Звездни Компромати - Ноември'24

• 287 846
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 30
Каква злоба и завист провидяхте и къде? Тук пишещите повечето са в кино индустрията, та завидяха за този топ продукт, който те не могат да произведат? Понякога се чудя как се формират нечии мисли.

Това за злобата и завистта мисля, че беше насочено към статуса на онзи, който излязъл след 30тата минута, а не към тукашните потребители.
Аз съм съгласна с тази част, че много хора се изказаха за филма, без да са го гледали, което е смешно.

Ето как е звучал Гунди Simple Smile
13:15
https://youtu.be/dPBItJ4ezmE?t=795

# 31
Не знам за ДС, това са теории и всеки има право да си мисли и вярва, но нещата, които могат да бъдат проверени действително и са част от филма - много т тях не отговарят на действителността. Така че можеше да направят просто един хубав филм, без да го обвързват с името на Гунди, да си бъде художествена измислица и готово.

# 32
Твърде "млада" съм и за Гунди знам от разказите на баща ми и приятелите му. Вярвам, че е бил леко неудобен, заради многото му фенове.
Помня как Левски беше прекръстен на Витоша и то в уж по-леките времена на 80те.

Това си го спомням. Смениха имената и на Левски, и на ЦСКА заради масов бой на агитки на Витоша и Средец.

# 33
Деми Мур е абсолютно отвратителна за Хелоуин. Аййй GrinGrinSmiley

Скрит текст:

# 34
Не знам за ДС, това са теории и всеки има право да си мисли и вярва, но нещата, които могат да бъдат проверени действително и са част от филма - много т тях не отговарят на действителността. Така че можеше да направят просто един хубав филм, без да го обвързват с името на Гунди, да си бъде художествена измислица и готово.
Единственият жив човек, който е присъствал на катастрофата - шофьорът на камиона, разказва какво точно се е случило.

Какво според теб от другите неща не отговарят на реалността, стана ми интересно?

Аууу, потресаваща Деми Мур!! Жестоко са я направили!

# 35
Ами името на Гунди продава, много добър продуцентски ход, ако беше за някой си Иван Петров.....кой щеше да отиде? А и никой не кара някой да ходи и да си плаща насила. Аз все пак предпочитам този филм пред другите, за които са изхарчени пари от джоба ни и повечето от тях никой не е видял и чул. Всяка година се отпускали 40 млн за филми, този струвал 4 млн, къде са другите 9 с подобна гледаемост?

# 36
И Хайди Клум, както винаги на Хелоуин е страхотна!
Скрит текст:

# 37
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Деми Мур е с такава визия по някое време в новия си филм "Веществото". Според мен е качила снимки точно от снимачната площадка, във филма с този "костюм" е много убедителна.

# 38
Не мога да се насиля да го гледам този филм, на Деми Мур, ужасни коментари четох

# 39
  • Варна
Деми Мур е абсолютно отвратителна за Хелоуин. Аййй GrinGrinSmiley

Скрит текст:

Като видях първата снимка си казах "ммм...ок...може да мине за интересно", но като скролнах и видях втората и третата снимка..."що за идея е това..."
Приемам го като подигравка с тялото на човек като остарее и най вече като се разболее необратимо....

# 40
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Лопес на вчерашен митинг за Камала. Оправяла си е лицето май.
Скрит текст:

За Деми Мур - мисля, че е препратка към новия й филм.

# 41
Тес, италианските списания, предложенията от Милан, все неща, които са градски легенди. И както и казва съпругата на Котков - неговото име лека - полека се изтрива, а във филма дори и не се споменава. Тази жена със сигурност може да каже много неща. Но в никакъв случай не говорим тук за художествената стойност на филма, а за достоверността.

# 42
На предложението на "Милан" е присъствала Лита, така, че го разказва от първо лице.
Дайте пак линка за единствения оцелял - шофьора на камиона, че е останал назад и не мога да го намеря, а е интересно да се прочете.

Едит, намерих го
Благодаря за новата тема и интересния първи пост, както винаги!

Гунди е бил комсомолски секретар на националния отбор, Заслужил майстор на спорта, носител на сребърен „Народен орден на труда“. И аз не виждам с какво би бил неудобен на ДС и тоталитарния режим.
Скоро попаднах на едно интервю от 2011 г. с шофьора на ЗИЛ-а, в който са се блъснали. На бензиностанцията са качили военен, който бързал да се прибере. Ако на някого му е интересно:

# 43
  • Glasgow
Снимките на Деми са от филма the substance. Или поне героинята ѝ изглеждаше така в даден момент.

# 44
На предложението на "Милан" е присъствала Лита, така, че го разказва от първо лице.

Това е повече от несериозно, не знам дали сте виждали как се отправят оферти от един клуб към друг. А и говорим за период, в който има забрана в Серия А да се купуват чужденци, който продължава доста години и наистина няма нито един купен чужденец.

Общи условия

Активация на акаунт