Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 888
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 755
Дамяно се раздели с Джорджа през юни миналата година, с Дав тръгнаха официално през есента на 2023. Била съм на много концерти на групата, в момента той развива соло кариера. Пусна колекция за Дизел преди дни.https://bg.diesel.com/en/ (тяхно рекламно лице е също).
С него имаме общи познати от години, публичният му образ е съвсем различен. Външността му и възприемането му е въпрос на лични предпочитания.
Oлее, много ще е интересно да разкажеш нещо "от кухнята" за него Yellow Heart
Мен ме грабнаха като музиканти, още първото парче.. ама после тоя човек първо ме отблъскваше е откровено голите си провокации, но има нещо много магнетично в него..
Интересно ми е с какво е различен в живота навън? Да не излезе че е супер скромен и срамежлив сега.. и е четял книги по цял ден в училище Laughing

# 1 756
Отварям ютюб преди малко и бам, най-отпред, един епизод на Къртицата. Не съм го гледала никога, пускам го сега, да видя за Радина и Деян. 😂

Димо ме разочарова, харесвам го много!

# 1 757
  • Glasgow
И на мен ютуб ми предложи еп48 от къртицата, явно е много популярен напоследък. Гледах малко и се изнервих и спрях, гледала съм навремето, но някои детайли ми се губят. Като това колко неадекватна спрямо ситуацията е психоложката на шоуто, а колко адекватна Есил Дюран.

# 1 758
Точно той е епизода. Не успях да го изглеждам, даже до половината. Joy Не съм го гледала никога, но мие  странно да правя цял извънреден епизод, заради насилие от Радина, а не просто да изкарат и двамата от предаването. Бащата поканили, Марта Вачкова, Есил за коментатори .. Това, което видях е, че Радина е пияна почти по всяко време, а Деян просто си е такъв неприятен тип, който иска да доминира и не се спира пред нищо. Радина беяе уплашена, много, но не застава да каже аджеба какво се случва. Някакви хора коментират нещо, което гледат по телевизията, а той здраво я е хванал за крака. 20-те минути, които гледах ми изглежда ха на някаква кофти пиеса, не ми беше искрено нищо и това е. Освен Деян, той си изглежда на първичен насилник. Иван и Андрей са наистина отвратителни, винаги са ми били такива, но след изгледаното за мен те са ДЪНО! Цялата история е просто за рейтинги и гледания, маскирана за лицемерното им загрижено заучено поведение, по сценарий. Именно, за заради такъв тип "съчувствие" .. Много хора са в положението, в което са. Ужасни са, наистина.

# 1 759
Е***ти тези Радина и Деян каква реклама си правят! То се рови в миналото, то се гледат стари епизоди на режисирани предавания отпреди 10 години... Изумява ме хорската мания в ровичкането на чужди животи.

# 1 760
  • София
Хвалебствена статия за Димо Алексиев. Вместо канселиране.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19330957

# 1 761
Дамиано май вкарва модата на гримираните мъже, отврат.

# 1 762
  • софия
Не е Дамиано, азис беше.
А преди това имаме Дейвид Бауи, Мартин от Депеш, Робърт Смит от Кюър, Бой Джордж и още сума ти мъже излизаха гримирани, без някой да се впечатли.

# 1 763
Не е Дамиано, азис беше.
А преди това имаме Дейвид Бауи, Мартин от Депеш, Робърт Смит от Кюър и още сума ти мъже излизаха гримирани, без някой да се впечатли.
А, Дамианчо я продължава успешно, и хиляди моми и жени крещят след него, като загубили акъла си. До двайсет години няма да има мъж без лак по ноктите и грим, то почти не остана и такъв да не си боядисва косата.

# 1 764
Хвалебствена статия за Димо Алексиев. Вместо канселиране.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19330957
Гледам, някаква Цветелина Шенева написала одата за Димо, който обича да шора между две купички чия. Ако някой я познава нека да предаде на Шенева, че е направила страхотно журналистическо фелацио на Димо Алексиев. Изобщо, днешните журналисти много ги бива за това.

# 1 765
Излезе ми във ФБ че Рафаел Надал чака близнаци,

Гледам предаване “ Кажи честно” води Рая Пеева, много по- добре от Александра се справя, участва и  гаджето и Явор Бахаров, изглежда ми да е употребил… няма зъб от едната страна, страшно неприятен…. А момичето е хубави

# 1 766
В черен шрифт е написано, че са му оставали 3 месеца докато изтече първата условна присъда.
Много ме изненада и това, че в статията пише, че отличната физическа форма изключва консумацията на алкохол 😀 а аз още си спомням как един професионален плувец изгълта цяла бутилка водка пред очите ми

# 1 767
Добре, че и аз не съм от фенките на Дамянчо, че и без това са неизброими....
На някои снимки от инстаграм с новото гадже ми мяза на Борат. Грам не ме кефи.
Като се сетя навремето колко харесвах Дейв от Депеш мод. Сега след толкова злоупотреби е добил абсолютна физиономия на алкохолик. Мартин Гор се гримираше, ама му отиваше, защото беше млад и свеж.

# 1 768
  • Glasgow
Аз за Дейв се изненадах колко е нисък. Знаех, че не е висок като цяло, но е много нисък , а беше с обувки с висока пета, не знам как се казват, каквито Саркози носи. И танците му едни странни и маниерни, на младини друго сценично поведение имаше, от концертите, които съм гледала.

# 1 769
Лили Деп с интересно костюмче.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт