Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 422
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 120
  • На морето!
За протокола,Петър Младенов не е казвал репликата за "танковете". Това е монтаж...

Изкуствен интелект е било. Дийп фейк 😂

# 121
За мен Хайтов наистина е велик, само съм чувала за съмнения около предполагаема негова кражба на нейно произведение. Някой запознат?
Има съмнения, че той е влизал в апартамента й и е взел ръкописи.
Отделно, има и съмнения, че се е възползвал е опитвал да се възползва и от други чужди произведения. Интересно четиво по темата е предговора към книгата “Забравените от небето” на Екатерина Томова. Самата книга също е прекрасна - за столетници в Родопите.
Като председател на СБП е колил и бесил.

Извън това, моят дядо е малко по-малък от Хайтов, учили са в едно училище с него и Борис Карадимчев. Последният наричаше Борето, разказваше, че бил прекрасен човек. За Хайтов не искаше да чуе.

Хайтов е бил кофти човек. Рода ми е, това разказваха мои близки, които са живяли с него. Отделно твърдяха и за плагиатство, но не споменатото.

# 122
Преди много години, в ерата "Шоуто на Слави", гост беше Хайтов. Помня, че каза, че няма по-голям кеф от това, да си легнеш с книжка в ръка. Като цяло се държа интелигентно, премерено и достолепно. Не, че някой е очаквал друго, разбира се.
Дивите му разкази винаги са ми били любими и съжалявам, че след смъртта му излиза такава информация за него.

# 123
  • Down south
JLo не прилича съвсем на себе си. Някак твърде опъната, но може би е от снимката.
Харесвам я, като актриса, защо ли и трябва да се пъха в политически агитации/контраагитации Close

Добре изглежда Лопес. Дали певица, дали актриса, няма много разлика. И все пак е важно обществено значими хора да заемат позиция. Уважително е, а и очаквано. Дори с цената да натрупаш врагове.
Дали и тя, както е актуално, има намерение да се премести в Канада?

# 124
Преди много години, в ерата "Шоуто на Слави", гост беше Хайтов. Помня, че каза, че няма по-голям кеф от това, да си легнеш с книжка в ръка. Като цяло се държа интелигентно, премерено и достолепно. Не, че някой е очаквал друго, разбира се.
Дивите му разкази винаги са ми били любими и съжалявам, че след смъртта му излиза такава информация за него.
Аз точно в момента ги чета всичките. Дано да не е вярно.
Хубаво е да се отбележи и че тези обвинения за плагиатство започват след промените. Преди това е почитан като цар на литературата.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 07:04 от Анонимен

# 125
Защо е актуално местенето в Канада?

# 126
Мария е взела гащите на мъжа си.
Хайди отново е оригинална.
Джей Ло не прилича на себе си.

# 127
  • Пловдив
Аз точно в момента ги чета всичките. Дано да не е вярно.
Хубаво е да се отбележи и че тези обвинения за плагиатство започват след промените. Преди това е почитан като цар на литературата.

И аз си имах едно наум, въпреки, че не харесвам Хайтов, но излезе преди време и информация, че синовете на Хайтов са загубили делото срещу изследователя на Яна Язова:

https://news.bg/crime/sinovete-na-haytov-zagubiha-deloto-sreshtu … -yana-yazova.html

# 128
Някой питаше ..Хайди Клум е известна с това, че е била моделка на Виктория Сикрет.
После всичко останало.

# 129
Хайди се е костюмирала като  ИТИ от извънземното.

# 130
Хайди Клум последно правеше реалити предавания, нещо като "Германия търси топмодел". Също реклами на бельо, двете с дъщеря и по сутиени се прегръщат, на мен ми е леко извън добрия тон. С друго не знам да се занимава, но и не я следя.

# 131
  • Viena
Гащите на Марето са топ.😅😅😅

# 132
Гащите на Марето са топ.😅😅😅
Светъл пример как може марково да изглеждаш като карикатура.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 12:41 от galia_m

# 133
За съжаление има твърде много хора с твърде много истории за техни проучвания и ръкописи, които виждат бял свят само като разкази на Хайтов.
Истината е някъде по средата, взимал е нечия идея, пренаписвал я е интелигентно в свой стил, така мисля аз

# 134
  • Mediterraneo
Мара се е облякла като 14- годишната ми дъщеря, на която обаче това й отива, а Мара е смешна.

Общи условия

Активация на акаунт