Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 441
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 135
Тематично ви показвам още едни ангели.Обаче тези май са от ада...но пък петъчни.Heart EyesМного красиво е направено.
https://www.instagram.com/p/DBlsi7ui6_V/

# 136
  • София
Дали и тя, както е актуално, има намерение да се премести в Канада?
Нямам идея за плановете ѝ, коментирах ситуацията.

# 137
Защо думите на шофьора  и жълтите медии трябва да са истина, а на жената на Гунди не?
Всеки има правото да вярва в каквото си иска.

Права си с последното изречение,абсолютно.
Загиват Аспарухов и Котков.
Сега има само за единия паметник и филм,няма лошо.
Просто и във филма е показано,кой е бащата на Лита.Това няма как да се измисли и така
Хареса ми филмът,малко три часа е дългичко,но бива.

# 138
Бионсе. Малко като за еротично списание от 80-те 😂
Скрит текст:

# 139
  • Glasgow
И една сесия като Принс е пуснала, в лилаво, не разбрах хелуински интерпретации ли или просто си се снима.

# 140
Айшето от маалата.

# 141
Бионсе се е вдъхновила от Аполония, партньорка във филма Purple Rain на Принс и за кратко негово гадже. Гореща мацка.

Скрит текст:

# 142
# 143
На втората снимка Бионсе поразително е като смес 50:50 от Принс и Аполония. Интересно се е получило, но сигурно е играл и AI в обработката на снимката.

# 144
Страхотна Ирина

# 145
Мария Иг.
Скрит текст:

# 146
  • 🌊
Защо е актуално местенето в Канада?
Защото на всички избори с Тръмп известните реват как ще се преместят в Канада ако спечелил. Познайте дали 2016 някой се премести, само се тръшкаха.
Та и Лопез сега ходи по речи да си чисти имиджа с "Вижте аз съм от добрите, подкрепям жените, йей"

# 147
  • София
Защото на всички избори с Тръмп известните реват как ще се преместят в Канада ако спечелил. Познайте дали 2016 някой се премести, само се тръшкаха.
Та и Лопез сега ходи по речи да си чисти имиджа с "Вижте аз съм от добрите, подкрепям жените, йей"
Hello 👋
https://www.billboard.com/music/pop/madonna-explains-move-to-por … nterview-8468283/

# 148
  • 🌊
А браво, една се е престрашила. Дано останалите 1000+ не дойдат на европейска земя, че са ми нетърпими.
Иначе поне ми се изясни защо толкова често пердаши из Европа с прекалено младите си гаджета и ненормално загладеното си лице

# 149
Аз кралица Бионсе и Джей Зи си ги представям по-подходящи за някоя африканска държава, отколкото за Европата.

Общи условия

Активация на акаунт