Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 84 (м. ноември)

• 25 568
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 945
Сергеева, диаметрално сечение си дала. До тук - добре! Но аксиално? А технологична карта?

# 946
Сергеева, диаметрално сечение си дала. До тук - добре! Но аксиално? А технологична карта?
Ох, Гущер, ко речи Joy
Баунтито сигурно е по рецептата на No Sugar - правила съм нейното и става много хубаво (без никакво подслаждане, че не обичам подсладители).
На Шарпи поста си е направо за първа страница със зелен цвят!
Болните да оздравяват, кривналите да се връщат в пътя Hug

# 947
Доколкото разбирам Bria e стар кадър в темата, временно отклонила се, но все пак стар? Е на новите набивате, че им е малко мазното, потрийте ѝ и на нея сол! Joy
Къде е блажното? Нито в котлетите, нито салатата лъщи. Безобразие!

Няма сега ще огранича малко мазното 😁🤣
Но чинийките ще са ми все еднакви  в близките 12 месеца😁
Солта може да е за пързалката по други забранени за нас храни ...
Защо чадо ще ограничиш мазното? Confused

# 948
  • Sofia
Баунтито изглежда вкусно, но скоро няма да се отпускам с глезотии, че пак ограничих движението, защото се контузих.
Още не съм си направила изследванията,  чакам да минат 10 дни без прием на вит Д, иначе трябва два пъти да ходя  да ме бодат.
Гущер, браво на девойката за лодките! С патладжан вместо тиквички също стават супер.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 08:25 от Karen

# 949
Карен, бързо да се оправиш и изчакай с изследванията, че случката ти е доста стресираща и ще се отрази на резултата.

# 950
Еха, бая приключение си направила... Да ви минава по-бързо на всички кой от каквото страда, че да се ядат пържолите с усмивка, другото са подробности. Ще станат работите.

# 951
Ще хапвам и мазни меса но умерено, че искам малко по здравословно да се храня ☺
Бях на сватба на сестра ми слава богу намерих си рокля, но голям стрес, друго си е човек да е 50 кг и всичко да ти става!

# 952
Не знам как си се хранила до скоро, че да решиш че трябва драстични мерки, но поне аз бих си оставила ВМ храненето поне първите седмици, за по-лесна адаптация. После вече знаеш, задвижат ли се нещата, ти си имаш достъп и до твоите си мазнини, а в храната можеш да оставиш и само по-есенциалните че все пак не бива без хич. За останалото - от собствената трътка Grinning

# 953
sharpy, благодарности за споделения опит! Препрочетох го няколко пъти, и аз минах през това първия месец минус 7 кг, последваща загуба на 20% от теглото, фаза "скелет", но почвам да се оттласквам. Утре почвам с фитнеса, с тежести, че мускулите ми ги няма никакви.

# 954
Гущер, аз трудно следвам рецепти, а и обичам бързо, лесно  и с по- малко продукти. Днешното беше - кокосови стърготини 100гр, сметана 30% - 200 мл., черен шоколад 75% и малко вода. Смесих стърготини и сметана оставих да поеме, остана доста гъсто и добавих малко вода. После оформяш с ръце както ти харесва върху някаква дъска и във фризера, когато стегнат потапяш в шоколад. Ще стане супер сигурно и с кокосово мляко. И това са си калорийни бомбички, така че да се консумира с мярка.

# 955
оооо, sergeeva, щеше мнооого да ме трогнеш, ако не се бях надумкала с кюфтаци преди това 🥰😂чудесно изглежда сладкото изкушение!

Karen, 😣това ще да е покрай ледените пързалки тези дни.. Бързо възстановяване

Dolce, аз пак да си настоявам на моите смукалки за гърло, ще са полезни на детето

Скрит текст:
имун д- пробиотици, които се смучат и поселяват носоглътката, виж също йалоклийн дифенс сашета

Моето предположение е, че Bria е на калориен дефицит, за това така с мазнинките с ястията 😌Лошо няма, понякога трябва да се разбута метаболизма и всякакви тактики са полезни.

Гущер, тез ушаци ги загледах и аз онзи ден.. ама грам нянам идея как де готвят. Разкажи на две на три..току виж съм се престрашила

# 956
Офф, нали е за десерт и мяркам бегло нещо там с шоколад, чета по диагонала някакво име с Б и не знам що го кръстих че е брауни вместо Баунти... и после се зачитам и виждам една камара кокос на първо място Joy
И брауни да беше, пак нямаше да седна да го правя, обаче пак се разочаровах че е нещо дето не бих яла че хич не съм по кокоса Grinning
Хем в устата ми още има вкус на свеж алабаш със солчица, че на вечеря последно това хрупах. Това ми беше десертът на мен - малко парче беше останало и си го оставих за накрая да му се зарадвам самостоятелно Joy

# 957
Шарки, радвам се че писа. Аз изчетох почти всички теми от началото и имам чувството, че те познавам Joy
И по повод твоя пост, да напомня и аз колко е важно да имаме мускули. Те са единственият орган, който може да използва глюкоза БЕЗ участието на инсулин. И в последните няколко години излязоха изследвания, че мускулите играят органите и на ендокринна жлеза, те отделят вещества, наречени миокини, които директно повлияват рецептори в мозъка.
Пускам линк към епизод от Хюберман подкаста, където в подробности се обяснява горното.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … GF-XXxPB1aPGz4GNX

# 958
Фото, ушите ги варя в нинджата под налягане 50 мин. и сам да падне клапанът. Сварени са хубаво и не може да се извадят с вилица. Половината нарязвам и на пача, а другата половина във фурната с червен пипер. И двете после с чесън, оцет и люто. Семпло! Simple Smile
В случая ушите от Лидл, хубави и без четина. Приятна цена, защото бяха на 50%. 8 броя.
Надявам се утре гладът ми да е отминал. Тази вечер дадох всичко от себе си. Joy

# 959
Да видиш на нас какво ни е като ни тресне хормонът Joy Аз откога разправям че на мъжовете ви е по-лесно като нямате такива променливи...

Общи условия

Активация на акаунт