Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 465
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 490
  • На морето!
Боряна отиде на ОИ защото имаше много повече успехи и заслуги от Еля. Стили също.

Пуснах си и аз да слушам Иван в подкаста. Идеята да разкаже за тези тежки години е добра, хората в такава ситуация трябва да виждат, че няма непоправими залитания и има път към изчистване. Хубаво е и, че съвсем реалистично дава оценка от сегашна гледна точка. Поздравявам го за тази смелост.
Аз лично бях на стаж и съм го виждала многократно в клиниката в 4ти километър, когато беше в острезвителния си период. Изисква се много сила, воля, постоянство и подкрепа, за да се измъкне човек.

# 2 491
Дебора е една от жертвите на насилие, поименно споменати от председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в обръщението ѝ по повод Международния ден за премахването на насилието срещу жените Heart

Видеото - https://x.com/vonderleyen/status/1860939685545091256

# 2 492
На Елвира по-големия проблем е с майка ѝ - момичето не иска да се състезава вече, но никой не я чува. Въпреки, че треньорите вече  вдигнаха ръце от нея, майката продължава да я натиска. Елвириното поведение е вик за помощ. Да, груба е, невъзпитана и други нелицеприятни епитети както я описват, но има си причини да се държи така. До нищо добро не води прекалената родителска  амбиция.
Те армеците лесно няма да ги пуснат, ще ги съдят за вложеното в нея до тук и съжаляват, че са се предоверили без да проучат нещата. С България не знам как им свърши сагата, не съм следила обстойно.
Така, че под чийто и флаг да се състезава Елвира, това не променя нищо, проблемите си стоят и докато не ги реши, нищо няма да се промени.

# 2 493
  • София
Нина Добрев
Скрит текст:
Мадс Микелсон
Скрит текст:
Мили Боби Браун
Скрит текст:
Лени Кравиц
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 23:40 от lite16

# 2 494
  • Sofia
Днес малко непланирано се озовах на театър - "Венецианският търговец" с Радина и новият й любим, та в пиесата лирическият герой възпява русите коси на любимата (Радина в ролята), та ми хрумна, че ние тук приехме промяната на цвета, като признак на раздялата, а то може да е било за ролята. Пиесата е модерен прочит на Шекспир и някак не ми се виждаше възможно да се носи перука, дрехите бяха доста минималистични. 
Между другото в тяло е добре Радина, слаба, но добре оформена. Не е отпусната. Беше в доста прилепнали дрехи и изглеждаше добре.

# 2 495
  • София
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:

# 2 496
Джейн Сиймур как може да е такава късметлийка с генетичната лотария. Каква кожа на шията, ръцете и деколте то.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 13:48 от dariVale

# 2 497
Джейн Сиймур е голяма красавица! Много й се възхищавам на това, че не се подаде на модерните течения и не се напълни като пуйка. Видно се грижи много добре за себе си. Фигура, коса, кожа, бръчки, грим - всичко е в идеален синхрон.

Памела Андерсън да се учи как се прави!

# 2 498
  • Враца
Джейн Сиймур е голяма красавица! Много й се възхищавам на това, че не се подаде на модерните течения и не се напълни като пуйка. Видно се грижи много добре за себе си. Фигура, коса, кожа, бръчки, грим - всичко е в идеален синхрон.

Памела Андерсън да се учи как се прави!

Може би косата й е най-емблематична, а тя си я поддържа една и съща от цяла вечност. Заради това изглежда непроменена до голяма степен.

# 2 499
И аз съм от фен клуба на Джейн Сиймор, перфектна е просто! Искам и аз така!❤️

# 2 500
Лизо е качила нова визия в Instagram.

# 2 501

Не мога да повярвам! Как от онова нещо е станала това?!

# 2 502
Според някои от последователите й - с модерното лекарство О.

# 2 503
  • софия

Не мога да повярвам! Как от онова нещо е станала това?!
Ъгъл на снимане. Не е станала това - https://www.instagram.com/reel/DCrfAOrvR8S/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Това е отпреди 2 седмици.
Скрит текст:

# 2 504
Става ясно защо Меган Фокс бе заменена  в новия филм за Мазерати - бременна.
 Пък Лизо направо не е за вярване.

Общи условия

Активация на акаунт