Нашите цветя - обща тема 26

• 26 037
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, Anyyyone🌺

# 61
  • гр.Пловдив

Това цъфти ли или си е такова тип шефлера ?
Имам го от няма и 1г и полудя откъм растеж

# 62
Не цъфти доколкото знам.

# 63

Това цъфти ли или си е такова тип шефлера ?
Имам го от няма и 1г и полудя откъм растеж
Не мисля, че цъфти. По-скоро е някаква калатея, а не шефлера.

# 64
Ктенанте.И ако някой ден изобщо цъфне ще е нещо мижаво и незабележимо.

# 65
Бисерче, много се  радвам отново да те видя в темата Simple Smile
Hug!
Според мен това е делосперма, издържа и зиме и лете навън - поне при мен Simple Smile!

# 66
Natt***, еха, как ме помниш след толкова време🥰
Листата на цветенцето са по- различни от делоспермата, освен ако не е друг вид делосперма. Цветчетата са почти същите, но малко по- едри. 🙂

# 67
  • Mostly in my mind
Още не съм прибрала сакъзите. Вие? Другата седмица го дават оправяне на времето и мисля още да ги подържа...

# 68
В понеделник ги прибрах моите, след като чух прогнозата за сняг. За съжаление остават три сандъчета на дооцеляване на открита тераса😔...просто нямам място за съхранение.

# 69
И моите са на терасата, но тази седмица ще се наложи да ги прибера, че прогнозите са за сняг и минусови температури.

# 70
Аз всичко прибрах. Коледничето само остана, ама то май е загинало. 🤣
В Лидл имаше много сладки коледни звезди, но се сдържах. Просто наистина нямам никакво място вече.
За това пък 4 от 5 орхидеи имат нови цветоноси. 😍

# 71
На мен не ми върви на коледни цвезди . От години не съм вземала , но сега ако видя може да взема да опитам пак . Коледничетата цъфтят гледам има на Кауфланд , но все розови . Какво ги правят за да цъфтят така . Режат ли ги ? Пръскат ли ги с нещо ? Цветята прибрах миналата седмица , че някои се осланиха .

# 72
Лош опит имам с коледните звезди. Не пожелават да цъфнат повторно.
Всяка година си вземам по една малка - ей така, да ми носи радост по празниците. После я оставям до кофите за боклук - ако пожелае някой да я спаси.

# 73
Имах коледна звезда около 4 години и си цъфтеше всяка година, но не така пищно както като я купих. Единствената, която успях да имам дълго и да цъфти.
1. Купена от разсадник, вероятно добро качество.
2. Държах я на стълбището, защото топлината вътре почти я уби. Оказа се, че на хладно ѝ харесва.
3. Подрязвах я пролет, а понякога и август. Не много ниско. Не съм я държала на тъмно.

# 74
Аз прибрах цветята още миналата седмица, а за коледната звезда, всяка година купувам, но не успявам да я запазя след прецъфтяване. Какво ли не правих и пак умира😭

Общи условия

Активация на акаунт