно вникали в отношения между Федерацией Болгарии, Эльвирой и ее мамой. Мама Александра - главный решающий орган, который держит крепко дочь рядом, чтобы та помогала ей во всем.
Наша задача была помочь Эльвире и дать ей шанс продолжить карьеру, как мы думали этого хочет сама Эльвира, но позднее поняли, что это мечта мамы, а не самой гимнастки. Мы финансово обеспечили постановки новых программ, музыку, заказали новые купальники, арендовали зал для тренировок с почасовой оплатой (в Армении на данный момент нет Дворца ХГ) и долго искали тренера для Эльвиры. Это оказалось не просто, так как Эле никто не нравился и она всех посылала (в прямом смысле слова). Эльвира оказалась невоспитанной, грубой девочкой, которая не уважает тренера, взрослых и людей, которые ей помогают или протягивают руку помощи. Мы пытались говорить с мамой, но мама подтверждала, что у Эльвиры сложный характер. Мы решили, что найдем подход, ведь у гимнастки скорее всего переходный возраст. Но проблемы начались и в самих тренировках. Эльвира делала всё в пол ноги, останавливалась без причины, могла бросать предметы, психовать, просто стоять и игнорировать свою музыку, лечь на ковер и лежать, смотря в потолок. У нас появилось ощущение, что она просто над нами издевается.
Много времени уходило на уговоры Эльвиры подняться и попробовать продолжить тренировку, она вставала, потом истерила, что ненавидит гимнастику и не хочет этим больше заниматься. Вместе с тренерами мы были в шоке. Мы пытались разобраться в ситуации, но мама подтвердила, что Эля всегда себя так вела в Болгарии и ее терпели. Эльвира должна была выступить в Дубае, но после последней тренировками с ее истериками, слезами и посыланием тренера, мы приняли решение отозвать заявку.
Сейчас у нас полное разочарование, розовые очки и надежды развеялись. Мы потратили большую сумму денег на Эльвиру, по контракту из-за досрочного расторжения договора семья Эльвиры должна всё возместить, однако они отказываются оплачивать расходы, ссылаясь на то, что договор недействителен. С нашей стороны дело передано адвокатам.
❗️Вероятно Эльвира с мамой будут искать новую Федерацию, которая поможет гимнастке выступать на мировой арене, поэтому хотим донести до других Федераций нашу ситуацию, чтобы предостеречь от подобного отношения. Предав одну Федерацию, которая вложила в тебя, предали и вторую, которая поверила в тебя, предадут и третью.
*Все материалы и комментарий предоставлены эксклюзивно FRG Armenia https://www.instagram.com/frg_armenia/
✉️ frgarmenia@gmail.com
Скрит текст:
⚡️Напуска ли Елвира Краснобаева втория отбор?
По-рано научихме, че Елвира Краснобаева е напуснала българския национален отбор и ще играе за Федерацията по художествена гимнастика на Армения, но ФРГ Армения сподели, че повече няма да работи с Елвира и семейството ѝ, а Елвира няма да дойде на обявения турнир в Дубай.
ФРГ Армения разказа за проблемите, с които се сблъскаха при подготовката и работата с Елвира и защо вече няма да работят:
Очаквайте през август 2024 г. Получихме информация, че Елвира Краснобаева търси нова страна, за която да играе, консултирахме се с няколко треньори и решихме да я поканим да тренира в Армения В този момент не влязохме във връзката между Федерация България, Елвира и майка ѝ. Майката на Александър е основният решаващ орган, който държи дъщеря ѝ силно близо до себе си, за да ѝ помага във всичко.
Нашата задача беше да помогнем на Елвира и да ѝ дадем шанс да продължи кариерата си, както си мислехме, че самата Елвира иска, но по-късно разбрахме, че това е мечтата на майка ѝ, а не самата гимнастичка. Осигурихме финансово продукции на нови програми, музика, поръчахме нови бански, наехме тренировъчна зала с почасово заплащане (в момента няма ХГ Палас в Армения) и дълго търсихме треньор за Елвира. Оказа се, че не е лесно, тъй като Еле не харесваше никого и изпрати всички (буквално). Елвира се оказа невъзпитано, грубо момиче, което не уважава треньора, възрастните и хората, които ѝ помагат или подават ръка за помощ. Опитахме се да говорим с мама, но мама потвърди, че Елвира има труден характер. Решихме, че ще намерим подход, защото гимнастичката най-вероятно е в преходна възраст. Но проблемите започнаха в самото обучение. Елвира правеше всичко на полукрак, спираше без причина, можеше да хвърля предмети, да полудява, просто да стои и да игнорира музиката си, да лежи на килима и да лежи, гледайки тавана. Имахме усещането, че тя просто ни дразни.
Отне много време, за да убеди Елвира да стане и да опита да продължи тренировките, тя стана, след което извика, че мрази гимнастиката и не иска да го прави повече. Бяхме в шок заедно с треньорите. Опитахме се да разберем ситуацията, но мама потвърди, че Еля винаги се е държала така в България и е била търпелива с нея. Елвира трябваше да се представи в Дубай, но след последната тренировка с избухвания, сълзи и изпращане на треньора, решихме да оттеглим кандидатурата.
Сега сме тотално разочаровани, розови очила и надежди разпиляни. Похарчихме голяма сума пари за Елвира, в договора заради предсрочното прекратяване на договора, семейството на Елвира трябва да възстанови всичко, но отказват да плащат разходите, като се позовават на това, че договорът е невалиден. От наша страна делото се предава на адвокатите.
❗️Елвира и майка ѝ вероятно ще търсят нова Федерация, която да помогне на гимнастичката да се представи на световната сцена, затова искаме да представим ситуацията си и на други Федерации, за да предотвратим подобно отношение. Предавайки една федерация, която е инвестирала в теб, предадоха втората, която е повярвала в теб, а ще предадат и третата.
* Всички материали и коментари са предоставени изключително на ФРГ Армения https://www.instagram.com/frg_armenia/
✉️ frgarmenia@gmail.co
Армения се отказва от Елвира Карнобаева. На руски и с автоматичен превод в спойлер ,че дълго.

# 2 429
Жал ми е за Елвира. Явно майка и е с болни амбиции...

Общи условия

Активация на акаунт