Отговори
# 915
Аз не искам никой да се съгласява с мен , това е личното ми мнение . Всеки сам преценя какво да прави с ембрионите си . Момичето се включи  да сподели хубави новини , веднага се започна с този ПИД . Drpwamy , успех Ви желая .🌺

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 17:46 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 916
V_sS, страхотни новини. Аз също бих направила ПИД. Като човек разбрал за проблеми, когато вече се е обърнала каручката, не бих разчитала на случайността вече. Разбира се, при вас може всичко да е наред (fingers crossed).

hardcandy, това е много добър въпрос. Има ли някъде централизирана информация къде правят ПИД и къде не или трябва в конкретната клиника да се пита?

Аз драстично намалих витамин Д-то след инсеминацията, която правих този месец, защото не съм много сигурна дали е ок в момента да приемам по 10 000 на ден и веднага ми се счупи 1 нокът, чевствам се по-изморена, не толкова хепи. Grinning На последната контрола, която правих ми беше 46 ng/ml.

# 917
В този ред на мисли - понеже не всички клиники могат да правят ПИД.. как се случва? Разнасят ги насам-натам?

Нищо не разнасят. Взимат клетки и го замразяват

# 918
  • На изток от Ада
Аз изказвам мнение за пид не натискам Вики !

# 919
V_ss, чаках те с точно тези хубави новини 🤗❤️❤️❤️ Аз лично бих направила ПИД, в днешно време дори възрастта вече не е фактор за съжаление. Знаеш моя горчив опит. Дори и да не правите ПИД, пожелавам да направите трансфер на здраво ембрионче и да имаш най-прекрасното бебче ❤️❤️❤️❤️❤️

# 920
V_ss, чаках те с точно тези хубави новини 🤗❤❤❤ Аз лично бих направила ПИД, в днешно време дори възрастта вече не е фактор за съжаление. Знаеш моя горчив опит. Дори и да не правите ПИД, пожелавам да направите трансфер на здраво ембрионче и да имаш най-прекрасното бебче ❤❤❤❤❤

Ако можеш да си спестиш излишни трансфери защо не, аз обаче не разбирам защо в България всеки ти обяснява как нямало нужда и т.н. И аз бях на 26 като почнах инвитрото, без мъжки фактор,
Ама имах три неуспешни трансфера докато стигна до бременност. Ако имах Пид поне нямаше да има напразни надежди и сълзи след всеки неуспешен. Но както казват всеки сам си преценя😁

# 921
V_sS, страхотни новини! Пожелавам ти скорошен успех и да ни замеряш с памперси! Heart

Ако на този етап не се налага ПИД защо да се прави? Всички тези изследвания, чакане, мислене и премисляне понякога ни вкарват в много повече мисли и изживяваме неща преди да се случат. Има и ситуации, в които е препоръчително да се направят допълнителни изследвания, но ако в техния случай ситуацията не е такава то това няма ли да вкара повече стрес? Не искам да налагам мнението си на никой, лично аз се чувствам по-зле от повече мислене на какво да отида, какво да изследвам. Виждам, че живота е несправедлив и си трябва доза късмет, без значение какво ще направиш в един момент

# 922
Момичета , темата не е за инвитро . Вики сподели , защото я ръчнах 😀 Постигнали са страхотни резултати с д-р Станулов , не разбирам защо трябва да се дават веднага непоискани съвети относно изследване на ембрионите , при положение , че няма да се прави ПИД и точка . Нека бъдем малко по-толерантни .

# 923
Вики стискам палци за успешна имплантация, щом лекаря е преценил. Дайте да не се правим на  лекари.

# 924
Момичета , темата не е за инвитро . Вики сподели , защото я ръчнах 😀 Постигнали са страхотни резултати с д-р Станулов , не разбирам защо трябва да се дават веднага непоискани съвети относно изследване на ембрионите , при положение , че няма да се прави ПИД и точка . Нека бъдем малко по-толерантни .

