Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 792
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 370
  • ВАРНА
Марвел ли е спонсор на миската?

# 2 371
  • Down south
Марвел ли е спонсор на миската?
Wishful thinking Joy

Защо българките биват/ме излгани по този начин Close

# 2 372
Това е 33-годишната Елена Виан, която имала и дете на 5 години.
Не го разбирам този костюм:
Скрит текст:
Скрит текст:
Попаднах на някакво интервю с нея и организаторката, която има лиценз за конкурса. Последната много ентусиазирано обясняваше как нашата представителка сама ще си изработи костюма, защото е много талантлива. Може би жената е мислела, че отива на Комик кон.

# 2 373
На 38 е жената, много я подмладихте.

Въй, това Кулагин ли е на татуировката на баджака?

# 2 374
  • Пловдив
Трябва да се извиним на Тоца.

# 2 375
  • София
Защо? Тази нещо по- лошо ли е направила от това да обикаля по почивки с парите от продажба на фалшиви животоспасяващи медикаменти? И спокойно, не с вашите пари е на конкурса, Шанелите на Янева купувате вие, ние всъщност.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:53 от ~Étoile~

# 2 376
  • Пловдив
Защо? Тази нещо по- лошо ли е направила от това да обикаля по почивки с парите от продажба на фалшиви животоспасяващи медикаменти? И спокойно, не е с вашите пари е на конкурса, Шанелите на Янева купувате вие, ние всъщност.
Аха.Сигурно.

# 2 377
  • в пералнята
Защо? Тази нещо по- лошо ли е направила от това да обикаля по почивки с парите от продажба на фалшиви животоспасяващи медикаменти? И спокойно, не е с вашите пари е на конкурса, Шанелите на Янева купувате вие, ние всъщност.
Абсолютно!

# 2 378
Звънче, в тези цитати никъде не съм писала, че Мария е трябвало да говори с български акцент. Дори не съм го загатвала. Нещо повече, и през собствената ми глава не беше минало, преди да го прочета, написано от теб.
Казах, че на мен като българка ми е странно да я слушам да говори с такъв далечен на нас акцент, не че тя трябва да говори с български акцент.  
Недоразбрала си, добре, но не ми изопачавай думите.
Иначе разбирам, че за теб актьорите не са били убедителни в ролята си на персонажите, които играят и филмът не ти е харесал, за което нищо не мога да кажа, защото не съм го гледала.
И тук не си разбрала. Къде го казах това?
По принцип някои неща не ми харесаха, като много голямата тенденциозност да се демонизира Тръмп с музиката, огъня в лицето му, докато говори и всички останали Холивудски похвати. От друга страна, беше направен добре и доста увлекателно. Просто го гледах и си представях, че е фикция, а не уж документален.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 08:38 от Анонимен

# 2 379
Красива жена е била Наталия Симеонова, точно котка, както ги харесва Денис. Аз я харесвах и как изглеждаше в Море от любов. Винаги се обличаше добре спрямо килограмите си и имаше топло присъствие. Перхидроленото русо никога не ѝ е правело услуга. Наистина трябва да загърби тази "запазена марка". Един ginger brown цвят на косата би се вписал добре според мен.
Скрит текст:

# 2 380
  • Брюксел / София
В коментарното студио на “биг брадър” Емануела ли участва? Не мога да преценя дали е Емануела или Камелия, но носът й е мн странен - набръчква се от едната страна при говорене и мимики. И веждите й са мн странно и непропорционално нарисувани… Абе, не е добре работата!

# 2 381
Емануела не прилича на човек. Ужасна визия - вежди, цвят на косата, устни, бижута, облекло.

А Сашка сякаш е облякла кашон, толкова зле й седи този костюм.

# 2 382
Гледах The Apprentice. На мен Себастиан Стан много ми хареса, хванал е и е пресъздал 1:1 маниерите на Тръмп. Добра актьорска игра от негова страна и това е според мен единственото хубаво нещо във филма. 
Усеща се, че е евтина продукцията, режисьорът не си е свършил добре работата и актьорът обира негативите на това. Ако беше скъпа продукция, Стан шеше да блесне. Мария Бакалова си е свършила работата да изиграе посредствена златотърсачка с тежък грим от Източна Европа - всеки би се справил, тук няма какво да се изисква толкова като актьорско майсторство. Може да се хване всяко изрусено момиче от Източна Европа и ще се справи с ролята. Нали и Саша Барън Коен направи така навремето.

Интересна ми стана личността на Рой Кон, както и историята с фалшивите диаманти, които Тръмп е подарявал:
https://nypost.com/2016/06/21/trump-has-been-giving-out-fake-diamond-cuff-links-for-years/
Рой Кон е бил ментор и човекът който е създал успешния Доналд Тръмп. Накрая Тръмп за благодарност му подарява ръкавели с фалшиви диаманти. Това е било факт, след смъртта на Рой Кон негов партньор узнал, че подаръкът няма никаква стойност.

Чарли Шийн действително в интервю споделя, че е получил от Тръмп ръкавели с фалшиви диаманти:
https://globalnews.ca/video/2773809/charlie-sheen-donald-trump-gave-me-fake-diamond-cufflinks-as-wedding-gift

# 2 383
  • София
Юлияна е много хубава.
Скрит текст:
снимката е от 2000 г, аз съм фотографа.
Сидни Суини
Скрит текст:
Глен Пауъл
Скрит текст:

Не знаех, че е са били гаджета с Нина Добрев през 2017 година

# 2 384
Къщата на Ивана Тръмп от смъртта й насам не може да си намери купувач:
https://www.elliman.com/newyorkcity/sales/detail/527-l-551-17_22147431/10-e-64th-st-townhouse-lenox-hill-new-york-ny-10065

Тази къща е била купена на Ивана от Тръмп малко след развода им за $2.5 милиона, сега е $19,5 милиона. След смъртта й цената е била $26,5 милиона. Къщата трудно ще се продаде с това специфично кичозно обзавеждане и иницидента, който се е случил с Ивана именно там.  Сградата е много красива, кварталът е луксозен, но който ще купува къщата, ще трябва да купува и този стил.

Общи условия

Активация на акаунт