Звездни Компромати - Ноември'24

• 287 835
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 60
Стависки не го свалиха примерно.
Същото, не са световно неизвестни да ги свалят. То и  вторите толкова свалят.

# 61
"За мъртвите или добро, или нищо" - гласи постулатът. Но продължава с нещо, което се изпуска удобно и то е - "Освен истината".
При хората, придобили иконичен статус под някаква форма, обикновено спира да се говори за техните слабости, за нелицеприятните им качетсва и т.н. Постепенно образът им става едно кухо и безплътно клише, което си има фенове, които яростно бранят точно това.
В случая с Гунди явно е нещо подобно - много хора не искат да им се "чупи" представата, с която са израснали.

Саша Барон Коен е имал план да продуцира филм за Фреди Меркюри, който да разказва за непопулярната част от живота му. За периода, в който живее в Мюнхен и където най-вероятно в гей клубовете, които посещава и оргиите, в които участва, се заразява с ХИВ. Познайте дали този филм би срещнал одобрение.
Но за сметка на това Бохемска рапсодия, която като продукт е абсолютен шербет, се харесва страшно много от масовата публика. Там всичко е безопасно.

# 62
  • Пловдив
Предложение за Милан най-вероятно е имало, но нали не си мислите, че по онова време дали ще приеме или няма да приеме е зависило от него. То и за Христо Бонев имаше предложение да играе в американския "Космос" заедно с Пеле ама дали го пуснаха. Всичко се решаваше от ДС, Партията и най-вече от Големия брат.

# 63
  • España
Благодаря за новата тема ! 💐
Филма за Гунди ще го гледам на 14.11 . Очаквам с нетърпение , аз съм потомствен левскар ! В къщи на видно място винаги стоят некролозите на Гунди и Котков … Татко често разказва как веднъж преди години са закарали на Гунди компоти от ягоди , които той много обичал , чак от северна България 😉 и след това той ги е поканил на тренировката си , пък там бил и “Андрейчо”... Абе идол и легенда си е бил Аспарухов за милиони българи ( без да преувеличавам )! За ДС не знам…нямам и идея как е представено във филма . Обаче знам каква сила е  масовата любов и подкрепа към дадена личност и как това може да акумулира тази енергия в една или друга посока ! Голяма сила е това , която може да предизвика метежи и революции , да сменя политици и системи …. Не е точно по темата , но
Скрит текст:
помня едно интервю с Джулиан Ленън , в което на въпроса защо , според него убиха баща му , той казва ( перифразирам ) “ баща ми имаше такова огромно влияние над тълпата , че само да беше извикал : “да идем да съборим властта “ и те всички щяха да го последват !”

Прави ми впечатление Гунди колко интелигентно се изразява като за футболист (от линка по-горе).
Тогавашните футболисти , а и футболът като цяло , нямат нищо общо със сегашното състояние ( почти …) ! Откакто навлезе “едрият капитал “ и “чака-рака” , нещата доста се промениха ! Това последното го пиша , поемайки риска да прозвуча като “консерва” !

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 17:49 от Воден пъпеш

# 64
  • Glasgow
Но пък за Мерилин направиха по истински, емоционално нестабилна и объркана, с Ана де Армас, но май не се прие добре

# 65
  • София
Твърде "млада" съм и за Гунди знам от разказите на баща ми и приятелите му. Вярвам, че е бил леко неудобен, заради многото му фенове.
Помня как Левски беше прекръстен на Витоша и то в уж по-леките времена на 80те.

Това си го спомням. Смениха имената и на Левски, и на ЦСКА заради масов бой на агитки на Витоша и Средец.
Футболистите се сбиха на терена и в тунела.

# 66
  • София
Защо думите на шофьора  и жълтите медии трябва да са истина, а на жената на Гунди не?
Всеки има правото да вярва в каквото си иска.
Ами ние по-дъртите, от времето, когато всяка странна смърт шепнешком се свързваше със службите, знаехме, че тази на Гунди и Котков е заради алкохол. Никой не е подхвърлял каквато и да е друга причина.

# 67
И може и двете неща да са истина. Да е било инцидент, но и да е бил трън за ДС.
Филмът е хубав. Жалко, че е толкова трудно да се зарадваме за нещо качествено без да намираме маана.

# 68
  • София
Аз мисля, че масово хората се радват на филма. А без някой кисел мрънкялник няма как. 😃

# 69
  • на село
И все пак е игрален филм, не документален.
Няма нужда от търсене на връзка с ДС и т.н Така са решили,  така са го реализирали.

Бях  дете, когато вуйчо често споменаваше за Гунди и Котков, а именно, че са пили и са карали с мн висока скорост.

# 70
  • Пловдив
Малко пропускам коментарите за Гунди. Само съм слушала за него спомени от баба, а напоследък и от свекървата, която е запалена левскарка.
Иначе си признавам, че днес още сутринта потърсих костюма на Хайди за Хелоуин 😂

# 71
  • София
Благодаря за темата!За Гунди едно време баща ми беше полудял 🤣 ..Хиляди бяха ..😊

# 72
  • Пловдив
Филът за Фреди Меркюри в частта му за Мюнхен доста се различава от реалността. Аз съм болен фен и съм обиколила  всички известни места,  в които е живял, работил и се е забавлявал там. Моето лично усещане е, че е бил щастлив в този град. Клипът за Living on My Own е сниман в един сега доста позападнал бар в Glockenbachviertel, гей квартала на Мюнхен. 95 процента от участниците в този клип са починали и то от спин, но това не значи, че Фреди се е заразил там. Истината и за участието в концерта Live Aid също е половинчата. Не видях дори да е загатнато за участията на групата в Сън сити по време на апартейда.

# 73
  • España
Твърде "млада" съм и за Гунди знам от разказите на баща ми и приятелите му. Вярвам, че е бил леко неудобен, заради многото му фенове.
Помня как Левски беше прекръстен на Витоша и то в уж по-леките времена на 80те.

Това си го спомням. Смениха имената и на Левски, и на ЦСКА заради масов бой на агитки на Витоша и Средец.
Футболистите се сбиха на терена и в тунела.
Имам спомени от тогава . Големият бой на терена и в тунела , не само , че смениха имената на отборите , ами и някои от емблематичните  ни футболисти получиха забрана да играят “до живот” , в това число : Стоичков ; Боби Михайлов; Кокала (Емо Велев)…. А също и за няколко години извън футбола май беше Наско Сираков и някои още ….

Рязко да сменя темата : винаги съм се питала с какво е известна Хайди Клум , че постоянно е по червени килими и събития ? Бивш модел -ясно ….бивша съпруга на Сийл и до тук ми е информацията за нея ….

# 74
  • При семейството си
Аз съм сигурна, че фактите ги знаят, но те не са така интересни като измишльотините и не носят толкова пари. По принцип. И е очевидно.
Филмът няма претенции да е документален, нали?!
Много сме странни и комплексирани ние, като нация.
Ако се появи нещо малко по-различно, съвременно, по-добро, българско, но пък се окаже, че е и комерсиално, печелившо, изведнъж ставаме   много чувствителни и възвишени интелектуалци.

Общи условия

Активация на акаунт