Даваме съвет, защото сме минали през това и после сме съжалявали явно 😉

# 925
Момичета, аз да се оплача не по темата и да помоля, ако някоя от вас е имала този проблем да помогне. Имам хроничен синузит, който зимата се обостря. От няколко дни ми се обостри, някак замазвах нещата с обезболяващи, ММ ми прави Боуен, пих хомеопатия, но днес главоболието е жестоко вече. Пих Темпалгин и стоях 5 мин на инфрачервена лампа. Обаче, знаете ли някакво силно и ефикасно обезболяващо, че вечер като легна болката много се засилва, освен че имам и задна хрема със секрети, които ми пречат да спя. Аз съм алергична към всичко от групата на Ибупр*фена и заради високото кръвно са ми забранени тези с кофеин, кодеин. Иначе мога да пия аналгетици, парацетамол, пих и течен аналгин, ама по-скоро прави болката от тежка например средна или по-лека, в никакъв случай не ми минава напълно. Тези прахчета тип Феърв*кс, Тераф*у дали помагат? Трябва ми нещо хем силно, хем да не вдига кръвното и да не е Ибупр*фен.

П.С. Съншайн, при Мъжки фактор, задължително докторите препоръчват ПИД, защото знаем какво прави мъжкия фактор. Аз забременях с 4АА, за съжаление се оказа с мутации. Имах и 4АБ, префектен, с него нещата приключиха в 6 г.с.И двата не бяха изследвани, но тогава нямаше и ПИД, а Станулов му знаем мнението за ПИД и как не го препоръчва. Ама тия аборти са на наш гръб после. Моя съвет към Вики да направят трансфер с един ембрион, Дай Боже да е успешен, но задължително НИПТ в 10-12 г.с. Може и да е чист късмет и да е здрав ембриона, но от опит знаем, че отличните уж на качество ембриони, не винаги са генетично здрави. Аз ти пожелавам късмет от първия опит и всичко да е наред.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 18:17 от Salsera

# 926
Момичета, аз да се оплача не по темата и да помоля, ако някоя от вас е имала този проблем да помогне. Имам хроничен синузит, който зимата се обостря. От няколко дни ми се обостри, някак замазвах нещата с обезболяващи, ММ ми прави Боуен, пих хомеопатия, но днес главоболието е жестоко вече. Пих Темпалгин и стоях 5 мин на инфрачервена лампа. Обаче, знаете ли някакво силно и ефикасно обезболяващо, че вечер като легна болката много се засилва, освен че имам и задна хрема със секрети, които ми пречат да спя. Аз съм алергична към всичко от групата на Ибупр*фена и заради високото кръвно са ми забранени тези с кофеин, кодеин. Иначе мога да пия аналгетици, парацетамол, пих и течен аналгин, ама по-скоро прави болката от тежка например средна или по-лека, в никакъв случай не ми минава напълно. Тези прахчета тип Феърв*кс, Тераф*у дали помагат? Трябва ми нещо хем силно, хем да не вдига кръвното и да не е Ибупр*фен.

Ох преди време от Турция взех на леля ми нещо като кристалчета ментол и се слагат в топла вода. Отпушваше й всичко. Тя също е с хроничен синузит. Не знам в България има ли подобно нещо да пробваш

# 927
  • На изток от Ада
Темата не е за инвитро но много тук правят или са правили...

# 928
Salsera Не мога много да помогна, но моята племенничка ползва Цинабсин за синузит и казва, че и помага. За обезболяващи ползвала съм Солпадеин.  Има разни бабешки лекове, като топла морска сол да се слага на синусите, чесън (но гори кожата ) и др.

Споменатата мента на кристали съм купувала от Дубай. Но нямам опит за синузит. Погледни с Зоя мисля, че съм я мяркала.

https://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D … %D0%BD%D0%B8.8016

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 18:51 от Пълнолуние

# 929
Пробвай с инхалации като от време оно 😁 в малка тенджера с гореща вода пукаш 2 капсули Геломиртол и мяташ една кърпа на главата 😁 Можеш да си вземеш също Синупрет или Синулан. Ако нямаш алергия към някоя от съставките. Също и Колд Балсам на Хималая мажеш челото и под носа. Бързо да минава 🍀🤗 Прахчета Терафлу МАКС пробвай, те са с гвайфенезин, който втечнява секретите.

Общи условия

Активация на акаунт