Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 438
  • 880
  •   1
Отговори
# 240
Това не е корекция на цената - това са специални отстъпки Wink Ако имаш някакви стари оферти в съобщенията, можеш да цъкаш на тях - понякога се активират.
Поръчка за 10лв:

Един от айпачовете ми е счупен - от камък е. Но ако поискам да ми върнат парите, сигурно ще дадат 20 стотинки, така че няма смисъл.

# 241
Я си ги искай, и сложи снимка в коментар на продукта. Да знаят други хора.
Аз вече внимавам какво поръчвам, защото си знам как ще дойде. В торбичка, намачкано и счупено.

# 242
Аз ще им напиша по-малко звезди, но стотинките за какво са ми. Ако ме накарат да връщам в бокса такава дреболия, ще е нелепо.

Къщичката за сглобяване не само, че е почти без пари, а има музикална кутия (механизъм) за вграждане. Не помня дали го имаше в описанието и не мога да проверя, защото е изчерпана.

# 243
Пак ми даде оферта 2 безплатни с покупка, забележете -150 лв. на надути цени. Е, мерси.....

# 244
Дай линк за къщичката , ама първо виж хубава ли е де

# 245
Пише, че е изчерпана и не мога да намеря точно същата. Ако се появи, ще кача линк.
Няма причина да не е хубава - вече сглобих две от сайта. Едното е оранжерия - нещо не можах да й наместя стените съвсем, като причината може да е в модела, а може и да е в мен. Все пак мисля, че дори да съм объркала нещо, има малък проблем с модела, защото вътре има една триъгълна част, която трябваше да подпира покрива, а фронталната стена е много по-заострена от нея (т.е. няма как да паснат - не е възможно).

Тези стикери са толкова тънки, че си помислих, че са статични (т.е. просто найлони): https://share.temu.com/8hGWN4Wt9bA
Така се изнервих, докато се мъчех да отлепя гърба, че извих силно един, за да видя дали ще се раздвои - получи се.
Иначе са хубави.

# 246
Аз получих следните обувки:

Първите не са кой знае какво, но за 5-6 лв биват. Черните ботуши са буквално чорап с пподметка, а черните боти не струват и 5 лв, нестабилен ток, тънка кожа. Обувки от тему вече не.

# 247
Баща ми си е взел и изглеждат добре, но неговите са по 50лв (чифт).

# 248
Втора поръчка пуснах от тези където връщат 80 лв .....

# 249
Тези бежовите ботуши са ги вдигнали на 60 лв..

Аз утре имам да събирам последни кредити и в момента ми даде още една оферта за връщане на 80. Дали да я ползвам или да изчакам купони не знам

# 250
Сега я пуснах защото имам и купони , ще се разоря...

# 251
И на мен ми предлага, но мисля да изчакам.

# 252
Здравейте, знаете ли как мога да направя да получавам кредитите си по сметка, а не като салдо в Тему

# 253
По-скъпите обувки са ок. Ако се вземат с ваучер, излиза изгодно.

# 254
Здравейте, знаете ли как мога да направя да получавам кредитите си по сметка, а не като салдо в Тему

Не може. Само в профила. За върнат артикул може, но кредит не.

Общи условия

Активация на акаунт