Звездни Компромати - Ноември'24

• 287 828
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна

Джуганка 😉

Кактусче, благодаря ти ❤️

# 46
И на какво се е маскирала?
Ми то същата, само с малко повече черно JoyJoyJoy

# 47
Започвам да подозирам, че съпругата на Гунди има много богато въображение.

# 48
То и човек започва сам да си вярва понякога Simple Smile

# 49
  • Варна
И на какво се е маскирала?
Ми то същата, само с малко повече черно JoyJoyJoy

Не мога да ти дам смислен отговор. 😀

# 50
Благодаря за темата!
Джуганито няма нужда от маскиране.
Гунди още не съм го гледала, но е планиран.

# 51
  • София
Шофьорът казва, че според свидетели и двамата са пили в две кръчми последователно, това сутринта, преди да се качат да пътуват. Освен това катаджии са ги спрели за забележки да намалят скоростта. Каква ДС... Въпрос на време е било с тези навици и мислене. Жалко, че и още един човек си е отишъл. И за тях жалко, разбира се. Прави ми впечатление Гунди колко интелигентно се изразява като за футболист (от линка по-горе).

# 52
Защо думите на шофьора  и жълтите медии трябва да са истина, а на жената на Гунди не?
Всеки има правото да вярва в каквото си иска.

# 53
  • София
То стана жълто наистина, ама съпругите някой питал ли ги е има ли данни да са се качили употребили алкохол и какво отговарят те.

# 54
Видимо е, че с всички сили не искате да повярвате на истината и избирате далеч по-романтичната Джеймс Бонд версия. Намесва се държавата и ликвидира един герой. Звучи много по-добре, отколкото - карал е пиян и с превишена скорост.

# 55
На предложението на "Милан" е присъствала Лита, така, че го разказва от първо лице.

Това е повече от несериозно, не знам дали сте виждали как се отправят оферти от един клуб към друг. А и говорим за период, в който има забрана в Серия А да се купуват чужденци, който продължава доста години и наистина няма нито един купен чужденец.
Лита го разказа и при Лора Крумова дори.
Но сигурно лъже, а Иван и Андрей понеже могат да извадат 4 милиона лични пари, но не могат да проверят фактите, решили да го направят на филм.
Предполагам и ти не си го гледала. Там е показано как и защо. Не ми се преразказва през пост, само защото някой се чуди на нещо си.

# 56
Аз съм сигурна, че фактите ги знаят, но те не са така интересни като измишльотините и не носят толкова пари. По принцип. И е очевидно.

# 57
Художествен филм не е документален да  е истината и цялата истина, а  и днес все едно не карат пияни, въпреки забрани, а тогава   и точно тях кой би свалил от колата.

# 58
Видимо е, че с всички сили не искате да повярвате на истината и избирате далеч по-романтичната Джеймс Бонд версия. Намесва се държавата и ликвидира един герой. Звучи много по-добре, отколкото - карал е пиян и с превишена скорост.
И аз съм на мнение, че се опитват след години да направят от него романтичен герой. Уви, често реалността е по-тривиална… Не бих гледала филма, според мен е художествена измислица.

# 59
Стависки не го свалиха примерно.

Общи условия

Активация на акаунт