Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 874
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 340
И Здрава Каменова спечелила Жена на Годината, категория Актриси.
Имам чувството, че само аз останах без награда в тоз кОнкурс Grinning
Скрит текст:

# 2 341
Около мен повечето 60 годишни жени не изглеждат баш като Юлияна.

Така е, личи си, че се поддържа добре. Не всички жени го правят. Но естетични корекции, според мен, няма. Вероятно по-скоро правилно хранене, спорт, качествена козметика. Не изглежда по-млада от възрастта си, просто изглежда чудесно.

# 2 342
Clotilde, точно това щях да кажа. Поддържа се със сигурност, но по тв ясно се видя, че нож не е играл, нито е наблъскана с филъри и ботокс. Хубав ген, поддръжка с качествена козметика, внимание с какво се храни  - тя нали и книга беше издала за правилното хранене.

# 2 343
  • София
Наталия Симеонова по време на интервю... Тъжно е, че остаряваме...

# 2 344
Като стана дума за актриси, гледах филма за Тръмп с участието на Бакалова. Хубава е, но подчертаният ѝ акцент е адски дразнещ. Не е изобщо автентично, все пак е българка, а ние въобще не говорим така английски. Актьорът, който играе пък Тръмп, е ужасен избор. Изобщо не прилича, и няма и 5% от харизмата му.
Наталия Симеонова ще изглежда по-добре с по-тъмна коса, може би с някакво червено, лилаво? В момента косата ѝ се слива на 100% с тена и изглежда странно.

# 2 345
Като стана дума за актриси, гледах филма за Тръмп с участието на Бакалова. Хубава е направена, но подчертаният ѝ акцент е адски дразнещ. Не е изобщо автентично, все пак е българка, а ние в България въобще не говорим така английски. .
Наталия Симеонова ще изглежда по-добре с по-тъмна коса, може би с някакъв нюанс на червено, лилаво? В момента косата ѝ се слива на 100% с тена и изглежда странно.
Нали знаете, че Мария там не играе българка,  а акцентът на Ивана е доста силен?

# 2 346
  • софия
Бакалова не играе ли Ивана, която е чехкиня? Какво значение има как българите говорят на английски?

# 2 347
Казах, че не е автентично.
Надявам се да се разбира смисълът на думата.

# 2 348
  • софия
.. . Не е изобщо автентично, все пак е българка, а ние въобще не говорим така английски.
Автентично на кое?
Не разбирам кое е общото между автентична българка и героиня, която е чехкиня.

# 2 349
На Ивана Тръмп?
Ами именно, няма нищо общо между българка, играеща чехкиня и чехкиня.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 18:53 от Анонимен

# 2 350
  • Down south
Като стана дума за актриси, гледах филма за Тръмп с участието на Бакалова. Хубава е, но подчертаният ѝ акцент е адски дразнещ. Не е изобщо автентично, все пак е българка, а ние въобще не говорим така английски. Актьорът, който играе пък Тръмп, е ужасен избор. Изобщо не прилича, и няма и 5% от харизмата му.
+100
Актьорите са недобре подбрани, особено Тръмп

# 2 351
  • Glasgow
Но чехите говорят с доста силен акцент, с какъв да го изиграе? Като Мелания горе долу говорят

# 2 352
Акцентът е ок, но звучи странно, идващ от българка, при положение, че знам, че ние изобщо не говорим така; също ми е странен изборът на актриса от друга държава, която има да учи цял нов акцент, нещо което отнема супер много подготовка и усилия, за да звучи автентично.

# 2 353
  • Glasgow
ето как звучи в оригинал

# 2 354
В момента в "Джъмбо" се разхождат Джулияна Гани, мъж, дете и баба. Тя е станала от дивана направо с къщния анцуг - плюшен и лилав, провиснал до земята, той е рошав и с немита коса, бабата ситни отзад. Мъжът й я целува чат-пат. Изглеждат щастливи и доволни. Да сме спокойни! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт