Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 415
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Павел Иванов ще го запомня с това, че докато годеницата му беше бременна, той доста се радваше на дамско внимание и флиртуваше насам-натам и се разменяха телефонни номера с разни дамички.

Еее, стига де... Той поне ми се струваше читав. Жена му е симпатична.

# 106
  • София
Извън темата, някой може ми да ми помогне с името на този актьор....

# 107
Прилича ми на Ray Wise, поправете ме ако греша.

# 108
  • София
Прилича ми на Ray Wise, поправете ме ако греша.
Прилича, но не е той, затова се чудя и си блъскам главата 😄

# 109
Не знам дали е до читавост, но харесва егото му женското внимание, нищо че до себе си има красавица. По това може да се прецени някой колко е първичен. Като повечето красиви актьорчета е - помпенето на егото преди всичко и не е трудно всяка с достатъчно обожание в погледа си да влезе в телефонния им указател...да се изразя по-фино.

# 110
Не е ли Микеле Плачидо като по-млад?

# 111
Аз нямам такива впечатления за него.

# 112
За протокола,Петър Младенов не е казвал репликата за "танковете". Това е монтаж...

Обаче агент от ДС да се обръща към Гунди в случая с "Господин" изплиска легена! Защо вмъкват такива нелепи фалшификации за миналото?! Тогава всички бяхме "другари" и "другарки"...

# 113

Това е Иън Бюканън, играеше психиатър в по-старите сезони на Дързост и красота.
https://m.imdb.com/name/nm0118011/?ref_=m_ttfcd_cl34

# 114
Кю, говориш с такава убеденост за тези чатове, че направо оставяш впечатление у мен като да си едно от онези момичета, с които Павел Иванов е флиртувал.

# 115
Не, Мира, аз не се занимавам с обвързани мъже и не ме и привличат обвързани. Свидетел бях на флиртчета с обожателки и съм си изградила мнение.

# 116
За протокола,Петър Младенов не е казвал репликата за "танковете". Това е монтаж...
Кога ще спреш да тролиш всяка тема с невярна информация?!

Павел Иванов е набеден за красавец, чак новият Ламбо бил. Грам харизма няма

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:03 от Г-жа Рамацоти

# 117
  • София

Това е Иън Бюканън, играеше психиатър в по-старите сезони на Дързост и красота.
https://m.imdb.com/name/nm0118011/?ref_=m_ttfcd_cl34
Еее, страхотно, благодаря, точно той е!
От Туин Пийкс го помня, играеше на Луси годеника, ех, отдъхнах си...

# 118
  • София
JLo не прилича съвсем на себе си. Някак твърде опъната, но може би е от снимката.
Харесвам я, като актриса, защо ли и трябва да се пъха в политически агитации/контраагитации Close

Добре изглежда Лопес. Дали певица, дали актриса, няма много разлика. И все пак е важно обществено значими хора да заемат позиция. Уважително е, а и очаквано. Дори с цената да натрупаш врагове.

# 119
Сега пък флирта ли забранихме, почитателките се ухажват,  такава е позицията. Като е на диета , менюто поне да гледа.

Общи условия

Активация на акаунт