Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 001
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 90
Birdflower, благодаря! 🙂

Съпругата е красавица, той също е хубав, но с малко "дървено" излъчване за моя вкус.

# 91
  • Down south
JLo не прилича съвсем на себе си. Някак твърде опъната, но може би е от снимката.
Харесвам я, като актриса, защо ли и трябва да се пъха в политически агитации/контраагитации Close

Скрит текст:

# 92
Много е интересна дискусията за филма Гунди и е супер смешно да го коментират хора, които не са го гледали.😀

# 93
Дамата
Скрит текст:

# 94
За мен Хайтов наистина е велик, само съм чувала за съмнения около предполагаема негова кражба на нейно произведение. Някой запознат?
Има съмнения, че той е влизал в апартамента й и е взел ръкописи.
Отделно, има и съмнения, че се е възползвал е опитвал да се възползва и от други чужди произведения. Интересно четиво по темата е предговора към книгата “Забравените от небето” на Екатерина Томова. Самата книга също е прекрасна - за столетници в Родопите.
Като председател на СБП е колил и бесил.

Извън това, моят дядо е малко по-малък от Хайтов, учили са в едно училище с него и Борис Карадимчев. Последният наричаше Борето, разказваше, че бил прекрасен човек. За Хайтов не искаше да чуе.

Абсолютно се припокрива с това, което и аз съм чела за Хайтов. Ключов е моментът, в който влиза пръв в дома й след смъртта й като председател на СБП и изчезват куп ръкописи. Полицията го извиква. След това в интервю във Всяка неделя разаказва за предстоящия си роман за Левски... Който не вижда бял свят, не и подписан от него. Излиза с името на Яна Язова, посмъртно.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 22:39 от Мануна

# 95
Дженката, замесена в скандала с ПиДи напоследък, каква добавена стойност носи в чиято и да било кампания в момента?

# 96
Не знам дали сте обсъждали бременността на Жизел Бюндхен от джиу джитсу трньора. Коремчето вече си личи.

https://www.usmagazine.com/celebrity-moms/news/pregnant-gisele-b … eps-out-in-miami/

# 97
Дамата
Скрит текст:
С панталонките на Миро Grinning

# 98
Мароооооо, не може на 145 ръст тяя гащи, като хобит си! Съобразявай се малко с даденото от природата 🤣😂😂

Кактус, Балгодаря за темата! Дъщеря ми е страшна фенка на марката и шоАта им, с интресес изчете всичко 🩷

# 99
Серена Уилямс е неузнаваема :

# 100
  • гр.Пловдив
Дамата
Скрит текст:

Дамата изкара готин часовник,някой знае ли модела ?
Беше с него и в лайфа на Брадъра,т.е нещо ново и актуално ще да е

# 101
Чичо гугъл казва Филип Плейн 🫣.

# 102
Дамата нали щеше пак да се развежда? Кво станА?

# 103
Размахаха парата под носа й и се отложи за неопределено време, до следващия кьотек вероятно 😄

# 104
Павел Иванов ще го запомня с това, че докато годеницата му беше бременна, той доста се радваше на дамско внимание и флиртуваше насам-натам и се разменяха телефонни номера с разни дамички.

Общи условия

Активация на акаунт