Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 520
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 255
Ma как решихте, че Донков е естет?! Laughing
Малко като в онзи виц с аквариума...

# 256
Една и съща жена (фолк певицата Сиана ) :
Скрит текст:

# 257
Не я познавам последната, но като не се е нагласила е по-хубава.

Кърджилова и преди и сега все си е кахърна, явно такъв имидж си харесва. И не само тя. Наскоро имаше усмихнати снимки на госпожа Бийбърова. Не знаех че може да се усмихва, ми тя била хубава всъщност Grinning

# 258
Разбира се, че никой не бива да е мачкан психически и физически било то и от най-големия естет или гений. И тук не визирам, че Донков е естет или гений. Когато беше с Донков ми е правила добро впечатление и я харесвах, излъчваше чиста женственост и интелигентност. Въпросът е, че след като Радина се е отървала от спрягания за токсичен Донков, се предполага да изглежда още по-добре, а това, което излъчва не е като на щастлива и уравновесена жена, виждаме недобра промяна. И тук изниква въпроса защо преди излъчваше друга енергия, а сега коренно различна, когато вече не е с тиранина Донков.

# 259
Предположението си е изцяло Ваше, натоварването с очаквания също. Нито Радина, нито някоя друга жена е длъжна да им отговаря.

# 260
Мари и Лора:
Скрит текст:

И гордата баба :
Скрит текст:

# 261
Когато си потискан като се освободиш минаваш в другата крайност. Да ѝ дадем време на Радина смятам, че ще се уравновеси.

# 262
2024 LACMA Art And Film Gala
Скрит текст:

# 263
Като си регулиран, чакаш пак регулатор, объркан си в решенията, да тръгнеш самостоятелно иска време.
 Ако си можел да се справяш с живота си сам, няма да търпиш  регулатор, ментор, насилник, ще си бунтар и решителен.

# 264
Кимката носи колие кръст на Принцеса Даяна. Или поне е било нейно, купено е на търг.

# 265
Скрит текст:

Кое е момичето в яркооранжевия тоалет? Тя ми хареса най-много! Ратайковски също ми допадна, дъщерята на Синди Крофорд изглежда сякаш е само на вода от дни, никакъв мускулен тонус, измършавяла.

# 266
Ким май трябва да ремонтира деколтето.

# 267
Изчетох темата и видях, че по-назад сте коментирали Деми Мур и "костюма" й. Точно снощи гледах "Веществото".
Хареса ми темата, която засяга. Филмът е добър до последните 15 минути. Краят закопава целия проект и от филм, с наченки на идейност, свършва като пълен боклук.
За тези, които не са го гледали, а смятат да го гледат - поне 3 пъти ми се доповръща от сцените, а аз съм човек, който спокойно може да хапва и пийва на гадни сцени.

---

Този мега кичозен кръст на деколтето на Ким е бил на принцеса Даяна??? Ужас, въобще не е в нейн стил. По- си го представям върху някой кардинал.

# 268
Скрит текст:

Кое е момичето в яркооранжевия тоалет? Тя ми хареса най-много! Ратайковски също ми допадна, дъщерята на Синди Крофорд изглежда сякаш е само на вода от дни, никакъв мускулен тонус, измършавяла.
Ейса Гонзалес.

# 269

---

Този мега кичозен кръст на деколтето на Ким е бил на принцеса Даяна??? Ужас, въобще не е в нейн стил. По- си го представям върху някой кардинал.
Мда, ето я с него

Общи условия

Активация на акаунт