Звездни Компромати - Ноември'24

• 287 906
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 75
Какво значи търсене на маана? Това, че обсъждаме личността на Гунди извън футбола не значи, че търсим маана, още повече на филма. Хайде стига с такива обобщения. Филмът явно е добре заснет чисто кинематографично, хубава рекламна кампания му правят, чудесно е, че има толкова голям интерес, но сакън да не се каже нещо различно от хвалебствия.

# 76
  • Berlin
Не вярвам да се върнат блясъкът и славата на ВС, там основно шоуто притегляше хората, може би и готино бельо, но само в в САЩ, тук е Европа нямаха много представителства. Мисля, че по летищата да е имало някакви щандове, и то Лондон/Париж, не повече.

# 77
  • София
Но пък за Мерилин направиха по истински, емоционално нестабилна и объркана, с Ана де Армас, но май не се прие добре

Те я представиха като най-голямата к**ва в този филм М. Монро. Аз не ѝ знам много биографията. Такава ли е била? Странен филм беше.

# 78
Аз съм сигурна, че фактите ги знаят, но те не са така интересни като измишльотините и не носят толкова пари. По принцип. И е очевидно.
Филмът няма претенции да е документален, нали?!
Много сме странни и комплексирани ние, като нация.
Ако се появи нещо малко по-различно, съвременно, по-добро, българско, но пък се окаже, че е и комерсиално, печелившо, изведнъж ставаме   много чувствителни и възвишени интелектуалци.
Извинявай, но това са пълни глупости.

Е, имала е доста любовници Мерилин, то не е лъжа, но и какво друго да е - красива холивудска звезда, която всеки мъж желае?
Сега пак някой да пита дали съм й светила, че знам. Нашите не са я познавали, чела съм. 😀

# 79
Какво значи търсене на маана? Това, че обсъждаме личността на Гунди извън футбола не значи, че търсим маана, още повече на филма. Хайде стига с такива обобщения. Филмът явно е добре заснет чисто кинематографично, хубава рекламна кампания му правят, чудесно е, че има толкова голям интерес, но сакън да не се каже нещо различно от хвалебствия.
Значи да се търси под вола теле, както са някои коментари. То самия факт, че по-голямата част от коментиращите не са го гледали,  говори сам по себе си. Филмът не е документален, но Иван и Андрей дават ясна заявка за автобиографична достоверност. Кое доколко и как ще е интересно да се изясни. Но още ми е смешен коментара за преговорите с Милан и цялата ситуация, около тях, как с лека ръка се отсече, че това са глупости... Не са... И голяма част от нещата във филма не са. Но да заключим дружно, че е худ. измислица и това е.
А за "нещо различно от хвалебствия" самата аз в първия си коментар за филма казах както нещата, които ми харесват, така и тези, които не ми...

# 80
Много интерес би бил филм за живота на Яна Язова. Талантът й, отказът й да пише по поръчка на "Работническо дело", съдбата на неиздадените й ръкописи, предполагаемата намеса на "великия" Хайтов, смъртта й, отношенията й с Александър Балабанов.

# 81
  • Варна
Много интерес би бил филм за живота на Яна Язова. Талантът й, отказът й да пише по поръчка на "Работническо дело", съдбата на неиздадените й ръкописи, предполагаемата намеса на "великия" Хайтов, смъртта й, отношенията й с Александър Балабанов.

Да и на мен би ми било интересно, както и за Петя Дубарова.
Гледах наскоро един за нея "Петя на моята Петя", ама много детски ми се стори.
Благодаря за новата тема Кактус Hug

# 82
Със сигурност има нещо мътно със смъртта на Гунди и Котков. Дали пияни, или не удобни, цялото криене на информация с години до доказва.

# 83
Значи да се търси под вола теле, както са някои коментари. То самия факт, че по-голямата част от коментиращите не са го гледали,  говори сам по себе си. Филмът не е документален, но Иван и Андрей дават ясна заявка за автобиографична достоверност. Кое доколко и как ще е интересно да се изясни. Но още ми е смешен коментара за преговорите с Милан и цялата ситуация, около тях, как с лека ръка се отсече, че това са глупости... Не са... И голяма част от нещата във филма не са. Но да заключим дружно, че е худ. измислица и това е.
А за "нещо различно от хвалебствия" самата аз в първия си коментар за филма казах както нещата, които ми харесват, така и тези, които не ми...
Ами то всички крайни и категорични коментари са най-малкото неуместни. И това, че някой не е харесал филма по някаква причина или има някакви съмнения около личността на Гунди не е нито хейт, нито търсене на маана. Просто друга гледна точка, че може и да не е било баш така, както ни го представят, не само във филма, а по принцип през годините.

# 84
За мен Хайтов наистина е велик, само съм чувала за съмнения около предполагаема негова кражба на нейно произведение. Някой запознат?

# 85
Малко пропускам коментарите за Гунди. Само съм слушала за него спомени от баба, а напоследък и от свекървата, която е запалена левскарка.
Иначе си признавам, че днес още сутринта потърсих костюма на Хайди за Хелоуин 😂

И аз.
Май само аз не съм го гледала и нямам интерес да го гледам.

Благодаря за темата.
Първоначално се почудих за коя Виктория става въпрос от заглавието, а отгоре снимки на Кънчо и домашен любимец. Joy

# 86
Нямам търпение да гледам филма за Гунди, защото познавам Павел от първите му излизания на сцената и вярвам , че се е справил добре. Радвам се за успеха му и се надявам да не е забравен , а тепърва да го гледаме на сцената или във филми. Много е скромен, добър и уважителен. А с жена му и детето са просто страхотни !

# 87
Гери  Малкоданска сега казва времето по Нова.Мислех,че вече няма да е синоптичка,а някаква рубрика за вътрешен дизайн ще има ,но явно се завръща в прогнозата за времето.

# 88
За мен Хайтов наистина е велик, само съм чувала за съмнения около предполагаема негова кражба на нейно произведение. Някой запознат?
Има съмнения, че той е влизал в апартамента й и е взел ръкописи.
Отделно, има и съмнения, че се е възползвал е опитвал да се възползва и от други чужди произведения. Интересно четиво по темата е предговора към книгата “Забравените от небето” на Екатерина Томова. Самата книга също е прекрасна - за столетници в Родопите.
Като председател на СБП е колил и бесил.

Извън това, моят дядо е малко по-малък от Хайтов, учили са в едно училище с него и Борис Карадимчев. Последният наричаше Борето, разказваше, че бил прекрасен човек. За Хайтов не искаше да чуе.

# 89
Ето ги, не са ми попадали преди Simple Smile :
Скрит текст:

Костюма на Ирина Ш. Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 20:01 от *Sugar*

Общи условия

Активация на акаунт