Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 534
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 300
Пенелопе Круз на корицата на Vogue Hong Kong Heart
Скрит текст:

# 301
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ивайла Бакалова е качила на стори за Цанов и негов клип, явно съдия е искал да бъде свален незабавно.

Някои изненадан ли е?

# 302
  • Down south
Само по пръстенчето преценявам, че господинът няма класа.
+1
За капак и татуировка на бивш затворник Rolling Eyes

# 303
Клипът на Цанов:
Скрит текст:

"Предаването" на Иван и Андрей по случая със Спас:
Скрит текст:

Миглена Ангелова при Мариян Станков:
Скрит текст:

# 304
Ким как все се добира до такива реликви? Бижутата на Даяна, роклята на Мерилин?
с много пари 😆

# 305
Гледахте ли Лили Иванова в 120 минути? Това беше най-хаотичното и безсмислено интервю ever. Светльо Иванов много се изложи.

# 306
  • На морето!
Само по пръстенчето преценявам, че господинът няма класа.
Цеци Красимирова била ли е някога с мъж с класа изобщо? Гонзо, Самоковеца, този милионер с маслото от марихуана и партитата? Други критерии има тя.

И като стана дума за морални критерии: Анелия ще е гост в още едно шоу за чистене на имидж- “Пееш или лъжеш”, ще се излъчи следващата неделя, не знам кога са го снимали, но вероятно е малко сред катастрофата.

# 307
Не съм гледала Лили Иванова, а ще ми е интересно, ето линк https://www.btv.bg/shows/120-minuti/v-glavnata-rolia/v-glavnata- … lili-ivanova.html да има в темата

Гостуването на Анелия е просто потрес. Такова олизване на жена, която се отнесе така с ранен. Гнус.

Ким се сдобива с подобни вещи от разни търгове. Поне така беше с роклите на Мерилин.

# 308
  • Glasgow
Мина ми някъде новина за музикално ново шоу с Керана, то ли е "Пееш или лъжеш"?

# 309
Мина ми някъде новина за музикално ново шоу с Керана, то ли е "Пееш или лъжеш"?
Не. Това е с водещ Рачков по Нова С Керана е по БТВ - "Коя е тази песен"

# 310
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не съм гледала Лили Иванова, а ще ми е интересно, ето линк https://www.btv.bg/shows/120-minuti/v-glavnata-rolia/v-glavnata- … lili-ivanova.html да има в темата

Гостуването на Анелия е просто потрес. Такова олизване на жена, която се отнесе така с ранен. Гнус.

Ким се сдобива с подобни вещи от разни търгове. Поне така беше с роклите на Мерилин.
Ами специално роклята с която беше на Мет Гала, беше наета от музей, и след това стана скандал, че я е повредила.
Даже не е била напълно закопчана, затова беше с наметка на раменете.

# 311
  • Брюксел / София
Може ли някой да каже марката на пуловера на Васко Василев при Лора Крумова в “на Фокус”?

# 312
Ето това вече е зловещо ...и то от човек обслужващ абсолютно невинни създания ...

# 313
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Чанинг Тейтъм
Скрит текст:
Скалата
Скрит текст:
Луси Лиу
Скрит текст:
Дженифър Гарнър с децата
Скрит текст:

# 314
Гледахте ли Лили Иванова в 120 минути? Това беше най-хаотичното и безсмислено интервю ever. Светльо Иванов много се изложи.
Не мисля, че Светльо Иванов се е изложил. Лили Иванова е много скучен гост. Тя просто няма какво да каже, а и да има, не умее да го разкаже. От години не си спомням нейно наистина интересно интервю. Винаги се старае да каже как има само един номер едно - разбирай тя, как останалите й колеги не я уважават достатъчно, как няма приятли - само няколко, как не яде, за да е слаба.

Гледала съм много интервюта на световно известни личности с много постижения и много често те са интересни събеседници, широко скроени, признаващи успехите на околните и т.н. Само Лили не може да се пречупи да каже нещо хубаво за някого. Има причина с толкова хора да се изпокара през годините и да няма близки освен хората, които са й колеги в концертит - тоест имат служебен ангажимент.

Тази звезда в разгара на ковид изпрати на ковид отделенията..... букети. За толкова години как пък не подкрепи някои млади изпълнители - включително и с продуциране. За мен е саможива и скучна персона. Добре че не дава чсто интервюта, та около нея витае един ореол и мистерия.

Общи условия

Активация на акаунт