Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 785
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Пловдив
Къщата на Ивана Тръмп от смъртта й насам не може да си намери купувач:
https://www.elliman.com/newyorkcity/sales/detail/527-l-551-17_22147431/10-e-64th-st-townhouse-lenox-hill-new-york-ny-10065

Тази къща е била купена на Ивана от Тръмп малко след развода им за $2.5 милиона, сега е $19,5 милиона. След смъртта й цената е била $26,5 милиона. Къщата трудно ще се продаде с това специфично кичозно обзавеждане и иницидента, който се е случил с Ивана именно там.  Сградата е много красива, кварталът е луксозен, но който ще купува къщата, ще трябва да купува и този стил.
Е, който може да даде 19,5 не би трябвало да има проблем да отдели 2-3-5 още милиона за да изчисти мутробарока.

# 2 386
Защо да отделя милиони за преобразяване? Който има тези пари, със сигурност не е тъп и не би искал излишни разходи. В същия квартал в подобни сгради се намират апартаменти и къщи с модерен интериор или поне такъв, който лесно може да се преобрази според вкуса на новите собственици. Но в случая с къщата на Ивана Тръмп преди всичко стила ще трябва да купи и хареса купувачът. Много труден имот за продажба е това.

# 2 387
Грубо пресметнато,цените от 80-те години до днес 2024г. са се увеличи четири пъти. Пресметнете сами дали къщата на Ивана се продава евтино...

# 2 388
  • Пловдив
Защо да отделя милиони за преобразяване? Който има тези пари, със сигурност не е тъп и не би искал излишни разходи. В същия квартал в подобни сгради се намират апартаменти и къщи с модерен интериор или поне такъв, който лесно може да се преобрази според вкуса на новите собственици. Но в случая с къщата на Ивана Тръмп преди всичко стила ще трябва да купи и хареса купувачът. Много труден имот за продажба е това.
Не е точно така за всички. Има хора предпочитат да оставят собствен отпечатък. НАПРИМЕР Ивана очевидно го е направила. Отбележете, че малките спални до една са в доста утилитарен стил - очевидно не са я интересували.

# 2 389
  • София
Гледам някакъв надкаст с Виплета от Игри на волята. Иззказва се в защита на Димо с безумни доводи.
Много го харесвам като актьор и мъж, но няма оправдание. Съгласна съм, че и Гочо и Сийка трябва да понасят наказания, а не само известните, но ппък и известните не бива да се измъкват.

# 2 390
  • София
Аз ако ще давам 20 милиона , не бих искала прозорците, терасата и мини дворчето да ми гледат директно в съседната сграда. Имала съм този “лукс” за доста по скромна сума. Интериора с пари лесно се променя, ама това…

# 2 391
Даже ваза с паЛунови пера има.

# 2 392
Вещите на звездите имат съвсем друга цена и стойност. Непазарна. Цената на къщата е висока,само защото Ивана е живяла там... Друго си е...

# 2 393
Божееее, аз съм пропуснала, че Ивана Тръмп е починала... Flushed

Къщата ще се продаде. Все ще се намери някоя руска мамаша, за която този стил ще е топа на лукса. Grinning

# 2 394
Тук локацията играе голяма роля. Lenox Hill е богаташки квартал в Манхатън и може да се прежали липсата на гледка.
Естествено, че всеки ще иска да остави своя отпечатък в дома си, но в този квартал гледах подобни имоти на много по-ниска цена и с минималистичен дизайн, където всеки може да си остави отпечатъка, без да трябва да инвестира после и милиони в преобразяване. В цената на къщата на Ивана Тръмп явно е включена и цената на скъпите мебели. И защо някой, ако не иска тези мебели и обзавеждане, да трябва да плаща висока цена и за това?! Няма да се продаде скоро къщата.

# 2 395
  • София
Ако разполагаш с такава сума, защо трябва да се прежалваш. Купуваш каквото ти отговаря на изискванията. Прежалването е при липса на бюджет.

# 2 396
  • Варна
Божееее, аз съм пропуснала, че Ивана Тръмп е починала... Flushed

Къщата ще се продаде. Все ще се намери някоя руска мамаша, за която този стил ще е топа на лукса. Grinning
Точно това си мислех. Напълно по вкуса на някой руски новобогаташ.

# 2 397
За Димо Алексиев - пишман режисьорът Максим Генчев го защити с мотива, че е жертва на обкръжението си - напили го и го предали. Това от собствен негов опит.  Значи наливат му в човката и като си тръгва с колата звънят на 112 с точния му маршрут да го прихване патрул за проверка. От завист сигурно, то кво друго да е?

# 2 398
Ивана Тръмп, на 73 беше,  падна по стълбите и почина, голямо падане е  било, погребаха я в голф игрище на Доналд Тръмп до първата дупка, вляво е прясно,
вдясно- след една година, вдигна се шум може ли така и сложиха плоча- снимката отдолу.

# 2 399
За Димо Алексиев - пишман режисьорът Максим Генчев го защити с мотива, че е жертва на обкръжението си - напили го и го предали. Това от собствен негов опит.  Значи наливат му в човката и като си тръгва с колата звънят на 112 с точния му маршрут да го прихване патрул за проверка. От завист сигурно, то кво друго да е?

Повече от един път сигурно, че поне 2 пъти (официално) е хващан. Предложил е пари на полицая, които са били отказани, ама кой знае колко пъти не са били отказвани преди това. То така е, като си в компания, където не приемат "не" за отговор. Наливат ли, наливат, колкото и да не му се пие на Димо. Пие, но с отвращение, както се казваше.

Общи условия

Активация на акаунт