Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 669
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 400
Няма защо да спорите за акцента на Бакалова, защото пак ще се повторя - тази роля изобщо не изисква актьорско майсторство и задълбаване в източноевропейски акценти. Момичето е сложено там да изиграе един образ на златотърсачка и всяка, която е от Източна Европа ще добави "автентичност" именно с някакъв си акцент там. Нищо по-различно от ролята си в Борат не прави. Защо не обсъдим акцента там? Нека не бъдем толкова придирчиви към един евтино направен филм.

# 2 401
Генчев може би има предвид друго,че когато мъж са напие като казак,другите мъже трябва да го отнесат на ръце (ако трябва) до дома му. Но те са го зарязали/предали... Laughing

# 2 402
  • София
Генчев може би има предвид друго,че когато мъж са напие като казак,другите мъже трябва да го отнесат на ръце (ако трябва) до дома му. Но те са го зарязали/предали... Laughing
Какво е имал предвид Генчев, историята казва, може и да не разберем. То той вероятно и сам не се разбира. Дори и в спор със себе си 🙂

# 2 403
  • София
Не знам колко добре говорим английски българите, но в омаловажаването на успехите на сънародниците сме първенци.

# 2 404
Аз изобщо не омаловажих успехите на нашите сънародници, дори напротив! Може да сме с акцент, но граматикално сме бетон. Изтриха ми коментара от снощи, нормално, нямам доказателство за твърдението си, но здраве да е.
Чехи и руснаци имат къде по-противни акценти от нас на английски, факт.

# 2 405
Доколкото си спомням и мезонета на Тръмп в Тръмп Тауър беше издържан в подобен стил като къщата на Ивана.
Тя за това Мелания не искаше да се мести във Вашингтон през първия мандат. Сигурно Белия дом й се е видял доста "постен".

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 14:36 от dariVale

# 2 406
На мен ми харесва златна тоалетна чиния,като тази в апартамента на Тръмп...

# 2 407
Попадна ми старо клипче, в което Кирил Домусчиев обижда репортер. Не знаех, че този човек е такъв простак. Липсата на изяви явно му прави добра услуга, та да не се знае какво представлява в действителност...
Класа не се купува с пари, поредно доказателство.

https://youtu.be/II3OrVKyb2I?si=DjJvDKdM8B04YL3r

# 2 408
  • София
В пубертетските си години четох историята на Ивана Тръмп. Дали е измислица, нямам идея. Тя бяга много млада със ски.

# 2 409
  • Пловдив
Ако разполагаш с такава сума, защо трябва да се прежалваш. Купуваш каквото ти отговаря на изискванията. Прежалването е при липса на бюджет.
Не е така. Тук купуваш къща, в добро структурно състояние в топ квартал. Интериора е лесен.

# 2 410
На мен къщата на Ивана ми харесва, въпреки кичозния интериор. Мутро барок не харесвам, но някои стаи са чудесно аранжирани, други не толкова.  Стълбите, водещи към последния етаж са доста тесни и стръмни, не е за хора на преклонна възраст. С удоволствие бих си разхождала крачетата там, само да намеря кой да ми я купи и кой да я поддържа. Grinning

# 2 411
  • София
За интериора и аз казах същото.
Има си причина да не може да се продаде и според мен не е интериора.

# 2 412
И аз изоставам с новините, не знаех, че Ивана е починала и че е панала по стълбите, а те са наистина доста дълги, тесни и стръмни. Явно много си е обичала къщата, за да остане там до старини. Къщата е бижу.

# 2 413
  • Враца
За жената на Гунди и коментарът на любовницата- не е хубаво да се мери коя как е постъпила. Съпругата нито е изневерила преживе (поне няма такива данни излезли), нито пък е отговорна за смъртта му. Също така какво й е било на душата-вдовица с малко дете, което може и да не помни баща си след време... никой не знае, освен ако не е преживял същото.
Не че оправдавам поведението на която и да е любовница, защото винаги е мерзост, но да бъдеш в такива отношения с известен мъж, за който е публично известно, че има съпруга и семейство, е много по-тежко. Тогава от началото е знаела с кого си ляга. Не е като да се е случило със случаен Георги, и след време да е разбрала между другото, че той има жена и дете.
Така че тая госпожа може да си мълчи, вместо да се хвали и да развява стари чаршафи. От мен има голямо "НЕ".

Къщата на Ивана срам-не срам, но ми харесва.
Постинали са стил на френски дворец, английски дворец... нещо такова. Не е бутафорно, като например къщата на Филип Киркоров. Тези мебели са скъпи и автентични и това си личи. Също така личи, че по дизайна е работено от дизайнер с усет. Макар да не бих поръчала такъв стил за собствения си дом, не мога да кажа, че е кичозно. Просто са искали дворцов стил и е постигнат добре. Много пари са играли, но са вложени добре.
Ако някой я купи, може да има пари и за промени. Локацията е по-важна от цвета на стените и мебелите.

# 2 414
Ивана Тръмп е била скиорка, самият Сашо Диков е разказвал че са били на сътезание, но не помня сватовна купа ли, тук на Боровец ли, но със сигурност е била национал на Чехословакия.

Общи условия

Активация на акаунт